Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a párotok anyja iszonyatosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok anyja iszonyatosan utál elköltöznétek?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam ahogy rólam beszél és igazából még attól is tartot h esetleg képes megmérgezni is vagy direkt tönkre tenni valamim.. a párom sosem áll ki mellettem.. sőt inkább engem bánt még ő is.. én nagyon szeretem őt és csak miatta költöztem ide h együtt legyünk.. már 3 éve együtt élünk de csak mostanában kezdett így elmérgesedni a helyzet.. sajnos az nem megoldás h teljesen külön költözünk mert a párom nevén van a lakás és ő fizeti a hitelt az anyjat pedig mégsem küldheti el mert a lakás egy részét ő fizette.. sokat gondolkozom h inkább vissza megyek haza és megkímélem magam a sok bantastol és a megaláztatástol és élhetek nyugalomban.. de a párom sokat jelent nekem.. igazából tanácsot szeretnék kérni, hogy vegyek erőt magamon és költözzek el?? Sajnos annyira rossz a helyzet h javíthatatlan..
2019. jún. 29. 16:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

"... a párom sosem áll ki mellettem.. sőt inkább engem bánt még ő is.. ..."

Így IGEN!

2019. jún. 29. 17:06
 2/19 anonim ***** válasza:

El. Sokat jelent neked, mert a bántástól el se hiszed, hogy másnak kellenél, nem mersz lépni.

Tedd meg. Meg fogsz lepődni.

2019. jún. 29. 18:06
 3/19 anonim ***** válasza:

Én a mai szokások mellett sose költöztem volna rá sem szülőre, sem egy másik emberre.

Így meg pláne hogy elköltöznék!

Egy felnőtt embernek saját territóriumra van szüksége,

és most etológiailag gondolj már bele, hogy egy másik nő territóriumán az ő róla még nem levált, még hozzá tartozó (!!) ellenkező nemű gyereke téged dug.

Hát hogy ne lenne ebből konfliktus?

Sose szabad egy másik nő territóriumán dugnod az ő bárkijével, ha nő vagy!

2019. jún. 29. 18:07
 4/19 anonim ***** válasza:
Költözz el,ismerem az ilyen anyákat,tönkre tesz mindent
 5/19 anonim ***** válasza:

nézd meg a pszichoanyós c. filmet, neten fenn van.

próbáld abból levonni a tanulságot.

a csaj hasonló helyzetben van benne, mint te.

6/19 anonim ***** válasza:

# 3

Ez kicsit beteges magyarázat!

Csomó anyós van, akine a fiacskája a közös háztartásukban dugja a nőjét, és nincs ebből probléma.

A nő a faszi anyja, nem a nője, így irreleváns, hogy a fia kit dug, meg hogy dug-e egyáltalán.

2019. jún. 29. 18:09
 7/19 anonim ***** válasza:

6: Én ezt nem hiszem el, hogy van ilyen! ;)

Még soha nem halottam ilyenről.

2019. jún. 29. 18:13
 8/19 anonim ***** válasza:

"A nő a faszi anyja, nem a nője, így irreleváns, hogy a fia kit dug, meg hogy dug-e egyáltalán.2

Azért nem irreleváns, mert biológiailag nincsen letiltva az embernél (és az emlősöknél), hogy az anyjával dugjon, csak kulturálisan! (Ez is csak nálunk. Vannak másfajta emberi kultúrák.)

2019. jún. 29. 18:15
 9/19 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem mièrt költöztél oda?
2019. jún. 29. 18:30
 10/19 anonim ***** válasza:
!!**
2019. jún. 29. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!