Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg vigyáznom kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vigyáznom kellene néha a gyerekekre?

Figyelt kérdés

3 gyerekünk van, én dolgozom, a feleségem van otthol velük. Feleségem folyton azért nyüstöl hogy vigyázzak a gyerekekre pár órát, mert ő ki akar kapcsolodni. Más nincsen aki tudna vigyázni rájuk csak én. Ő forászhoz kozmetikushoz akar menni. Valami idegomlás szerü dolgot produkált tegnap amikor ivott pár pohárral hogy 3 éve nem volt fodrásznál és menni akar. Oké belátom tényleg ráférne. Nem értem gyerekekkel mért nem megy. Azt mondja úgy fárasztó. Egész nap a házba van, néha megy csak át a 10 pecre lévő boltba.

A lényeg hogy ha én vigyáznék a gyerekekre akkor pihenőt kéne kivennem ugyanis én úgy dolgozom hogy délután 2kor elmegyek otthonrol és hajnal 6kor érek haza és ez inden nap.

2015. jan. 1. 22:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/127 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk azt elismerem, ilyen munkarend mellett nem megoldható, emiatt szabit kivenni meg ostobaság lenne. Viszont az ő részéről meg teljesen természetes, hogy néha szeretne kimozdulni. Nem csodálom, ha börtönben érzi magát. A fodrászt meg lehetne oldani otthon is, van, aki kijár házhoz. Viszont amikor pihenős vagy, akkor tudjon kimozdulni ide-oda, neked is érdeked, hogy kiegyensúlyozott legyen a nejed!
2015. jan. 1. 22:21
 12/127 anonim válasza:
95%
Ha nincs hadrendbe fogható nagymama akkor bizony be kellene vállalnod azt az 1-1 pihenőnapot. Ez a te érdeked is, hiszen ő ébreszt és ő vár haza, a közérzeted szempontjából sem mindegy, hogy milyen hangulatban teszi mindezt.
2015. jan. 1. 22:22
 13/127 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen igaza van. Dolgozol, addig is mész, emberek közt vagy, a saját értelmi szintednek megfelelő ingerek érnek... Én a helyedben igen hálás lennék, hogy még veled van.

Jó, hogy fárasztó gyerekkel menni. Engem se nagyon szeretett anyám magával vinni, pedig egy gyerek voltam, és jó is, csak egyszerűen nem tudott kikapcsolódni, folyton engem figyelgetett, nem unatkozok-e, hogy bírom. Szorozd ezt be hárommal, és lehet, hogy még valamelyik gyerek eleven is.

Egyáltalán nem hátrány, hogy ki akar nézni valahogy, hiszen nő, és amelyik nő nem akar tetszeni senkinek, azzal bajok vannak. Ő akar, akkor hagyd. Ne azt olvassuk itt GYK-n pár év múlva, hogy igénytelen, fásult, talán el kéne hagyni..

14/127 anonim ***** válasza:
95%

Hidd el hogy a pénz ilyen estben eg nőt sem érdekel.. Ha meg kell szakadni, akkor nem kellett volna 3 gyerket vállallni, de késő bánat..

Az ügyfelemet ezert hagyta el a felesége, még a gyerekeket is otthagyta neki, annyira besokallt.. Mert állandóan csak a pénzt hajtotta, a feleségével nem foglalkozott. Csk ő gondolta, hogy akkora elvárás a penz.../ ezt ő mondta, hogy bánja, visszafordítani nem tudja, a gyerek kerdést is pár hónap után megoldották, ennyi kikapcsolás kellett a feleségének, de ő mar nem kellett, talalt olyan ferfit aki nem robot ak nezte, és agyerekeket is elfogadta, és segtett neki, bár ott csqk2 6alatti volt/

Összeomlas stb..

Nem volt ez neked elég jel, hogy már volt is pszichiátrián?

Elég sokban tehetsz erről

15/127 anonim ***** válasza:
94%
Az olyannak minek gyerek, aki nem akar vele foglalkozni?
2015. jan. 1. 22:23
 16/127 anonim ***** válasza:
95%

Az komoly, a feleséged szó szerint beleőrült az örökös mókuskerékbe, és ezek után még megkérdezed, hogy segítened kéne-e?

Becsülendő, hogy ennyit dolgozol a családodért, de sajnos a feleséged sem ezt érdemli.

2015. jan. 1. 22:23
 17/127 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idõsek a gyerekek?
2015. jan. 1. 22:24
 18/127 A kérdező kommentje:

Havi 1 napot vagyok itthol akkor mehetne de nem megy mert azt mondja azt az egy napot velem és a gyerekekkel akarja tölteni. Ha ennyire menni akar menjen akkor amikor itthol vagyok. Amikor szült meg terhességi rendelésre járt akkor vigyáztam rájuk ja és a legkisebb gyerekkel 3 hétig kórházba volt mielött szült akkoris én vigyáztam rájuk.

De a lényeg hogy azt akarja hogy én direkt ezért vegyek ki pihenőt.

a gyerekek 6 éves 3 éves és 1,5 éves

2015. jan. 1. 22:30
 19/127 A kérdező kommentje:
A feleségem 29 éves én meg 32
2015. jan. 1. 22:31
 20/127 anonim ***** válasza:
93%
Ekkora gyerekekkel nem lehet fodrászhoz, kozmetikushoz menni. Sajnállak titeket, mert ez nem élet. Ez egy őrült rohanás, egymás mellett élés. Azt is megértem, hogy azt az egy napot veled akarja tölteni, mert gondolom hiányzol neki mint férj, férfi. De téged is értelek, hogy ezért nemvennél ki sszabit. Most már nem tudtok mit tenni, de nem kellett volna ennyi gyereket vállalni. Inkább lenne két gyerek és elnetek normálisan mint így. Most ezt a helyzetet kell valahogy megoldanotok. Mondjuk keresel másik munkát, vagy bölcsibe adjátok lassacskán a jicist
2015. jan. 1. 22:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!