Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kollégám kikezdett velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégám kikezdett velem, most meg ignorál?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve ismerem. Tetszettünk egymásnak, de csak beszélgettünk. Nemrég célozgatni kezdett, hogy esetleg elmehetnénk valahova kettesbe, pedig felesége van. Nem zárkóztam el, de nem fixáltunk semmit, viszont több időt kezdtünk tölteni, ebédidő, cigiszünet ilyen.

Most meg egyik pillanatról a másikra ignorál. Hűvös lett, és csak köszön. Ha hívom ebédelni, mindig leráz.

Már nem erőszakoskodom, de mikor megkérdeztem, hogy mi baja lett, annyit mondott, hogy nem szabad.

Nem értem, mit nem szabad. Nem történt köztünk semmi sem, most mégis átnéz rajtam. Eddig úgy tűnt kedvel, most meg mint aki haragszik. Nem is haragszik, inkább átnéz rajtam, szándékosan kerül.

2021. márc. 21. 22:20
 61/98 anonim ***** válasza:
82%

Fuh hát ha a csávó előtt is voltak ilyen kirohanásaid nem csoda, hogy meggondolta magát. Nehéz elhinni, hogy képes lennél professzionálisan viselkedni vele bármilyen helyzetben. Lehet azért nem szólt, mert nem szerette volna, hogy mindenféle cselédnek és papucsnak elhordjad. Azt elhiszem, hogy felelős beosztásban vagy, tanult vagy, intelligens, de hogy az érzelmi intelligenciád valahol a béka feneke alatt van, az is biztos.

Na de most akkor biztos megcsalt asszony vagyok én is szerinted, hát legyen.

2021. márc. 22. 17:24
 62/98 anonim ***** válasza:
63%

Az ilyen típusú pasi, aki csalja a nejét, soha nem fog veled sem őszintén beszélni. Az egész élete hazugság, képmutatás.

Magasról....le, nem érdemel egy jó szót sem.

Nem kizárt, hogy otthon az orrára koppintotak, így most meghúzza magát, de ne számíts semmire tőle.

2021. márc. 22. 17:40
 63/98 A kérdező kommentje:
62 Köszönöm az értelmes választ!
2021. márc. 22. 17:51
 64/98 anonim ***** válasza:
71%
Biztos nem kezdenék ilyen gyenge fószerrel.Annyira becsülöm magam,hogy bizonyos szint felett nem süllyedünk egy bizonyos szint alá
2021. márc. 22. 18:03
 65/98 A kérdező kommentje:
64. Most már én sem, viszont nem így kezdte, hanem egy értelmes embert ismertem meg benne. Mindegy, ezen a héten már nem látom, remélem jövő hétre rendeződik.
2021. márc. 22. 18:27
 66/98 anonim ***** válasza:
76%

B.szd meg, hiába zavar téged, ha nem képes úgy viselkedni veled, ahogyan te, mint felséges, vezető beosztású királylány elvárnád tőle. Nem fog úgy viselkedni, mert nem ilyen a természete, jelleme. Na meg őszintén szólva marhára lesz.ja, hogy téged zavar vagy sem az ő viselkedése. Annyit jelentesz mostanra neki, mint egy lepkefing. De akármennyire is megvetem a gerinctelen jelleme miatt, már kezdem érteni, hogy miért viselkedik így veled. Egy pökhendi, beképzelt tyúk vagy. Erre ő is valószínűleg rájött, és lerázott a pcsába. Jól tette.

2021. márc. 23. 08:05
 67/98 anonim ***** válasza:
86%

Hát nagyon tévedsz te magas beosztású nagyasszony mert először láttam ezt a posztodat. Attól, hogy leprolizod a másikat mert az a fixa ideád, hogy attól, hogy eljutottál valahova (bár most már számomra is kérdéses mert aki magas szinten van az nem veri ettől magát a földhöz és de pláne nem ezzel határozza meg a személyiségét) attól másnak nem lehet igaza. Nagyon sajnálom, hogy azt gondolod, attól, hogy egy arrogáns ki ha én nem tyúkként viselkedsz és úgy gondolod, hogy mindenki ettől a te fanntasztikus kisugárzásodtól és ragyogó elmédtől fog majd a térdén csúszni eléd.

Azt külön sajnálom, hogy erkölcsileg olyan szinten állsz, hogy egy olyan faszival gondolsz hetyegni akinek családja van és neked ez teljesen természetes. Elmondanám, hogy ezzel aztán bárki (értsd: normális értékekkel rendelkező ember) előtt el tudod ásni magad és akinek ezért nem vagy szimpatikus az nem tenyeres talpas férjes asszonyság/takarító, elhanyagolt háziasszony, akinek engem neveztél, hanem olyan aki anélkül tükörbe tud nézni, hogy ingere lenne szembe köpni magát.

