Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik a családot válaszották ?
Ha évekig mással volt kapcsolatod, mert szexuálisan nem volt kielégítő odahaza.
Lebukás és békülés után, hogyan alakult otthon? Gyerekek vannak és félig kész ház.
Mennyi idő volt mire újból a feleséged kívántad, és mikkel terelted el a figyelmedet?
Helyre tudtátok tenni? Megérte? Sikerült a múltat lezárni?
Lehet hazudni a béke kedvéért? Nagy család van mindkét oldalról.
Vagy inkább válni kellett volna?
Lehet szidalmazni, de őszinte tapasztalatokat várok. Milyen házasság lesz az ilyen.
Mire lehet számítani?
42/F
Szerintem az elején, a legelején nem szabad belemenni egy házasságon kívüli kapcsolatba. Aztán már nem lehet sérülések nélkül kiszállni.
A 41-es nagyon jól mondta. Ez így nem jó, nem maradhat.
Soha nem lesz jó a házasságod. Valójában a megcsalással végetért, ti már nem vagytok-lesztek egy pár soha többé.
Ettől még lakótársak lehettek, akiknek véletlenül van közös gyereke.
Ideje lenne nem csak magadra gondolni. Szerinted a feleségednek nem hiányzik a szerelem érzése? Nem akar szeretve lenni? Nem akarja érezni, hogy kívánatos?
Nem azért fogadott vissza, hogy ezekről örökre lemondjon. Neki is hiányozni fog. Te nem tudod megadni. Erkölcsi gátak se maradtak, hogy mi lesz, ha megcsal. Elvégre max visszakaptad.
Szerinted?
Lehet, hogy te nem akarsz válni. Lehet, hogy most ő se. De ne vegyél rá mérget, hogy ha egymásmellettélésen kívül nem tudsz nyújtani semmit, akkor ez így is marad.
41. Mint írtam a feleségem tud róla. Beszélgettünk róla. Nem akar változtatni. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Úgy van vele, hogy én vele vagyok, és majd "elmúlik."
42. Tudod ezt könnyű mondani, de ide is elvezetett valami.És ha ez a nő nem is jött volna, maximum nem lenne ekkora káosz nálam, de ez döbbentett rá, hogy van másfajta élet is. Nem a harmadik fél rontotta el a kapcsolatomat.
43. Pont ahogy a 42-nek írtam. Nem a megcsalással kezdődtek a gondok. De a megcsalás valóban nem egy egyszeri félrelépés volt.
Feleségemme kapcsolatban már többet nem tudok mondani, szemmel láthatóan neki így jó. Ha érezni szeretné, hogy kívánatos, talán nem kellett volna hosszú évekig visszafogni. Tudod én is szerettem volna magam kívánatosnak érezni :/
Ha válni akar megoldjuk.
Szerintem nem minden kapcsolat ér véget a megcsalással.
De itt a kérdező egy csomószor elmondja, hogy mennyire hiányzik neki a volt szeretője ill. hogy nem tud már szerelemmel/vággyal ránézni a feleségére.
Biztos, hogy nem érdemes így élni.
#44:
Ez addig működik, amíg azt nem mondja egy szerető a feleségnek, hogy elfogadja a gyerekével együtt. Egyből csere.
46. Nem tudom, hogy más kapcsolat hogy él túl egy megcsalást, de szerintem én bele sem gondoltam, hogy hosszú távon ez lesz. Speciel magamból kiindulva, ha én lennék a nejem, szépen szeparálódnánk, de most nem ez a helyzet
Nem tudok a feleségemre szerelemmel nézni, mert egyszerre két embert nem tudok szerelemmel szeretni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!