Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom miert tartogat ovszert es tagadja le?
A baratnom tabit hasznal. Nem hasznalok ovszert evek ota.
Tegnap reggel egy doboz felbontatlan kotont talaltam a furdoszobaban a szekrenyben. Megkerdeztem a baratnom hogy ez meg mi?akkor nem gondoltam MEG semmi rosszra. Erre letagadta hogy nem o volt,o nem vett ovszert. 😡
En ezt most nem ertem..ha megcsal akkor 1) miert nincs meg felbontva 2) miert van igy szem elott 3) soha nem neznem ki belole ezt 4) viszont azt sem gondoltam hogy igy siman a pofamba hazudik!
Nincsen bizonyitekom..de szerintem megcsal(t) Hogyan tudnam kideriteni hogy igaz-e? Nagyon ideges vagyok es elviselhetetlenul faj lelkileg! Torni zuzni tudnek jelen pillanatban is a meregtol. Ha megcsalt! Es ennyi evet pazaroltam ra..ah en nagyon beolvasok neki 😡
Najó azért szerintem ilyen nincs, hogy valakihez átmegy a barátnője beszélgetni majd elmegy wcre és a házigazda észre sem veszi, hogy visz egy xxl csomag óvszert magával a barátnő. Nagyon ki akarjátok dumálni a csajt, de szerintem bőven sáros, főleg hogy nem is akadt ki rajta.
Kérdező, már szembesítetted a gyártási dàtummal?
Ha nagyon terel, akkor én lehet belenéznék a telefonjába...
Sziasztok. Mindenkit lepontoztam aki beakarja sározni a lányt.
Ez semmire sem bizonyíték.
Ha igen, akkor meg a kedves pasika nézzen magába hogy miért másnak kell kefélgetni a nőjét, ugyanis sosem ok nélkül van.
A barátnőnek kellett vagy női belüggyel magyarázta elővigyázatosságból s a pasi a "sütit" megette:DDD
Ugye ő is olvasta a kérdésedet, hogy "jó lett" az ügy vége;)
Vagy csak a második mese bejött:D
Igazából, ha ennyiben sem őszinte elsőre s semmi sem volt, mi lesz, amikor félrelép valóban...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!