Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kollégám kikezdett velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégám kikezdett velem, most meg ignorál?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve ismerem. Tetszettünk egymásnak, de csak beszélgettünk. Nemrég célozgatni kezdett, hogy esetleg elmehetnénk valahova kettesbe, pedig felesége van. Nem zárkóztam el, de nem fixáltunk semmit, viszont több időt kezdtünk tölteni, ebédidő, cigiszünet ilyen.

Most meg egyik pillanatról a másikra ignorál. Hűvös lett, és csak köszön. Ha hívom ebédelni, mindig leráz.

Már nem erőszakoskodom, de mikor megkérdeztem, hogy mi baja lett, annyit mondott, hogy nem szabad.

Nem értem, mit nem szabad. Nem történt köztünk semmi sem, most mégis átnéz rajtam. Eddig úgy tűnt kedvel, most meg mint aki haragszik. Nem is haragszik, inkább átnéz rajtam, szándékosan kerül.

2021. márc. 21. 22:20
 71/98 anonim ***** válasza:
Persze, egyetlen egy megcsalt elhízott feleség aki írja a válaszokat. Múltkor volt egy nő az is ugyan ilyeneket írkált, váltig állította hogy egy ember írja a válaszokat, ugyan ebben a stílusban. Most vagy te írtad ki azt is és a házas emberekre gerjedsz, vagy valaki gyártja a kamu kérdéseket. Mert ilyen nincs, hogy ugyan abban a stílusban és szavakat, mondatokat használva válaszoljon 2 különböző ember.
2021. márc. 23. 14:17
 72/98 A kérdező kommentje:

66-67 ugyanaz a stílus, tyúk-tyúk.

Hagyjuk, unlak.

Egyértelmű, hogy ugyanaz írkál folyamatosan, ugyanazokkal a szavakkal :)

Nem tudom ki lennék még én, nyugodtan linkeld, elolvasom ott miket őrjöngtél :)

(jah, amúgy ha visszaolvasod, nem csak nekem tűnt fel, hogy egyforma válaszok jönnek :) )

2021. márc. 23. 14:25
 73/98 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ki őrjöngött én biztos nem, én írtam le hogy anno én hogy jártam a kollégámmal akkor még megértettelek most meg már őrjöngök?
2021. márc. 23. 14:32
 74/98 A kérdező kommentje:

73 Nem tudom én írtam-e rád, hogy őrjöngsz, már követni sem tudom, ki miket dobál rám.

Mindegy, nálam ez első poszt, és nyilván nem érti meg pár ember, hiába tépem a számat, hogy mit is kérdeztem.

Természtesen halálosan szerelmes vagyok, azért viselkedek normálisan, ő pedig pont tesz rám magasról, azért fél.

Nos én lezártam, majd megoldom, nem gondoltam volna, hogy kb. két normális választ fogok kapni.

Szóval köszönöm azoknak, akik rendesen válaszoltak. És a többi -én is menő vagyok, más vasal rám és társai, akik mindenáron el szeretnék hitetni magukkal, hogy én nyomultam rá, és ő házas férfiként mindent megbánt :D

hát nyugodtan mehetnek a következő posztra, mert úgy látom itt igen sok időt töltötök :)

2021. márc. 23. 14:37
 75/98 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem ezt a paranoiát.

69-es válaszoló vagyok és az az egyetlen válaszom, oké, ez itt a második.

Csak gondoltam reflektálok arra, hogy négyszer is írtam, mert attól ez még Nem lesz így, hogy te azt képzeled, bár ha annyira intelligens vagy, mint állítod, feltűnt volna, hogy nem egyezik az íráskép és a stílus sem azzal a kedves válaszolóval, akivel összekeversz.

Az, hogy idéztem tőled, az nem azt jelenti, hogy én vagyopk az, akit megszólítottál, csupán azért azt a mondatodat linkeltem be, mert az szólt a professzionális hozzáállásról, amiről nekem más az elképzelésem, mint amit te képviselsz.

Minden jót kívánok, bízom benne jó lecke volt és többet nem hozod magad ilyen kellemetlen helyzetbe, mert bizony lehet az a pasi nem tud viselkedni, de te is okozója vagy a kialakult helyzetnek, magadnak okoztad, azt azért ne felejtsd el.

2021. márc. 23. 14:58
 76/98 anonim ***** válasza:
100%

Többféle lehetőség is van:

1: ő barátként tekintett rád, de észrevette, hogy te többet szeretnél, ezért offolt -> a feleségét választotta

2: megtudta a felesége, hogy "barátkoztok" és megmondta neki, hogy ha még egyszer megtudja, hogy flörtöl veled, dobbant -> a feleségét választotta

3: kezd érezni irántad, így inkább elkerül, nehogy gond legyen a házasságában -> a feleségét választotta

4: megismert jobban és rájött, hogy nem tetszel neki -> majd kipécéz egy másik kolleginát és rá fog nyomulni.

Összefoglalva, szerintem ne pazarold rá az energiát, keress magadnak mást.

2021. márc. 23. 15:16
 77/98 anonim ***** válasza:
87%

76-os vagyok. Csak most olvastam vissza. Ezek alapján amúgy a 4-es pontra tippelnék, mert borzadály személyiséged van a leírtak alapján.

Amúgy, flörtölgettél egy házas emberrel, ami nem tisztességes és abszolút nem "professzionális". Miért várod el tőle, hogy a lezárásban tisztességes legyen? Fogadd el, hogy ő így akarja lezárni, hogy picit kerül téged. Pár hónap múlva lehet, hogy feloldódik és meg tudjátok beszélni.

Koncentrálj a "felelős" munkádra, nehogy ilyen miatt ronts el valamit, az sokkal cikibb lenne.

2021. márc. 23. 15:26
 78/98 anonim ***** válasza:
86%
Csak a kérdező kommentjeit jöttem olvasni.🍿😃
2021. márc. 23. 15:26
 79/98 anonim ***** válasza:
83%
Egyértelműen le akar koptatni!Vagy talált jobbat.😂
2021. márc. 23. 19:56
 80/98 A kérdező kommentje:

Látom ezredjére is visszatérsz :)

Igen, le akar koptatni, miközben egy előadásról kéne beszélnünk :D

Jól van nyugodj meg, menj végy egy hideg zuhanyt és könyveld el, hogy nem kellesz senkinek.

Köszönöm mindenkinek a választ. Sok baromságon felbuzdulva nemrég felhívtam és megkértem, hogy normális kapcsolat legyen köztünk, mert így nem lehet dolgozni. (értelmi fogyatékosok kedvéért: dolgozni)

És lám elmondta, hogy a felesége átnézte a cég oldalát (ahol mindenkiről kb. minden infó fent van) és engem tiltólistára tett :)

Szóval köszönöm és további szép estét mindenkinek

2021. márc. 23. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!