Van itt olyan diplomás, aki megbánta, hogy azt a területet válaszotta amit és mégsem vált?
Figyelt kérdés
Mi a terület, mi vele a probléma, miért nem változtat és mit választana, ha előlről kezdhetné?
Előre is köszi!
2019. jan. 17. 21:21
1/7 anonim válasza:
A munkaügyi troll, nyugi nemsokára kérdezni fog, akkor megkérdezheted tőle
2/7 anonim válasza:
statikus vagyok, szarul keresek, a felelősség nagy, a munka megterhelő.
3/7 anonim válasza:
Megbántam, hogy megcsináltam ezt a f*s diplomát, de a "területen" soha nem dolgoztam és nem is fogok. Azt sem tudom igazából lehetne e. Szóval teljesen értelmetlen volt elpazarolni annyi időt az életemből.
4/7 anonim válasza:
HR-es diplomát szereztem, nehéz vele elhelyezkedni, sokat számít az ismeretség és sok a sznob, átlagos a fizu és ehhez képest (és sok más munkához képest) hajtós, stresszes.
N
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Még jöhetnek...
Azért a HR szerintem nem olyan rossz, még 120 nettóért sem feltétlenül szerintem, mivel a gyárnál azért kellemesebb... Legalábbis gondolom.
Valamint azért 6-8 év után bőven van esély egész komoly fizura is.
2019. jan. 18. 14:07
7/7 anonim válasza:
120 nettot kereső HR-es😂😂😂 kérlek mesélj még!
180 nettonál kezdődnek a HR-es fizuk, de sok más, nem diplomás, könnyebb szakmában is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!