Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ez lenne a jó házasság titka a feleségek részéről? Illetve hogyan tudnám lebeszélni testvéremet erről az iszonyatosan megalázó kapcsolatról?
Kezdem azt hinni a jó házasság titka az asszony elégedettsége. A férfi mennyire halmozza el szexel, a pénztárcájával és egyéb adományokkal.
Van egy kollégám isteníti az "asszonyt",mindig, minden esetben többes számot használ. Ha házasságról van szó a szeme csillog ahogy beszél. Náluk minden tökéletesen működik. Ilyen a közös kassza,mindketten kiteszik és annyit vesz ki az asszony amennyit akar, náluk teljes a bizalom mindenben. Néha nehéz megállnom, hogy ne mondjak semmit, merthogy a nővérem meg a férfi szeretője! Hogy hogyan tudtam meg az most nem lényeges. 4 éve vannak együtt. A férfi egy "szex gép", otthon napi szinten és még tesóm is kell. Jó anyagiak között van a férfi. A feleségét a tenyerén (és az autóján, nő nem vezet) hordozza. 3-szor annyi a fizetése mint az "asszonynak", nemrég örökölt, egyből közös névre lett véve a sokat érő családi ház. Idézem: ők az "asszonnyal"egyek, nincs külön semmiből. Munkatársaim és szerintem is elég papucs a pali. Tehát feleség kap: extra mennyiségű szex, közös kassza, amibe pali tesz sokkal többet és most még a férfi családi örökségének fele. Hát tényleg lehet rendes, boldog elégedett asszonyka. Mindeközben férfi nővéremet kihasználja. Amiért én már nagyon mérges vagyok. De hát szegény hülye tesóm szerelmes. A 4 év alatt a pali rá egy fillért nem költött. Sehova nem vitte (vacsora,kirándulás), csak a hétvégi háza, ahol délutánokat szoktak eltölteni. Zöldségeket, gyümölcsöket szokott tőle kapni, ami nekik már felesleg. A munkahelyre is szokott hozni, osztogatni. Tehát nem kiváltságképpen kapja tesóm. Azt gondolom férfinek azért kell tesóm, mert a feleségnek sok lenne a szex. Tehát itt is csak és kizárólag a feleség lebeg a férfi szeme elött. Szerelmes az asszonyba, mindent a lábai elé tenne. Mindeközben tesóm még egy tábla csokit sem kapott tőle a sok év alatt. Hogyan tudnám nővéremet rábeszélni, hogy szakítson ezzel az asszonybolondja palival. Kérek tippeket. Higgyétek el azon már túl vagyok, hogy megmondtam neki a magamét, a véleményemet róla. Egy ideig nem is beszélt velem. De hát mégis a testvéremről van szó.
Ha ennyire szerelmes a feleségébe a pali akkor miért a nővéredet k**ogatja?!
A nővéred meg egyszerűen ostoba, hogy hagyja magát 4 éve kihasználni.
Elfogadod a tesód, neki ez így jó!
Ha rossz akkor fog rajta változtatni, ki lép belőle, beteg lesz és meghal.
Mind két választás az ő döntése.
Kedves kérdező!
Vannak nők akik úgy gondolják, hogy egy nő alárdelt a pasiknak, kevés az önbizalmuk, és az ideális párkapcsolat pedig a többség által elfogadott.
Nem bántásként, de ez vagy te.
Volt hasonló ismerősöm mint a te testvéred, és miért kérdésre nagyon szépen válaszolt:
1. Elvette ami neki is kellett
(na nem a pasai használta ki, pedig azt hitte, hanem fordítva)
2. A tesódnak jó így, hiszen a szex egy közös játék, ami akkor jó ha mindkét félnek jó.
Jó esetben elég laza érzelmek, nem kell mosnia, főznie, takarítani, akkor szexel amikor Ő akar.
Tudod sok nő az általam leírt módon gondolkodik (hozzáteszem elég jól), mert mindketten megkapják amit akarnak, és nincsen semmilyen kötelezettség!
Ne haragudj, de ez a nővéred és a fickója dolga, neked beleszólásod ebbe nem igazán lehet. Méghogy te menj oda a feleséghez "árulkodni", mint az óvodában.... a hónap vicce lenne.
A magad részéről amit megtehettél, azt megtetted (megmondtad a véleményed), de ennél több dologhoz nincs sem közöd, sem jogod.
A nővéred állt k.rvának, ne csodálkozzon, hogy b.sszák! A feleségtől meg nem is értem, miért irigyled azt, amit kap, elvégre a férjétől kapja?! Még szép, hogy lóphaszt sem kap a tesód, hiszen egy ócska útszéli!
Amíg a tesód nem jut el oda, hogy magától ráébredjen erre az egész helyzetre, ill arra, hogy ez így nem jó,addig te felelslegesen beszélsz neki erről vagy győzködöd. Ő úgyis mindig fog +1 okot találni arra, hogy miért ne hagyja el ezt a férfit.
Amúgy a hapsi szerintem azért csinálja ezt, mert úgy gondolja, ha ennyi mindent megoszt a feleségével, akkor neki jár ez, hogy félrecseszegessen. Ez amolyan kiegyenlítés.
Én nem hiszem el, hogy annyira szeretné a feleségét, mert ha valóban így lenne, akkor nem menne félre.
Ez a pasi bizonyos szempontból tényleg egy papucs, és a megcsalással kompenzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!