Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok anyja iszonyatosan utál elköltöznétek?
"... a párom sosem áll ki mellettem.. sőt inkább engem bánt még ő is.. ..."
Így IGEN!
El. Sokat jelent neked, mert a bántástól el se hiszed, hogy másnak kellenél, nem mersz lépni.
Tedd meg. Meg fogsz lepődni.
Én a mai szokások mellett sose költöztem volna rá sem szülőre, sem egy másik emberre.
Így meg pláne hogy elköltöznék!
Egy felnőtt embernek saját territóriumra van szüksége,
és most etológiailag gondolj már bele, hogy egy másik nő territóriumán az ő róla még nem levált, még hozzá tartozó (!!) ellenkező nemű gyereke téged dug.
Hát hogy ne lenne ebből konfliktus?
Sose szabad egy másik nő territóriumán dugnod az ő bárkijével, ha nő vagy!
nézd meg a pszichoanyós c. filmet, neten fenn van.
próbáld abból levonni a tanulságot.
a csaj hasonló helyzetben van benne, mint te.
# 3
Ez kicsit beteges magyarázat!
Csomó anyós van, akine a fiacskája a közös háztartásukban dugja a nőjét, és nincs ebből probléma.
A nő a faszi anyja, nem a nője, így irreleváns, hogy a fia kit dug, meg hogy dug-e egyáltalán.
6: Én ezt nem hiszem el, hogy van ilyen! ;)
Még soha nem halottam ilyenről.
"A nő a faszi anyja, nem a nője, így irreleváns, hogy a fia kit dug, meg hogy dug-e egyáltalán.2
Azért nem irreleváns, mert biológiailag nincsen letiltva az embernél (és az emlősöknél), hogy az anyjával dugjon, csak kulturálisan! (Ez is csak nálunk. Vannak másfajta emberi kultúrák.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!