Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vigyáznom kellene néha a gyerekekre?
3 gyerekünk van, én dolgozom, a feleségem van otthol velük. Feleségem folyton azért nyüstöl hogy vigyázzak a gyerekekre pár órát, mert ő ki akar kapcsolodni. Más nincsen aki tudna vigyázni rájuk csak én. Ő forászhoz kozmetikushoz akar menni. Valami idegomlás szerü dolgot produkált tegnap amikor ivott pár pohárral hogy 3 éve nem volt fodrásznál és menni akar. Oké belátom tényleg ráférne. Nem értem gyerekekkel mért nem megy. Azt mondja úgy fárasztó. Egész nap a házba van, néha megy csak át a 10 pecre lévő boltba.
A lényeg hogy ha én vigyáznék a gyerekekre akkor pihenőt kéne kivennem ugyanis én úgy dolgozom hogy délután 2kor elmegyek otthonrol és hajnal 6kor érek haza és ez inden nap.
Teljesen igaza van. Dolgozol, addig is mész, emberek közt vagy, a saját értelmi szintednek megfelelő ingerek érnek... Én a helyedben igen hálás lennék, hogy még veled van.
Jó, hogy fárasztó gyerekkel menni. Engem se nagyon szeretett anyám magával vinni, pedig egy gyerek voltam, és jó is, csak egyszerűen nem tudott kikapcsolódni, folyton engem figyelgetett, nem unatkozok-e, hogy bírom. Szorozd ezt be hárommal, és lehet, hogy még valamelyik gyerek eleven is.
Egyáltalán nem hátrány, hogy ki akar nézni valahogy, hiszen nő, és amelyik nő nem akar tetszeni senkinek, azzal bajok vannak. Ő akar, akkor hagyd. Ne azt olvassuk itt GYK-n pár év múlva, hogy igénytelen, fásult, talán el kéne hagyni..
Hidd el hogy a pénz ilyen estben eg nőt sem érdekel.. Ha meg kell szakadni, akkor nem kellett volna 3 gyerket vállallni, de késő bánat..
Az ügyfelemet ezert hagyta el a felesége, még a gyerekeket is otthagyta neki, annyira besokallt.. Mert állandóan csak a pénzt hajtotta, a feleségével nem foglalkozott. Csk ő gondolta, hogy akkora elvárás a penz.../ ezt ő mondta, hogy bánja, visszafordítani nem tudja, a gyerek kerdést is pár hónap után megoldották, ennyi kikapcsolás kellett a feleségének, de ő mar nem kellett, talalt olyan ferfit aki nem robot ak nezte, és agyerekeket is elfogadta, és segtett neki, bár ott csqk2 6alatti volt/
Összeomlas stb..
Nem volt ez neked elég jel, hogy már volt is pszichiátrián?
Elég sokban tehetsz erről
Az komoly, a feleséged szó szerint beleőrült az örökös mókuskerékbe, és ezek után még megkérdezed, hogy segítened kéne-e?
Becsülendő, hogy ennyit dolgozol a családodért, de sajnos a feleséged sem ezt érdemli.
Havi 1 napot vagyok itthol akkor mehetne de nem megy mert azt mondja azt az egy napot velem és a gyerekekkel akarja tölteni. Ha ennyire menni akar menjen akkor amikor itthol vagyok. Amikor szült meg terhességi rendelésre járt akkor vigyáztam rájuk ja és a legkisebb gyerekkel 3 hétig kórházba volt mielött szült akkoris én vigyáztam rájuk.
De a lényeg hogy azt akarja hogy én direkt ezért vegyek ki pihenőt.
a gyerekek 6 éves 3 éves és 1,5 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!