Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Valóban ez lenne a jó házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ez lenne a jó házasság titka a feleségek részéről? Illetve hogyan tudnám lebeszélni testvéremet erről az iszonyatosan megalázó kapcsolatról?

Figyelt kérdés

Kezdem azt hinni a jó házasság titka az asszony elégedettsége. A férfi mennyire halmozza el szexel, a pénztárcájával és egyéb adományokkal.

Van egy kollégám isteníti az "asszonyt",mindig, minden esetben többes számot használ. Ha házasságról van szó a szeme csillog ahogy beszél. Náluk minden tökéletesen működik. Ilyen a közös kassza,mindketten kiteszik és annyit vesz ki az asszony amennyit akar, náluk teljes a bizalom mindenben. Néha nehéz megállnom, hogy ne mondjak semmit, merthogy a nővérem meg a férfi szeretője! Hogy hogyan tudtam meg az most nem lényeges. 4 éve vannak együtt. A férfi egy "szex gép", otthon napi szinten és még tesóm is kell. Jó anyagiak között van a férfi. A feleségét a tenyerén (és az autóján, nő nem vezet) hordozza. 3-szor annyi a fizetése mint az "asszonynak", nemrég örökölt, egyből közös névre lett véve a sokat érő családi ház. Idézem: ők az "asszonnyal"egyek, nincs külön semmiből. Munkatársaim és szerintem is elég papucs a pali. Tehát feleség kap: extra mennyiségű szex, közös kassza, amibe pali tesz sokkal többet és most még a férfi családi örökségének fele. Hát tényleg lehet rendes, boldog elégedett asszonyka. Mindeközben férfi nővéremet kihasználja. Amiért én már nagyon mérges vagyok. De hát szegény hülye tesóm szerelmes. A 4 év alatt a pali rá egy fillért nem költött. Sehova nem vitte (vacsora,kirándulás), csak a hétvégi háza, ahol délutánokat szoktak eltölteni. Zöldségeket, gyümölcsöket szokott tőle kapni, ami nekik már felesleg. A munkahelyre is szokott hozni, osztogatni. Tehát nem kiváltságképpen kapja tesóm. Azt gondolom férfinek azért kell tesóm, mert a feleségnek sok lenne a szex. Tehát itt is csak és kizárólag a feleség lebeg a férfi szeme elött. Szerelmes az asszonyba, mindent a lábai elé tenne. Mindeközben tesóm még egy tábla csokit sem kapott tőle a sok év alatt. Hogyan tudnám nővéremet rábeszélni, hogy szakítson ezzel az asszonybolondja palival. Kérek tippeket. Higgyétek el azon már túl vagyok, hogy megmondtam neki a magamét, a véleményemet róla. Egy ideig nem is beszélt velem. De hát mégis a testvéremről van szó.

2018. júl. 19. 11:33
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
77%

"Hogy lehet egy ilyen megalázó kapcsolatot elviselni?"

Nem kell elviselni! Ki lehet lépni belőle, csak fel kéne a nővérednek fognia, hogy ő soha sem lesz a felesége helyében (de szerintem nem is szeretne).

2018. júl. 19. 12:03
 12/46 A kérdező kommentje:
Igen tesóm tudja miért kell neki ez. Ami ebben a történetben nem szokványos és engem igen-igen felháborít az a férfi viselkedése. Ha bejön hozzánk az irodába 5 perc alatt már az "asszonyról" beszél. Mi a ..... csalja meg, ha ennyire a lábai előtt hever?
2018. júl. 19. 12:08
 13/46 anonim ***** válasza:
Ha a feleségével is úgy bánna, mint a nővéreddel, akkor minden oké lenne?
2018. júl. 19. 12:47
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

" A 4 év alatt a pali rá egy fillért nem költött. Sehova nem vitte (vacsora,kirándulás), csak a hétvégi háza, ahol délutánokat szoktak eltölteni. Zöldségeket, gyümölcsöket szokott tőle kapni, ami nekik már felesleg. "

Akkor minden oké lenne, ha pénzt kapna a tesód?

2018. júl. 19. 12:52
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

Már elnézést, de az lenne a normális egy házasságban, hogy a felek odáig vannak egymásért. Nehogy már az legyen az új etalon, hogy az asszonytól egy zsömlét is sajnál a férje, bezzeg a szeretőt elhalmozza ajándékokkal.

Nekem erről a sztoriról egyből az ugrott be, hogy a pasi vmi szexmániás lehet, és az asszony tudtával tart szeretőt, hogy lehessen vele bírni, ha már elmondásod alapján ennyire odaig van az asszonyért.

A tesódról meg inkább no comment.

