Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vigyáznom kellene néha a gyerekekre?
3 gyerekünk van, én dolgozom, a feleségem van otthol velük. Feleségem folyton azért nyüstöl hogy vigyázzak a gyerekekre pár órát, mert ő ki akar kapcsolodni. Más nincsen aki tudna vigyázni rájuk csak én. Ő forászhoz kozmetikushoz akar menni. Valami idegomlás szerü dolgot produkált tegnap amikor ivott pár pohárral hogy 3 éve nem volt fodrásznál és menni akar. Oké belátom tényleg ráférne. Nem értem gyerekekkel mért nem megy. Azt mondja úgy fárasztó. Egész nap a házba van, néha megy csak át a 10 pecre lévő boltba.
A lényeg hogy ha én vigyáznék a gyerekekre akkor pihenőt kéne kivennem ugyanis én úgy dolgozom hogy délután 2kor elmegyek otthonrol és hajnal 6kor érek haza és ez inden nap.
Bármennyit dolgozol egy nap, az nem 24 órás készenléttel jár. Tudsz beszélgetni kollégákkal, le tudsz ülni ebédelni, és ha hazaérsz, pihenhetsz, nincs több dolgod. A gyereknevelés és otthonülés egyszerűnek látszik, ameddig nem te csinálod. Nagyon rövid idő alatt felőrli az embert, hogy folyamatosan ugyanazokat a végeláthatatlan dolgokat csinálja, és folyamatosan figyelnie kell a gyerekekre. Nem ijesztgetni akarlak, de volt egy rokonom, aki a te feleségedhez hasonló életet élt, és néhány idegösszeomlás után sikeres öngyilkosságot követett el. A társa nem hitte el, hogy baj van. Ha így halad a házasságotok, rövid idő alatt minimum a válásig el fogtok jutni. Egyetlen megoldás létezik a problémára: keresel egy olyan munkahelyet, ahol heti 5 napot dolgozol, a maradék napokat pedig a családoddal töltöd, és időnként megoldod egyedül a gyerekek felügyeletét. A gyerekek ugyanis mindkét szülőnek napi 24 órában a gyerekei, amikor épp nem a munkahelyeden vagy, felesben kellene felügyelned rájuk a feleségeddel. Mint ahogyan ő is 24 órás készenlétben van..
Vagy esetleg otthon maradhatsz te a gyerekekkel, ő pedig keres munkát helyetted.
Na húzzál máshová trollkodni, bébiszisztersz.
Másnaposan nehezem viselem a marhákat.
És a világ összedől plusz egy havi pihenőnaptól.
Elárulod, hogy mi a munkád? :)
Ha falun laktok, hogyan lehet az,hogy senkire nem tudtok számitani?Hiszen az emberek segitõkészek.
Ha a feleséged lecsap ilyen hisztit, mert ez az, más problémái is vannak.A gyerekekkel miért nem lehet sétálni,programokat csinálni?Ki lehet menni a lakásból,miért van otthon?
Kedves kèrdező! Ugyanaz volt a problémám, mint a feleségednek.
A férjem sem értette meg, hogy gyerekkel nem lehet ilyen helyekre menni. Amikor reggel pompába vágtam magam, meg a gyereket is, váratlanul lehányta magát sugárba. Átöltöztetni, miközben ő küzd ez ellen, leizzadtam. A friss èrzésnek annyi. Akkor meg már kedved sincs menni, mert büdösnek, ápolatlannak érzed magad.Nekem csak 1 van, de megtornáztat.
Tudod, aki a 4 fal közé van zárva, nem beszél emberekkel, egy idő után besokall.
Ha szabadnapos vagy, persze hogy veled szeretne lenni, hisz alig lát. Vágyik arra, hogy beszélgessetek, együtt töltsétek el azt a kevés kis időt.
Biztos fárasztó hallgatni a panaszait, de hidd el, ezek segélykiáltások.
Mi találtunk megoldást, a férjem több szabadnapot is kivesz egy hónapban. Olyankor EGYEDÜL GYEREK NÉLKÜL megyek a dolgaimat elintézni (fodrász, fogorvos, stb...)
Ne vedd fél vállról, mert rossz vège is lehet. Nálam már testi tünetei voltak ennek a depiszerűségnek.
Hagyj egy kis időt a feleségednek magára. Vegyél ki néha néha egy egy napot. Meglátod jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!