Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok anyja iszonyatosan utál elköltöznétek?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam ahogy rólam beszél és igazából még attól is tartot h esetleg képes megmérgezni is vagy direkt tönkre tenni valamim.. a párom sosem áll ki mellettem.. sőt inkább engem bánt még ő is.. én nagyon szeretem őt és csak miatta költöztem ide h együtt legyünk.. már 3 éve együtt élünk de csak mostanában kezdett így elmérgesedni a helyzet.. sajnos az nem megoldás h teljesen külön költözünk mert a párom nevén van a lakás és ő fizeti a hitelt az anyjat pedig mégsem küldheti el mert a lakás egy részét ő fizette.. sokat gondolkozom h inkább vissza megyek haza és megkímélem magam a sok bantastol és a megaláztatástol és élhetek nyugalomban.. de a párom sokat jelent nekem.. igazából tanácsot szeretnék kérni, hogy vegyek erőt magamon és költözzek el?? Sajnos annyira rossz a helyzet h javíthatatlan..2019. jún. 29. 16:53
11/19 anonim válasza:
Ha a párod nem áll ki melletted,és nem viselkedik ő sem szépen veled,akkor mi a fenétől jelent neked sokat az a férfi??
Igen,haza kell költözni,ùgy hogy eldöntöd, az a nap pl. a keddi nap lesz,és mész.A pároddal meg nem is kellene együtt lenned,ha bántóan viselkedik.
Itt mondjuk hozzátenném,hogy érdekelne Te vajon mit tettél,hogy az anyja ennyire utál,és hogy a barátod sem szerető társként bánik veled?
12/19 anonim válasza:
Kedves 11-es miért mindig ezt kérdik? Nem kell ahoz semmit sem tenni hogy ilyen utálatos legyen egy nő!
13/19 anonim válasza:
Azért,mert előfordul elég gyakran,hogy a kérdező viselkedése is hagy némi kívánnivalót maga után.Bocs,hogy mind a két oldalát nézem a dolognak!Ez nem egy film,mint a Pszichoanyu,hogy biztosan tudjuk kérdezőnk angyal,és két ember is ellenségesen viselkedik vele!
14/19 anonim válasza:
Hát ha a kérdező helyébe lennék én mérgezném meg azt a nőt!!
Amugy meg drága 11-es igen valószínû az a kérdező hibája hogy elvette anyucitol a fiacskáját
15/19 anonim válasza:
14# Te is tudsz mindent kérdezőről ennyi alapján.
17/19 anonim válasza:
Én kérdést tettem fel.Ezzel szemben Te állítottál valamit.
18/19 anonim válasza:
Persze hogy igen mert tapasztalatból mondom hogy nem kell semmit sem tennie egy nőnek ahoz hogy az anyósa utálja ,természetes ha már utolag a menny visza vág jol teszi helyébe ugy visza vagnek hogy ott maradna .
19/19 A kérdező kommentje:
Igazából tényleg nem csináltam semmi rosszat, mindig normálisan és tisztelettudóan beszélek vele, sajnos ez neki nem elég.. a párom elvárná hogy nyalizzak neki de én nem vagyok az a fajta.. a tiszteletet megadom de azért vannak határok..
2019. jún. 30. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!