Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Valóban ez lenne a jó házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ez lenne a jó házasság titka a feleségek részéről? Illetve hogyan tudnám lebeszélni testvéremet erről az iszonyatosan megalázó kapcsolatról?

Figyelt kérdés

Kezdem azt hinni a jó házasság titka az asszony elégedettsége. A férfi mennyire halmozza el szexel, a pénztárcájával és egyéb adományokkal.

Van egy kollégám isteníti az "asszonyt",mindig, minden esetben többes számot használ. Ha házasságról van szó a szeme csillog ahogy beszél. Náluk minden tökéletesen működik. Ilyen a közös kassza,mindketten kiteszik és annyit vesz ki az asszony amennyit akar, náluk teljes a bizalom mindenben. Néha nehéz megállnom, hogy ne mondjak semmit, merthogy a nővérem meg a férfi szeretője! Hogy hogyan tudtam meg az most nem lényeges. 4 éve vannak együtt. A férfi egy "szex gép", otthon napi szinten és még tesóm is kell. Jó anyagiak között van a férfi. A feleségét a tenyerén (és az autóján, nő nem vezet) hordozza. 3-szor annyi a fizetése mint az "asszonynak", nemrég örökölt, egyből közös névre lett véve a sokat érő családi ház. Idézem: ők az "asszonnyal"egyek, nincs külön semmiből. Munkatársaim és szerintem is elég papucs a pali. Tehát feleség kap: extra mennyiségű szex, közös kassza, amibe pali tesz sokkal többet és most még a férfi családi örökségének fele. Hát tényleg lehet rendes, boldog elégedett asszonyka. Mindeközben férfi nővéremet kihasználja. Amiért én már nagyon mérges vagyok. De hát szegény hülye tesóm szerelmes. A 4 év alatt a pali rá egy fillért nem költött. Sehova nem vitte (vacsora,kirándulás), csak a hétvégi háza, ahol délutánokat szoktak eltölteni. Zöldségeket, gyümölcsöket szokott tőle kapni, ami nekik már felesleg. A munkahelyre is szokott hozni, osztogatni. Tehát nem kiváltságképpen kapja tesóm. Azt gondolom férfinek azért kell tesóm, mert a feleségnek sok lenne a szex. Tehát itt is csak és kizárólag a feleség lebeg a férfi szeme elött. Szerelmes az asszonyba, mindent a lábai elé tenne. Mindeközben tesóm még egy tábla csokit sem kapott tőle a sok év alatt. Hogyan tudnám nővéremet rábeszélni, hogy szakítson ezzel az asszonybolondja palival. Kérek tippeket. Higgyétek el azon már túl vagyok, hogy megmondtam neki a magamét, a véleményemet róla. Egy ideig nem is beszélt velem. De hát mégis a testvéremről van szó.

2018. júl. 19. 11:33
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Tök egyértelmű, hogy szereti az "asszonyt".

Sőt, a fentiek alapján kiegyensúlyozott, boldog házasságban élnek- ez lenne a normális.

Azt sem tartom kizártnak, jogy a feleség engedélyével tart szeretőt a hapsi ( emiatt ugye mégjobban szereti az asszonyt.)

Na, bumm, az ő életük, ha a kapcsolatuk így jól működik, kényelmes..senkinek semmi köze hozzá :)

A testvéred pedig 4 év alatt csak rájött arra, hogy a testiség miatt kell csak a fickónak.

Ha neki meg így is jó...na, ahhoz sincs semmi közöd :)

2018. júl. 19. 13:38
 22/46 A kérdező kommentje:
Szerintem felvetettem egy érdekes témát amire sokan válaszoltatok. Félreértés elkerülése végett: Azért a ló másik oldalára sem kell átesni. Természetes, hogy gazdag pali feleségének mindenből jár a fele. De hogy a több éves szerető még "egy db zsemlyét" se kapjon. Nem túlzás kicsit. Ez egyébként az én véleményem.Ildikó nem akar semmit,valószínű neki így jó. Nem Ő sérelmezi a "deszertet" hanem én. Szerintem kihasználja a pali meg talán a nő is. (tud róla). Én 40-es nő vagyok.Az életben nem voltam szerető és nem is leszek. Ezért én naivan azt képzeltem volna, hogy a többéves szerető is jelent valamit (Ja Ildikó mondta, Pasi szokta mondani neki, hogy szereti!) Hát igazatok van, Ő csak egy tárgy aki viszont tényleg szereti ezt az "asszonybolondját". Hogy hogyan képesek egyesek így csak tárgyként kezelni embereket........ Hát köszönöm a válaszaitokat, hasznos értekezés volt!
2018. júl. 19. 14:00
 23/46 anonim ***** válasza:
90%

"A szerető is nő! Neki is van névnapja,születésnapja, nőnap. Mivel ez nem egy alkalmi kapcsolat szerintem így lenne fer. Előbb említett alkalmakra valami ajándék vagy meglepetés, kedveskedés. Most ez jut eszembe: Tesómnak tetszenek a szalmakalapok, karkötők,(bizsu!!!!) Mondjuk egy ilyesmi névnapra egy doboz deszerttel"

Már az elején elcsúszik az érvelésed! A szerető nem nő, hanem egy ürítőlyuk, amióta világ a világ. Egy olyan lyuk, akinek nincs nèvnapja, születésnapja, karácsony, nyaralás, stb... csak egy egyszerű, egysejtű lyuk. A kutyát nem érdekli, ha a szeretőnek elromlik a kocsija, és a kutyát nem érdekli, hogy milyen bizsut szeret. Aki ennél tőbbet akar, az nem megy el szeretőnek.

