Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Valóban ez lenne a jó házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ez lenne a jó házasság titka a feleségek részéről? Illetve hogyan tudnám lebeszélni testvéremet erről az iszonyatosan megalázó kapcsolatról?

Figyelt kérdés

Kezdem azt hinni a jó házasság titka az asszony elégedettsége. A férfi mennyire halmozza el szexel, a pénztárcájával és egyéb adományokkal.

Van egy kollégám isteníti az "asszonyt",mindig, minden esetben többes számot használ. Ha házasságról van szó a szeme csillog ahogy beszél. Náluk minden tökéletesen működik. Ilyen a közös kassza,mindketten kiteszik és annyit vesz ki az asszony amennyit akar, náluk teljes a bizalom mindenben. Néha nehéz megállnom, hogy ne mondjak semmit, merthogy a nővérem meg a férfi szeretője! Hogy hogyan tudtam meg az most nem lényeges. 4 éve vannak együtt. A férfi egy "szex gép", otthon napi szinten és még tesóm is kell. Jó anyagiak között van a férfi. A feleségét a tenyerén (és az autóján, nő nem vezet) hordozza. 3-szor annyi a fizetése mint az "asszonynak", nemrég örökölt, egyből közös névre lett véve a sokat érő családi ház. Idézem: ők az "asszonnyal"egyek, nincs külön semmiből. Munkatársaim és szerintem is elég papucs a pali. Tehát feleség kap: extra mennyiségű szex, közös kassza, amibe pali tesz sokkal többet és most még a férfi családi örökségének fele. Hát tényleg lehet rendes, boldog elégedett asszonyka. Mindeközben férfi nővéremet kihasználja. Amiért én már nagyon mérges vagyok. De hát szegény hülye tesóm szerelmes. A 4 év alatt a pali rá egy fillért nem költött. Sehova nem vitte (vacsora,kirándulás), csak a hétvégi háza, ahol délutánokat szoktak eltölteni. Zöldségeket, gyümölcsöket szokott tőle kapni, ami nekik már felesleg. A munkahelyre is szokott hozni, osztogatni. Tehát nem kiváltságképpen kapja tesóm. Azt gondolom férfinek azért kell tesóm, mert a feleségnek sok lenne a szex. Tehát itt is csak és kizárólag a feleség lebeg a férfi szeme elött. Szerelmes az asszonyba, mindent a lábai elé tenne. Mindeközben tesóm még egy tábla csokit sem kapott tőle a sok év alatt. Hogyan tudnám nővéremet rábeszélni, hogy szakítson ezzel az asszonybolondja palival. Kérek tippeket. Higgyétek el azon már túl vagyok, hogy megmondtam neki a magamét, a véleményemet róla. Egy ideig nem is beszélt velem. De hát mégis a testvéremről van szó.

2018. júl. 19. 11:33
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Szabad tudni, hogy hány éves a tesód, és mennyi a szóban forgó férfi?
2018. júl. 19. 16:04
 32/46 A kérdező kommentje:
tesóm 46, pali 52,53?
2018. júl. 19. 16:11
 33/46 anonim ***** válasza:
14%

Nos, én a tesóddal majdnem egyidős vagyok, szerelmem meg a pasival kb. Felesége van, egy évvel idősebb nálam. Mi öt éve vagyunk együtt, de olyan helyzetbe, mint a tesód sosem mentem volna bele. Mi kölcsönösen szeretjük egymást. Hogy miért nem válik, az most nem tartozik ide, bár még ez sem végleges.

De!!! Mi tartunk karácsonyt, valentin napot, születés meg névnapot is, rendesen ajándékozással, ünnepléssel. Mindennel, ami jár hozzá. Mint a normális párok. Barátainak barátnőjeként mutat be, elég sokan tudnak rólam. Valamit szeretnék, rögtön azon van, hogy megszerezze nekem, meglepjen vele, akkor is ha nincs ünnep. Bármiben számíthatok rá. Hozzám úgy jön, mint aki hazajön, ez a második otthona.

A tesódat így, ahogy ők vannak én sem értem, azért ez elég megalázó.

2018. júl. 19. 17:07
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

Itt tulajdonképpen nem is az a baj, hogy szeretői státusz van és az is marad, hanem az, hogy nincs elhalmozva úgy, mint a feleség.

