Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haveromat megcsalta a baratnoje. Iszonyatosan magaba borult. Miben segithetnek azon kivul, hogy sablonszovegeket mondjam neki?
Utolsó,jó lenne, de nem biztos.Az ilyesmi örökre nyomot hagy az emberben...Pláne, ha ilyen érzékeny is a barátod.
Az a látvány,hogy a barátnője másal szexel, örökre beégett a retinájába.Sokkoló.
Hiába jön újabb,és újabb lány, csak ideig óráig feledi...
Szerintem hagyd, hogy gyászoljon, ilyenkor semmi se segít.
Én is átáltem a megcsalást,ennek 9 éve,és nem tudom elfelejteni, ill. csak halványul.pedig én nem is kaptam rajta őket, mint a barátod.Mivel másnap egy buszos kirándulásra voltam hivatalaos, elmentem, hogy eltereljem kicsit a gondolataimat.A buszon olyan szám szólt,amin sírtam, alig tudtam abbhagyni...
Szóval hiába bármi is, ennek idő kell.De rendes vagy, hogy segíteni próbálsz neki.
Arra viszont figyelj, nehogy öngyilkos legyen, ha látsz rajta jelet, figyelmeztesd a szüleit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!