2018. júl. 19. 14:11
 24/46 A kérdező kommentje:
Hát utolsó,ezt megmondtad. Mocorog bennem a kisördög,hogy "Ildinek" megmutatom ezeket a komenteket, talán észhez tér vagy mégsem mert megutál?
2018. júl. 19. 14:27
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Te figyu már! Most neked az a bajod, hogy a nővérednek, aki önként és dalolva qratja magát egy nős pasival nem jut a pasi pénzéből??? Ha költene rá is a pasi, akkor nem zavarna, hogy csak megqrják és mehet amerre lát?
2018. júl. 19. 14:44
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

"Nem, de ez sem korrekt. A szerető is nő! Neki is van névnapja,születésnapja, nőnap. Mivel ez nem egy alkalmi kapcsolat szerintem így lenne fer."

Valaki elmegy egy nős férfi szeretőjének, aztán még sír, hogy mi "korrekt" meg "fer".

Az eszem megáll!

Kérdező, te itt beállítod magad, mintha valami megkövesedett erkölcsű aggszűz lennél, aki ezt sem tudta meg azt sem. Csak akkor eleve hogyan jött létre ez a kérdés?

Ahol az a lényeg, hogy a szerető miért nem kap különböző dolgokat, anyagi és egyéb gesztusokat..

Ha olyan lennél, amilyennek mutatni szeretnéd magad, azon háborognál, hogy egy nős férfi szeretője!!

Biztosan a szerető testvére vagy?

Eddig azt írtad, hogy a szeretőnek is isteníti az asszonyt, most meg, hogy ja, a szeretőnek is szokja mondani, hogy szereti.

Most akkor mi van?

Akárki is vagy:

nem, nem jár a szeretőnek semmi, nem kell elhordani sehova, akárhány év után sem kell foglalkozni a születésnapjával sem semmilyen más óhajával, nem jár neki automatikusan x év után az örökségbe kapott pénzösszegekből stb. stb.

Vannak férfiak, akik megteszik ugyan a fentieket is, de van olyan, aki 10 év után sem válna el, mindegy, miben reménykedik a szexre használt illető.

Aki hajlandó belemenni egy ilyen helyzetbe, az utólag ne háborogjon, hogy mi korrekt meg fair, mert nevetséges és visszás a szájából.

2018. júl. 19. 15:04
 27/46 A kérdező kommentje:
No, akkor még egyszer. Az volt elsősorban a kérdésem,hogy hogyan beszéljem le a nővéremet? Aztán elmentünk jobbra-ballra. Igen, én is k...nak tartom és hülyének. Elnézést, hogy szerető ügyben belekevertem a dologba a romantikát és a barátnői státuszt....Gondoltam akivel ennyi időt tölt valaki azt szeretik is....... Most már a vélemények alapján tisztán látok ki és mi a szerető. Ezennel megvilágosodtam! Még egyszer beszélek vele, ha kell összeveszünk és ha megsértődik nem beszélünk ezután az sem baj.
2018. júl. 19. 15:31
 28/46 A kérdező kommentje:
26-os! Ki beszél itt pénzösszegről a szeretőnek? Nekem mivel egy munkahelyen dolgozom a tesóm szeretőjével az az iszonyatos ellentét furi, hogy van egy férfi aki KÉRKEDIK azzal mi mindent kap tőle az "asszony".Mennyire tökéletes náluk minden. Tudod sok az elvált ott és bizony néha téma a közös kassza is,mert sok kapcsolat ezen csúszik el. No,szóval ennek a házasságában tökéletes palinak minek kell több éve szerető? Mi ez az iszonyatos képmutatás, a tökéletes kapcsolatáról, közben 4 éve ott a szerető? Engem ez zavar, meg persze az is, hogy a tesóm k...nak állt és ha már így van legalább ne egy ilyen képmutatóval tenné.
2018. júl. 19. 15:50
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit kellene kapnia? Mennyit ér a te "értékrended" szerint?
2018. júl. 19. 16:01
 30/46 peca1000 ***** válasza:
100%

A tesód jól érzi magát ebben a kapcsolatban, nem akar se többet, se kevesebbet. Van egy faszija, aki időnként jól meg....ja, és ez neki elég.

Miért akarod, hogy ez megváltozzon?

2018. júl. 19. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!