Üdv: egy igazi vezető, aki emellett jó háziasszony, anya.

Ja és nem elhanyagolt, nem takarító, bár azt is szoktam. A ruháinkat vasaltatni visszük és hozzánk nagyon szuper takarítónő jár, segíteni de még ő is családi barát már, nem úgy gondolok rá, mint te.

Ui: te szerintem csak szeretnél háziasszony lenni, azért köpködöd őket mert irigy vagy rájuk, látod, hiába az állítólagos nagy hatalmad meg a képzelt csodás tested, még megfektetni sem akarnak, nemhogy hűségesnek lenni hozzád és veled aludni, gyereket nevelni egy életen át. Mérhetetlenül sajnállak.

2021. márc. 23. 08:55
 68/98 anonim ***** válasza:
79%

Te beszélsz az intelligenciáról, holott süt rólad, illetve a válaszaidból, hogy mennyire nehéz a felfogásod és csak a saját igazadat fogadod el.

Javaslom, ha elmúlt a rajongásod a pasi iránt, olvasd vissza a kérdést és a válaszokat. Ebben a rózsaszín ködben úgysem látsz, csak magadat eteted, hogy téged nem érdekel a munkatársad úgy, csak az, hogy nem beszélt veled róla.

2021. márc. 23. 11:28
 69/98 anonim ***** válasza:
100%

"Majd ha te leszel felelős beosztásban, majd akkor oszd az észt, hogy mennyire zavaró, hogy egyesek nem képesek professzionálisan viselkedni."

Ez valami vicc, ugye?

Miért, te professzionálisan viselkedtél?

A profi hozzáállás az lett volna, hogy eleve szóba sem állsz vele, nem reagálsz a jelzéseire, flörtjeire, ha nem veszi a lapot, akkor meg határozottan leállítod.

Ugyanis ha az ember felelős beosztásban van, fontos a munkája és professzionális hozzállást vár el, akkor viselkedjék maga is úgy és ne fogadja szenvelegve a flörtögetéseket, akkor sem, ha jó az egójának és testzik neki a pasi.

Nem attól leszel profi, hogy hetyegsz, meg kapcsolatot létesítesz a munkahelyeden, ami olyan rohadt fontos neked és ahol még előrébb szeretnél jutni, aztán mikor végetért "professzionális módobn" mindenki elmegy jobbra-balra. Sosem tudhatod erre képes-e a másik fél, ergo az egyetlen és kizárólagosan profi hozzállás, hogy SOSEM mész bele. Sem "alattad", sem "fölötted", sem egy szinten lévővel. Mert az az, ami nem profi és nem attól leszel hu de intelligens, hogy utána kultúráltan viselkedsz és kezeled az egészet, hanem attól lennél, hogy bele sem kezdesz.

Mert a nagy profizmusod hangoztatása közepette járhatnál egyszer úgyis, hogy kiderül, aztán a sértett asszonyka a munkehlyeden megy utánad és tép meg, ha gyengébb az idegrendszere, aztán az is nagyon profi lenne, ahogy égne a pofád miatta és ahogyan elbocsátanának utána. (Most tök mindegy, hogy ez lehetséges e, vagy a NASA nál dolgozol és a kapun sem jutna be, az elméleti része a lényeg).

Ergo a professzionális viselkedéstől messze vagy, mint Makó Jeruzsálemtől, akkor lett volna annyi eszed, hogy nem mész bele a játékba és nem kellene azon főjön most a fejed, kedves vezető beosztású hölgy, hogy a viselkedésével milyen helyzetbe hoz téged, vagy hogy miként fogtok tudni ezentúl együtt dolgozni.

Hovatovább nőként még mindig sokkalta nehezebb a szamárlétrán feljebb jutni, ezt nagyon jól tudom és tapasztalatam magam is, nincs az a kaland és pasi, akiért ezt épkézláb, tanult nő beáldozza, kockázatatva mennyit bukhat rajta.

Miss profizmus, tanuld meg egy életre, ha fontos a munkád, hogy ott bent mindenki tabu, mert sosem tudhatod mikor lesz egyszer egy kis flörtöcskének nagyon rossz vége, aztán nézhetsz nagyon profin ki a fejedből, mint Rozi a moziban.

2021. márc. 23. 12:21
 70/98 A kérdező kommentje:
:) de fáj. négyszer is írtál :D
2021. márc. 23. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!