2018. júl. 19. 13:07
 16/46 A kérdező kommentje:
Nem, de ez sem korrekt. A szerető is nő! Neki is van névnapja,születésnapja, nőnap. Mivel ez nem egy alkalmi kapcsolat szerintem így lenne fer. Előbb említett alkalmakra valami ajándék vagy meglepetés, kedveskedés. Most ez jut eszembe: Tesómnak tetszenek a szalmakalapok, karkötők,(bizsu!!!!) Mondjuk egy ilyesmi névnapra egy doboz deszerttel. Tesóm (legyen Ildikó) párszor kedveskedett így, (Ital szülinapra) Illetve: fél évig rossz volt "Ildikó" autója. Nagyon körülményesen jutott el egy 40 km-re lévő helyre. Ez egy éve volt. Szép gesztus lett volna ha elviszi aztán 2 nap múlva csak visszafelé tömeg közlekedik. Hallottam már olyanról is, hogy a több éves kapcsolatot egy évbe egyszer a férfi vacsorával ünnepelt a szeretőjével. Gesztusok, amik anyagilag nem megterhelőek. Az üzenetük pedig szerintem az, hogy nőnek nézi a férfi a szeretőt. Természetesen a nő részéről is kellenének ilyenek. Igen! számítasz ezért vagyunk több éve együtt, igaz a házastársam az első de Te sem csak egy ly.k vagy. Én valahogy így képzelnék egy másodasszony szerepkört.
2018. júl. 19. 13:17
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy egyre több információt írsz, egyre inkább azt gondolom, hogy a testvérednek esze ágában sincs megszakítani ezt a szeretői viszonyt, sőt elvárná, hogy kezelje úgy, mint a kedvesét, feleségét, holott tényleg csak egy szexuális segédeszköz szintjén mozog a hapsi életében. Ha szerető akar lenni, akkor csinálja, lelke rajta, de ne akarjon többet, mint ami ezzel jár.
2018. júl. 19. 13:21
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

"3-szor annyi a fizetése mint az "asszonynak", nemrég örökölt, egyből közös névre lett véve a sokat érő családi ház. Idézem: ők az "asszonnyal"egyek, nincs külön semmiből. Munkatársaim és szerintem is elég papucs a pali. Tehát feleség kap: extra mennyiségű szex, közös kassza, amibe pali tesz sokkal többet és most még a férfi családi örökségének fele."

Neked nem mindegy, mennyi az asszony bevétele?

Egyébként meg honnan tudod?

Persze, hogy közös névre megy a vásárolt ingatlan, végülis törvényes házasok.

(De hogy megnyugodj: az örökség magánvagyon, ami rendszerint szükség esetén bizonyítható is.)

Szexet a szerető is kap, ha jól értem.

Közös kassza, amibe a férj tesz többet.

Még egyszer: és????

És a lényeg: "és most még a férfi családi örökségének fele".

Jól gondolom, hogy te elvártad volna, hogy ennek a bevételnek a nagyja a testvéredé legyen?

Akkor mindjárt nem lenne olyan megalázó szerinted a helyzet, ugye?

Mit fáj az neked, hogy mások hogyan élnek?

Miért fáj annyira, hogy a pasi a munkahelyén nem alpári hangnemben nyilatkozik a feleségéről?

Szerintem foglalkozz a magad dolgával. Ha a testvérednek nem felelne meg a helyzet, már megoldotta volna. Végülis, ha jól értem, a hapsi nem hitegeti semmivel, tehát abszolùt tiszta felállásban vannak.

Te, ha akarsz, fogjál magadnak bőkezű szeretőt, őket meg hagyd békén, majd megoldják.

(Csak úgy mellékesen: milyen lehet a viszony köztetek a munkahelyen? A pasi nem tudja, hogy te ki vagy?)

2018. júl. 19. 13:21
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó kommented alapján: nem fogod fel, hogy nem akar kapcsolatot a testvéreddel??

Semmilyen mértékűt, a szexuális aktuson kívül?

Nem érdekli, mikor van a születésnapja, hogy mit szeret, mit nem, nem akarja, hogy beüljön az autójába, nem akarja vacsorázni vinni stb.

Nem akar kötődni hozzá, neki a te testvéred senkije, ezért nem fogja sehova vinni.

A testvéred szerintem érti. Ha nem felel meg neki, akkor rúgja valagba.

De az, hogy te itt hisztizel, miért nem bánik vele tisztelettel, meg szülinapja van, szereti a kalapokat, miért nem vesz neki, hisz 4 éve a szeretője......

Basszus, van egy értékrendetek!

Fordítva ülsz a lovon, nem látod?

2018. júl. 19. 13:28
 20/46 anonim ***** válasza:
100%

A második leírásból nekem az jön le, hogy a férfinek semmilyen érzelmi kötődése nincs a tesód felé, csak szexre kell neki. Ha a tesód ezt nem tudja vagy akarja felfogni, az csak az ő problémája. Ez a pali egyértelműen nem szereti őt, csak szexet akar tőle, a romantikát meg kiéli a feleségével. A tesód lényegében egy alulfizetett kur.va. Te semmit nem tudsz tenni az ügyben, gondolom olyan szerelmes, hogy kettőig nem lát el. De ne aggódj, ha neki is kedveskedne és romantikázna a pali, akkor azon menne a sírás, hogy miért nem hagyja ott az asszonyt.

Tanulság: nem kell szeretőnek menni.

2018. júl. 19. 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!