Ha jól értelmezem, egy vidéki kis házban szoktak lenni légyottok. Ezekre a "randevúkra" a testvéred tömegközlekedéssel megy, míg a férfi autóval ... ez mindent elárul arról, hogy miként kezeli a testvéredet. Magyarul semmibe veszi. Egy tárgy, egy eszköz csupán, akibe üríteni lehet és akit teljes mértékben meg lehet vezetni. Ha a testvérednek ez megfelel, akkor súlyos önértékelési gondjai vannak, az életkorát tekintve pedig elképesztő, hogy itt tart.

És ne feledd! Segíteni csak azon lehet, aki hagyja.

2018. júl. 19. 17:55
 35/46 A kérdező kommentje:
Nem a légyottok elég közel vannak. Oda vagy együtt (kiviszi) vagy a tesóm autóval megy. Az az autós sztori másra vonatkozott. Amikor Ildinek fél évig nem volt kocsija. Szóval egy normális évekig tartó szeretői kapcsolatot én is pont úgy tudnék elképzelni ahogy a hölgy írta, aki öt éve van kapcsolatban. És nehogy kihasználásnak vagy anyagiaskodásnak nevezzünk már névnapra egy deszertet vagy italt amit közösen fogyasztanának el. Esetleg egy pizza karácsony előtt. Erre én azt mondom eszméletlenül kicsinyes a pali. Zárójelben jegyzem meg: a pár napja én meghívtam egy ismerősömet kávézni. Ja, hogy szeretőnek több év után még ennyi sem jár.
2018. júl. 19. 19:23
 36/46 anonim ***** válasza:
20%

Ja, az lemaradt, hogy nálunk nem légyottok vannak, amikor csak megvan a szex aztán hazamegy. Sok időt töltünk együtt, ha épp nincs szex akkor is, filmezünk, beszélgetünk, sétálunk, kajálunk, sportolunk. A hétvége a miénk, hétköznap is többször találkozunk, időnktől függően. Karácsonykor 23-án nálam van, 24-én délelőtt, aztán mi 26-án karácsonyozunk együtt, az a nap a miénk.

Tehát nem igaz, hogy a szeretőnek nem jár semmi és ne is várjon semmit.

Igaz, elvárni felesleges, ez vagy jön valakiből őszintén, vagy nem. Mondjuk én ezt másképp nem is csinálnám. Érzelmek nélküli szexkapcsolat soha nem érdekelt.

2018. júl. 19. 20:38
 37/46 A kérdező kommentje:
Pár órát 3-at, 4-et szokott ott tölteni, heti egyszer vagy kétszer. Azt mondta sokat beszélgetnek, szerinte a pali szereti. Szerintem meg csak használja mint egy tárgyat.
2018. júl. 19. 20:48
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

Na, most már valld be nyugodtan, hogy te magad vagy a szeretô (=Ildi), nem a nővéredről van szó! Nincs az a 40+-os nő, aki ilyen mélységekig elmeséli a szexeléseit a testvérének! Ne haragudj, de minden részletet az orrodra köt a saját testvéred?! Nekem ugyan öcsém van, de egyszer nem került még szóba az sem, hogy van-e szeretője, vagy nincs, nemhogy még az együttlétek időtartamáról, helyszínéről, bérezésről, stb,.. is beszámoljon... még ha extrán jó kapcsolatban vagytok is, ezt azért nem szokták az emberek egymás orrára kötni. Téged viszont ha a bevetett pózokról kérdeznénk, te arra is kapásból tudnál válaszolni.

Szóval, ha szerető vagy, és így bánnak veled, az gáz, ha hagyod. Vágynál egy kis lóvéra a szolgálataidért cserébe, mert az asszony fenek fènyesre van nyalva, te meg arra vagy használva, amite való vagy. Szégyelled magad, és nem is vállalod, ugye?!

2018. júl. 19. 20:59
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként igen, már az elején arra tippeltem, hogy te lehetsz a szerető, nincs itt semmiféle nővéredről szó😊

33/36-os vagyok

2018. júl. 19. 21:08
 40/46 A kérdező kommentje:
Bizonyos mélységekig tudok a dolgokról. Az együttlétek milyenségéről nem. De ez már tényleg nem is rám tartozik. Tesómnak én vagyok a lelki szemetese, aminek őszintén örülök.Akármilyen hihetetlen neked utolsó még fel is hív néha, hogy most indul. Tudja, hogy én meghallgatom, tanácsokat is adok neki, még ha nem is értek egyet ezzel az egész sztorival.
2018. júl. 19. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!