Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ez lenne a jó házasság titka a feleségek részéről? Illetve hogyan tudnám lebeszélni testvéremet erről az iszonyatosan megalázó kapcsolatról?
Kezdem azt hinni a jó házasság titka az asszony elégedettsége. A férfi mennyire halmozza el szexel, a pénztárcájával és egyéb adományokkal.
Van egy kollégám isteníti az "asszonyt",mindig, minden esetben többes számot használ. Ha házasságról van szó a szeme csillog ahogy beszél. Náluk minden tökéletesen működik. Ilyen a közös kassza,mindketten kiteszik és annyit vesz ki az asszony amennyit akar, náluk teljes a bizalom mindenben. Néha nehéz megállnom, hogy ne mondjak semmit, merthogy a nővérem meg a férfi szeretője! Hogy hogyan tudtam meg az most nem lényeges. 4 éve vannak együtt. A férfi egy "szex gép", otthon napi szinten és még tesóm is kell. Jó anyagiak között van a férfi. A feleségét a tenyerén (és az autóján, nő nem vezet) hordozza. 3-szor annyi a fizetése mint az "asszonynak", nemrég örökölt, egyből közös névre lett véve a sokat érő családi ház. Idézem: ők az "asszonnyal"egyek, nincs külön semmiből. Munkatársaim és szerintem is elég papucs a pali. Tehát feleség kap: extra mennyiségű szex, közös kassza, amibe pali tesz sokkal többet és most még a férfi családi örökségének fele. Hát tényleg lehet rendes, boldog elégedett asszonyka. Mindeközben férfi nővéremet kihasználja. Amiért én már nagyon mérges vagyok. De hát szegény hülye tesóm szerelmes. A 4 év alatt a pali rá egy fillért nem költött. Sehova nem vitte (vacsora,kirándulás), csak a hétvégi háza, ahol délutánokat szoktak eltölteni. Zöldségeket, gyümölcsöket szokott tőle kapni, ami nekik már felesleg. A munkahelyre is szokott hozni, osztogatni. Tehát nem kiváltságképpen kapja tesóm. Azt gondolom férfinek azért kell tesóm, mert a feleségnek sok lenne a szex. Tehát itt is csak és kizárólag a feleség lebeg a férfi szeme elött. Szerelmes az asszonyba, mindent a lábai elé tenne. Mindeközben tesóm még egy tábla csokit sem kapott tőle a sok év alatt. Hogyan tudnám nővéremet rábeszélni, hogy szakítson ezzel az asszonybolondja palival. Kérek tippeket. Higgyétek el azon már túl vagyok, hogy megmondtam neki a magamét, a véleményemet róla. Egy ideig nem is beszélt velem. De hát mégis a testvéremről van szó.
Hagyjuk már! Még fel is hív, mielőtt elindul megdugatni magát... ja, persze, hiszünk neked.
Mondjuk nem csoda, hogy ezt a szánalmas viselkedést nem vállalod fel még egy anonim oldalon, ismeretlen emberek előtt sem...
33,36.
"Baratainak baratnojekent mutat be" Te erre vagy buszke???Rohej. Nem baratno vagy te,csak azt megse mondhatja,hogy a kurvxaxm...
Ezek a baratok,nem tudjak,hogy van egy hivatalos feleseg is???
Ez erdekes.Senki nem kottyantotta el meg a felesegnek,hogy a parjanak macaja van???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!