Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg vigyáznom kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vigyáznom kellene néha a gyerekekre?

Figyelt kérdés

3 gyerekünk van, én dolgozom, a feleségem van otthol velük. Feleségem folyton azért nyüstöl hogy vigyázzak a gyerekekre pár órát, mert ő ki akar kapcsolodni. Más nincsen aki tudna vigyázni rájuk csak én. Ő forászhoz kozmetikushoz akar menni. Valami idegomlás szerü dolgot produkált tegnap amikor ivott pár pohárral hogy 3 éve nem volt fodrásznál és menni akar. Oké belátom tényleg ráférne. Nem értem gyerekekkel mért nem megy. Azt mondja úgy fárasztó. Egész nap a házba van, néha megy csak át a 10 pecre lévő boltba.

A lényeg hogy ha én vigyáznék a gyerekekre akkor pihenőt kéne kivennem ugyanis én úgy dolgozom hogy délután 2kor elmegyek otthonrol és hajnal 6kor érek haza és ez inden nap.

2015. jan. 1. 22:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/127 anonim ***** válasza:
92%

Mikor csinaltatok meg a 3 gyereket?

En a helyebe fognam magam es megmondanam h csak egyetlen egy napot csinalj vegig.

Nekemcsak egy 10honapos fiam van,de bizony van olyan nap h egyszeruen semmit sem haladok a hazimunkaval mert rossz napja van,fogzas,front,akarmi.ilyenkor este hazajon a paromatveszia gyereket a 12-14oras munka utan es en csinalom a dolgom.de neki sem problema ha o mosogat el nehanapjan.mikor itthon van hetvegen latja hogy mivel jar egy gyerek,nemhogy 3!!!!!sokszor egy mellett enni,pisilni sincs idom.ugyhogy legyel vele kedves,es vegyel ki szabadnapot.hidd el, ki fog cserelodni.ez neki is neked is es a gyerkocoknek is sokkal jobb lesz.

En a helyeben mar vszinuleg elvaltam volna.bar szegeny ha ennyire be van zarva,biztos nem merne lepni sem...

2015. jan. 1. 23:02
 42/127 anonim ***** válasza:
93%
Valószínűleg te is beleőrülnél, ha éjjel-nappal be lennél zárva a házba. Te is jelentsd fel a főnöködet, a rabszolgatartás illegális.
2015. jan. 1. 23:13
 43/127 anonim ***** válasza:
89%
S ha lenne kocsitok s azzal járnál haza ? Hamarabb hazaérnél,s igenis szánj a családra kis időt,mert meg fog bolondulni. Vegyél ki betegszabit egy egy napot, hagyj menjen el.
2015. jan. 1. 23:14
 44/127 anonim ***** válasza:
72%
A te feleséged terhes megint?
2015. jan. 1. 23:19
 45/127 anonim ***** válasza:
60%
Az ottholból tudtam, hogy itt magyarázhatunk, nem fog érteni semmit.
2015. jan. 1. 23:37
 46/127 anonim ***** válasza:
2015. jan. 1. 23:42
 47/127 anonim ***** válasza:
72%
Hol laktok?
2015. jan. 1. 23:53
 48/127 anonim ***** válasza:
87%
Kocsi, vagy keress a faluban munkát (bár ez nehéz lehet gondolom van egy pékség meg egy coop aztán kész), vagy költözzetek be a városba. Hosszú távon ez nem élet, én nem is értem, hogy lehet ilyen felelőtlenül gyereket vállalni. A városban be tudnátok adni a gyereket/gyerekeket bölcsibe is, feleséged mehetne dolgozni, te is közel lennél a munkahelyedhez.
2015. jan. 2. 00:52
 49/127 anonim ***** válasza:
80%
Senkinek nem tűnik fel, hogy van az oldalon egy nő akinek 3 gyereke van, a férje egész nap dolgozik és tiszta idegbeteg, nem képes megoldani a dolgokat csak mert falun laknak, így nincs élete, most ráadásul megint terhes, meg volt amikor ivott a gyerekek mellett úgy hogy nem volt senki más aki vigyázzon rájuk? Most vagy ő kamuzik itt a férje nevében, vagy mindketten ide járnak, ami elég vicces.
2015. jan. 2. 01:44
 50/127 anonim ***** válasza:
87%

Adjátok be a gyerekeket néha megőrzésre!

Ez így tényleg nagyon sok mindkettőtöknek!

Mért nem járnak iskolába, óvodába, szomszédba, nagyszülőkhöz, bébiszitterhez, ismerősökhöz?

2015. jan. 2. 04:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!