Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik a családot válaszották ?
Ha évekig mással volt kapcsolatod, mert szexuálisan nem volt kielégítő odahaza.
Lebukás és békülés után, hogyan alakult otthon? Gyerekek vannak és félig kész ház.
Mennyi idő volt mire újból a feleséged kívántad, és mikkel terelted el a figyelmedet?
Helyre tudtátok tenni? Megérte? Sikerült a múltat lezárni?
Lehet hazudni a béke kedvéért? Nagy család van mindkét oldalról.
Vagy inkább válni kellett volna?
Lehet szidalmazni, de őszinte tapasztalatokat várok. Milyen házasság lesz az ilyen.
Mire lehet számítani?
42/F
3. Biztos, hogy nem férfiként írtad.
Kb. öt perce írtam ki a kérdést, és nem erre vagyok kíváncsi.
Vissza vagyok fogadva.
Előttem álló életre lennék kíváncsi.
És nem , nem kalandorka vagyok, semmit sem tudsz az életemről de már taposol.
Azzal az emberrel akit évekig bántalmaznak” mert ez az, előbb utóbb úgyis kiderül, aközött a két ember között jó” meg nagyszerelem” meg kicsi sem lesz nagyon soha...
gyerekek miatt nyűglődhettek ti tudjátok, ha továbbra is bele tudsz nézni a feleséged szemébe ezek után...
igen, voltam ilyen helyzetben (nem volt gyerekünk) hasonló problémák álltak fent.. őszintén? Soha nem tudtam utána megkívánni se szexuálisan, se sehogyse a páromat.
Csak volt, ha nagyon kellett.. ez az érzés teljesen más. Közöny.”
Hosszú évek teltek el mire le tudtam állni a partnerváltogatással, de én nem tudtam belenézni a szemébe egy idő után...
ha egy kapcsolat elér egy bizonyos szintet... szerintem felesleges erőltetni ha x év alatt nem javult, akkor az már nem is fog.
Ha őszintén megbántad volna amit tettél és komolyan ezerrel tepernél, hogy helyrehozd a dolgokat, visszanyerd a bizalmat, akkor azt mondanám, hogy van esély. De így? Nem bánsz igazán semmit, max azt hogy lebuktál. Így előbb utóbb, ha lenyugodnak a kedélyek és újra nyeregben érzed majd magad, ugyan úgy meg fogod csalni. És megint ki fog derülni. Már csak azért is, mert biztos lehetsz benne, hogy mostantól a nejed száz szemmel figyeli majd minden rezdülésed.
Szóval nem értem, ha nem már szereted a feleségedet mi a francnak bohóckodsz? Így még neki is lenne esélye olyan párt találni, akit nem csak a félig kész ház érdekel.
Köszönöm.
Te a megcsaló, vagy a megcsalt vagy?
Érzelmileg én máshol voltam, de nem tudnék most független lenni.
Nem gyávaság, ez a nagy valóság, hogy egyikünk sem tudna.
Elvagyunk, néha jóban is, de úgy érzem, hogy mi ebből maximum egy egymás mellett élést tudunk kihozni. Furcsa mód, mintha a párom jobban akarná, és én nem tudom mit kéne tennem.
Sosem akartam bántani, de évek alatt megkopott minden, és őszintén, ő sem tett semmit. Nem terveztem semmi ilyet.
Viszont emberként rettenetesen szeretem, ő a gyerekeim anyja, és minden fillérünk, hitelünk közös.
Kedves 6-os
Megcsalást senki sem bán meg, ezt jegyezd meg. Megcsalást követő lebukást bánnak meg. Szóval bárki mondta neked, hogy létezik olyan, hogy a megcsalást bánták meg, hazudtak
Ilyen savazós válaszokat nem kérek, köszönöm. Lehet mondani véleményt , de kulturáltan. Nem bohóckodom, és örülök, hogy neked egy félig kész ház nem számít, sajnos az a helyzet, hogy egyikünk sem tud máshová menni.
Minek színészkedjek? Nem erre vágytam.
Nem ezért házasodtam, nem ezt terveztem. Másfelé sem terveztem az érzéseket.
Tudnád hányszor zártam le azt a kapcsolatot, és próbáltam a feleségemben keresni a szerelmet. Nem ment
Ha figyelmesen elolvastad, tud róla
És még valami:
jó otthon. Jó, mert ott várnak a gyerekeim és rengeteg emlék. Még mielőtt valaki belekezd, a nejem nem cselédként van tartva. Mindent közösen csinálunk.
Szimplán egy dolog hiányzik de nagyon: a szerelem.
Nem akartam szerelmes sem lenni, de így alakul.
Ezért lennék kíváncsi azokra, akik ebben a cipőben jártak, járnak, hogy ha máshol vannak lelkileg, hogyan zárják le, ha tudják és így megéri -e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!