Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik a családot válaszották ?
Ha évekig mással volt kapcsolatod, mert szexuálisan nem volt kielégítő odahaza.
Lebukás és békülés után, hogyan alakult otthon? Gyerekek vannak és félig kész ház.
Mennyi idő volt mire újból a feleséged kívántad, és mikkel terelted el a figyelmedet?
Helyre tudtátok tenni? Megérte? Sikerült a múltat lezárni?
Lehet hazudni a béke kedvéért? Nagy család van mindkét oldalról.
Vagy inkább válni kellett volna?
Lehet szidalmazni, de őszinte tapasztalatokat várok. Milyen házasság lesz az ilyen.
Mire lehet számítani?
42/F
71. Senki sem mondta, hogy tisztelj, bár nem árt empátiával lenni, de persze ezt sem muszáj. Nem csorog másra a nyálam, ilyen szintre nem szeretném degradálni ezt a történetet. Nem -mindig -szenvedek otthon.
Nincs hova menni, és igen, nincs miből, mivel pénz házban, ill. gyerekekre megy.
Ha a feleségem úgy dönt, hogy válik, talán közös megegyezés lesz. Még lehet úgy járnék jól
#16,32,66 v.
Igen,kérdező,itt túlsúlyban van a női vélemény,pedig én mint nő szeretnék többet tudni a férfi oldalról is,mert érdekel,kiváncsi vagyok,ahogy tegnap is irtam.
Talán most bepofátlankodok egy kérdéssel,bocsánat kérdező,talán valamelyik férfi tud választ adni,miért tart még szem előtt és ír a házas férfi mikor 1,5 éve nincs testi kapcsolat csak szem előtt tartás. Nem tudok rájönni! Segítene valaki megérteni vagy itt a válasz előttem csak nem látom?🙂
Kérdező,nekem sokat segített a kerékpározás akkor csak a hajtás és a táj foglalt le,de addig is volt egy kis kikapcsolás egy darabig.
73. Köszönöm. Elmondhatom, hogy ennél nehezebb helyzetben még nem voltam,és egy perce sem önfeledt öröm.
74. Légy olyan kedves és ezt a stílust ne itt. Feleségem nem kevés, sosem volt az, ez rá nézve is sértő. Nem illünk össze ennyi év után. Mint írtam ez egy épülőfélben lévő ház, és ebben az állapotban nem ér annyit amennyit beletettünk. És ha el is adnánk, őt tegyem egy kis garzonba (mert kb. annyi maradna) a gyerekekkel?
75. Sajnos nem tudom a választ a kérdésedre, neked kell tudnod, ismerned, hogy az illető milyen ember. Olyan, aki szeret játszani, vagy úgy érzed, hogy megérintetted? Lehet ő is ilyen helyzetben van, de lehet játszik. Tudod ahány élet, annyi sors, tudni kéne, hogy mi tartja a párja mellett.
Nálunk egyértelmű volt a lakhatás és a gyerekek, csak vártuk a csodát.
Kerékpározás jó ötlet, köszönöm :)
A legjobb barátom van hasonló helyzetben.
Ahogy ő fogalmazott, meghúzza magát otthon, hogy békén hagyja a neje, aki kiakarta tenni a házból ( ami közös)amikor rájött, van harmadik.
Barátként mellette állunk,de látjuk, mennyire kedvetlen, árnyéka önmagának. Teljesen eladta a lelkét egy hiteles házért, nagyszülők, látszat kedvéért.
Köszi a választ a 68-ra!
Hát igen, honnan lehetne tudni, hogy idővel kinek milyen elképzelései, vágyai lesznek.
Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy a volt szeretőddel ha együtt élnétek, vele is lenne gond egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!