Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg vigyáznom kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vigyáznom kellene néha a gyerekekre?

Figyelt kérdés

3 gyerekünk van, én dolgozom, a feleségem van otthol velük. Feleségem folyton azért nyüstöl hogy vigyázzak a gyerekekre pár órát, mert ő ki akar kapcsolodni. Más nincsen aki tudna vigyázni rájuk csak én. Ő forászhoz kozmetikushoz akar menni. Valami idegomlás szerü dolgot produkált tegnap amikor ivott pár pohárral hogy 3 éve nem volt fodrásznál és menni akar. Oké belátom tényleg ráférne. Nem értem gyerekekkel mért nem megy. Azt mondja úgy fárasztó. Egész nap a házba van, néha megy csak át a 10 pecre lévő boltba.

A lényeg hogy ha én vigyáznék a gyerekekre akkor pihenőt kéne kivennem ugyanis én úgy dolgozom hogy délután 2kor elmegyek otthonrol és hajnal 6kor érek haza és ez inden nap.

2015. jan. 1. 22:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/127 A kérdező kommentje:
Persze ott voltam de ha egész nap otthol ülnék akkor vinnék őket a gyivibe nem?
2015. jan. 1. 22:48
 32/127 anonim ***** válasza:
95%

Bármennyit dolgozol egy nap, az nem 24 órás készenléttel jár. Tudsz beszélgetni kollégákkal, le tudsz ülni ebédelni, és ha hazaérsz, pihenhetsz, nincs több dolgod. A gyereknevelés és otthonülés egyszerűnek látszik, ameddig nem te csinálod. Nagyon rövid idő alatt felőrli az embert, hogy folyamatosan ugyanazokat a végeláthatatlan dolgokat csinálja, és folyamatosan figyelnie kell a gyerekekre. Nem ijesztgetni akarlak, de volt egy rokonom, aki a te feleségedhez hasonló életet élt, és néhány idegösszeomlás után sikeres öngyilkosságot követett el. A társa nem hitte el, hogy baj van. Ha így halad a házasságotok, rövid idő alatt minimum a válásig el fogtok jutni. Egyetlen megoldás létezik a problémára: keresel egy olyan munkahelyet, ahol heti 5 napot dolgozol, a maradék napokat pedig a családoddal töltöd, és időnként megoldod egyedül a gyerekek felügyeletét. A gyerekek ugyanis mindkét szülőnek napi 24 órában a gyerekei, amikor épp nem a munkahelyeden vagy, felesben kellene felügyelned rájuk a feleségeddel. Mint ahogyan ő is 24 órás készenlétben van..

Vagy esetleg otthon maradhatsz te a gyerekekkel, ő pedig keres munkát helyetted.

2015. jan. 1. 22:49
 33/127 anonim ***** válasza:
75%

Na húzzál máshová trollkodni, bébiszisztersz.

Másnaposan nehezem viselem a marhákat.

2015. jan. 1. 22:50
 34/127 A kérdező kommentje:
Tegnap otthol volttam. Amúgy nem szoktunk együtt lenni. Hajnal hazaérek kajálok lefekszem 7kor és 1kor ébreszt 2kor meg indulok.
2015. jan. 1. 22:50
 35/127 anonim ***** válasza:
95%
Akkor minek neked család tulajdonképpen? Úgyse vagy velük, haza csak aludni jársz.
2015. jan. 1. 22:54
 36/127 anonim válasza:
90%

És a világ összedől plusz egy havi pihenőnaptól.

Elárulod, hogy mi a munkád? :)

2015. jan. 1. 22:55
 37/127 anonim ***** válasza:
38%

Ha falun laktok, hogyan lehet az,hogy senkire nem tudtok számitani?Hiszen az emberek segitõkészek.

Ha a feleséged lecsap ilyen hisztit, mert ez az, más problémái is vannak.A gyerekekkel miért nem lehet sétálni,programokat csinálni?Ki lehet menni a lakásból,miért van otthon?

2015. jan. 1. 22:56
 38/127 anonim ***** válasza:
94%

Kedves kèrdező! Ugyanaz volt a problémám, mint a feleségednek.

A férjem sem értette meg, hogy gyerekkel nem lehet ilyen helyekre menni. Amikor reggel pompába vágtam magam, meg a gyereket is, váratlanul lehányta magát sugárba. Átöltöztetni, miközben ő küzd ez ellen, leizzadtam. A friss èrzésnek annyi. Akkor meg már kedved sincs menni, mert büdösnek, ápolatlannak érzed magad.Nekem csak 1 van, de megtornáztat.

Tudod, aki a 4 fal közé van zárva, nem beszél emberekkel, egy idő után besokall.

Ha szabadnapos vagy, persze hogy veled szeretne lenni, hisz alig lát. Vágyik arra, hogy beszélgessetek, együtt töltsétek el azt a kevés kis időt.

Biztos fárasztó hallgatni a panaszait, de hidd el, ezek segélykiáltások.

Mi találtunk megoldást, a férjem több szabadnapot is kivesz egy hónapban. Olyankor EGYEDÜL GYEREK NÉLKÜL megyek a dolgaimat elintézni (fodrász, fogorvos, stb...)

Ne vedd fél vállról, mert rossz vège is lehet. Nálam már testi tünetei voltak ennek a depiszerűségnek.

Hagyj egy kis időt a feleségednek magára. Vegyél ki néha néha egy egy napot. Meglátod jobb lesz.

2015. jan. 1. 22:56
 39/127 anonim ***** válasza:
92%
Tudom, hogy piszok nehéz munkát találni és megélni, nem tudom mennyit kapsz, nem ismerem a körülményeket, nem ránk tartozik. A ti érdeketekben megpróbálnék másik munkát találni, ez így embertelen mindenkinek.
2015. jan. 1. 22:58
 40/127 A kérdező kommentje:
Lehetetlen hogy új munkát keressek nem kockáztatok. Amúgy pék vagyok és 3tól éjjel 2 vagy3ig nyomom de sajnos csak 6kor megy a legelső busz.
2015. jan. 1. 23:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!