Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kollégám kikezdett velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégám kikezdett velem, most meg ignorál?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve ismerem. Tetszettünk egymásnak, de csak beszélgettünk. Nemrég célozgatni kezdett, hogy esetleg elmehetnénk valahova kettesbe, pedig felesége van. Nem zárkóztam el, de nem fixáltunk semmit, viszont több időt kezdtünk tölteni, ebédidő, cigiszünet ilyen.

Most meg egyik pillanatról a másikra ignorál. Hűvös lett, és csak köszön. Ha hívom ebédelni, mindig leráz.

Már nem erőszakoskodom, de mikor megkérdeztem, hogy mi baja lett, annyit mondott, hogy nem szabad.

Nem értem, mit nem szabad. Nem történt köztünk semmi sem, most mégis átnéz rajtam. Eddig úgy tűnt kedvel, most meg mint aki haragszik. Nem is haragszik, inkább átnéz rajtam, szándékosan kerül.

2021. márc. 21. 22:20
 51/98 anonim ***** válasza:
100%
Ja ezt nem ide akartam, sorry :D
2021. márc. 22. 14:29
 52/98 A kérdező kommentje:
:)
2021. márc. 22. 14:32
 53/98 anonim ***** válasza:
100%
Ez az átka, ha több lapot nyitok meg és úgy olvasgatok :D kár, hogy nem tudom törölni a válaszom.
2021. márc. 22. 14:34
 54/98 A kérdező kommentje:
Semmi gond, ez is gondolom témába vághat, már gondolom :)
2021. márc. 22. 14:47
 55/98 anonim ***** válasza:
72%

Én pl. nem szoktam foglalkozni olyan emberrel, aki nem tud megfelelően viselkedni velem, ha valóban nem érdekel. Akkor a magyarázata is hidegen hagy. És teszek arra is, hogy kerül vagy sem. Elkönyvelem egy idiótának.

És azzal is tisztában vagyok, hogy hiába felnőtt valaki életkor szerint, az még nem garantálja azt, hogy tud felnőtt ember módjára viselkedni. Úgy látszik még nincs sok tapasztalatod az emberek természetével. 30 év múlva csak legyinteni fogsz a sok hülyére. Na ez a "21." válaszom, valójában a 3.

2021. márc. 22. 15:09
 56/98 A kérdező kommentje:

55. Nekem nincs tapasztalatom :D Ebből látszik mennyire nem ismersz, pláne nem a munkámat.

Majd ha te leszel felelős beosztásban, majd akkor oszd az észt, hogy mennyire zavaró, hogy egyesek nem képesek professzionálisan viselkedni.

Egyre inkább elképedek, hogy ilyen nehéz itt egyesek felfogása. Komolyan veletek kéne dolgoznom, felkötném magam.

Többet nem írom le, hogy mi zavaró ebben, aki eddig nem fogta fel, eztán sem fogja.

Ilyen válaszokra a továbbiakban nem reagálok.

2021. márc. 22. 15:17
 57/98 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, neked nagyon durva komplexusaid vannak, ordít rólad az önbizalomhiány. Még hányszor fogod leírni, hogy felelős beosztásban dolgozol? Tanuld már meg elfogadni magad, kussolni, és végezni a dolgod.
2021. márc. 22. 15:44
 58/98 anonim ***** válasza:
88%

Váo, szerintem nem kell túlgondolni, hátrébb lépett, perrrsze, az igazság az, hogy látja, hogy egy tetűt elhajtasz Soroksárig, hogy végre lefektessen és ez így már nem izgi, egy kóbor numerát sem érsz meg neki, otthon anya várja és még az is sokkal klasszabb ;)

HAHAHAHA :D

2021. márc. 22. 15:59
 59/98 A kérdező kommentje:

57. Gondolom te a takarító személyzethez tartozol ezzel a szövegértelmezési defekttel :) Pont annyiszor írom le, ahányszor jólesik, és sok mindenem van, csak önbizalomhiányom nem :)

Kb. azzal árulod el magad, mennyire is zavar a posztom, hogy leírod, kussoljak :) Dehát akiknél nincs felelősség egy munkában, és sosem dolgozott csapatban nem is várok el mást :)

58. Te pont ugyanaz vagy, mint az előző. Hiába vársz perceket, annyira feltűnő. Elhanyagolt háziasszony :) Takarító vagy háziasszony, e kettő :D

2021. márc. 22. 16:10
 60/98 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, ne haragudj, de teljesen megértem a kollégádat. Én is menekülnék előled ha megmutatnád ezt az oldaladat. Lehet rájött, hogy a feleségének kicsit több esze és tartása van🤷
2021. márc. 22. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!