Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angliába mehetnék dolgozni,...

Angliába mehetnék dolgozni, de a szokottól eltérően nem gyerekekre kellene vigyáznom, hanem kutyákra. Lentebb leírom amit kapnék . Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval, Anglia, kutyákra vigyázni. Nem gyerekek, hanem kutyák. Ami járna nekem ezért, szállás-teljes ellátással, heti 65 font, heti két szabadnap, évi két hét fizetett szabadság. Kis házimunkát is kellene végezni. De csak heti 25 óra lenne a munka. Nyelv iskolába járhatok. Nekem amúgy szimpi. Nem kell igazából semmire sem költenem. Ami talán a gyerekekkel szemben érv a kutyák mellett, az, hogy nem olyan szemtelen egy kutya :) . Jobban kiszámítható.
2012. febr. 25. 09:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
65 font pokoli kevés. Mégha van ellátás, akkor is.
2012. febr. 25. 09:41
 2/27 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon kevés,keresnél 91.000Ft-ot,az viccnek is rossz,még itthon is nem hogy ott.Semmire se lenne elég.
2012. febr. 25. 09:45
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

az első kettőnek üzenem, hogy nem munkát kapna a kérdező, hanem au-pair lenne

heti 25 órás munka + teljes ellátás + nyelvtanfolyam mellett teljesen jó pénzt kapna

2012. febr. 25. 12:44
 4/27 A kérdező kommentje:
Szerintem a pénz igenis nagyon jó !!! Gondoljatok bele !!! Teljes ellátás, étkezés, nyelviskola ! Érdekesen gondolkoztok az biztos ! De úgy néz ki, hogy mégis gyerekekhez megyek :) . Nekem nagyonis megfelel ez az összeg. Itthon összetenném a két kezem érte. Ha itthon megkapnám ezt a fizetést nem mennék sehova. Jó nektek, ha ennél többet kerestek itthon .
2012. febr. 25. 14:49
 5/27 anonim ***** válasza:
Attól függ mit akarsz csinálni kint még?Bulizni nem lesz elég,pont arra elég,hogy megélj,de nem fogsz tudni építkezni.Persze attól függ mit akarsz,lehet elég,csak arra gondolj az kint zsebpénznek talán elég,még itthon is kevés.
2012. febr. 25. 14:55
 6/27 anonim ***** válasza:

Ez kint pokoli kevés!!!!

Hidd el semmire se elég!

2012. febr. 25. 15:41
 7/27 A kérdező kommentje:
De ti látjátok, hogy lesz hol laknom, és az étkezésem is adott ? Nem tudom ti mire költenétek még havonta ... Mire kevés ez a pénz ??? Se szállásra, se kajára nem kell költenem. Érdekes, hogy csak a pénzt látta meg mindenki. Azért, hogy nyelvet tanuljak, tökéletes, illetve ha azt nézitek még fizetnek is érte. És itthon nem kevés ez a pénz !!!
2012. febr. 25. 18:12
 8/27 A kérdező kommentje:
Ja, és heti 65 font, nem havi !!
2012. febr. 25. 18:12
 9/27 anonim ***** válasza:
Ha tényleg megbízhatóak (gondolom utána jártál) akkor szerintem fogadd el. A pénz egész jó, főleg (ezt a negatív hozzászólóknak) a szállás és az ellátás fizetve van, sőtt, még nyelv iskolába is járhatsz. Szerintem ne hagyd ki. Ha pedig vége ennek a munkának, már lesz tapasztalatod, nyelvet is fogod tudni beszélni, onnantól pedig már saját bamag is tudsz itt munkát keresni. Ráadásul már itteni tapasztalatod is lesz. Igaz, nem rendes munkahelyről, de többre értékelik mintha ha csak úgy kijössz otthonról és "majd csak lesz valami". Sok sikert hozzá, és ne hallgass a negatív emberekre! Hajrá:)
2012. febr. 25. 18:22
 10/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy ! Én is úgy gondolom, hogy ez a pénz nem kevés ... És tényleg érdekes, hogy milyen negatívan álltak hozzá. Én belevágok, és kiderül :) .
2012. febr. 25. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!