Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vigyáznom kellene néha a gyerekekre?
3 gyerekünk van, én dolgozom, a feleségem van otthol velük. Feleségem folyton azért nyüstöl hogy vigyázzak a gyerekekre pár órát, mert ő ki akar kapcsolodni. Más nincsen aki tudna vigyázni rájuk csak én. Ő forászhoz kozmetikushoz akar menni. Valami idegomlás szerü dolgot produkált tegnap amikor ivott pár pohárral hogy 3 éve nem volt fodrásznál és menni akar. Oké belátom tényleg ráférne. Nem értem gyerekekkel mért nem megy. Azt mondja úgy fárasztó. Egész nap a házba van, néha megy csak át a 10 pecre lévő boltba.
A lényeg hogy ha én vigyáznék a gyerekekre akkor pihenőt kéne kivennem ugyanis én úgy dolgozom hogy délután 2kor elmegyek otthonrol és hajnal 6kor érek haza és ez inden nap.
Én 8 éve vagyok a 4 fal közt, 4 gyerekkel, se barátok, se fodrász, max vásárlás, posta.
Annyi a különbség, hogy a páromat kidobtam, mert elég lett. Ő nem adta haza a fizut, nem szállt be a költségekbe, de itthon se segített.
Mióta külön vagyunk, már mindent megoldok. Nem kell neki megfelelnem, főzhetek 2 napra, nem ugráltat, stb. Azóta nyugodt vagyok.
Ha nem akarsz válni, változtatni kell. Mondjuk napi 4 órában vegyél fel valakit, aki segít a háztartásban, de ha kell vigyáz a gyerekekre.
Folytatom
Szóval bölcsibe adjátok a kicsit, hogy a feleséged vissza tudjon menni dolgozni vagy te jössz el gyedre és a feleséged visszamegy dolgozni. Mindegy, hogy mit csináltok, de megoldást KELL találnotok.
Ne haragudj, de neked magyar az anyanyelved?
Az "itthol" és a "pihenő" (ebben a szövegkörnyezetben) nem helyes kifejezések...
Úgy mondjuk, hogy "itthon" és "szabadság".
Ne haragudj, de a falra mászok az ilyen hibáktól.
Amúgy nyilván úgy illene, hogy megosszátok a feladatokat, viszont az írásod alapján (ami hozzáteszem, egyértelműen szubjektív) úgy jön le, hogy te majd' megszakadsz a munkától, ő pedig önző módon hisztizik.
Azt már neked kell eldöntened, mennyire valósághű az ábrázolásod.
Nincs nagymama, barátnő, ismerős, bébiszitter... aki vigyázna néha a gyerekekre?
Ha szabad kivenned egy nap pihenõt,akkor tedd meg neki!
Viszont 2.-g elmehetne nyugodtan,amig otthon vagy.Dehàt kérdezö 16 órát dolgozol?Na ez sem kevés.
Nem tudom, hogy ezt még el olvassa e ,de az én apám is ilyen volt mindí. Most 15 éves vagyok, lány, és mivel kissé apahiányosan nőttem fel, annyira elidegenültem apámtól, hogy már nem szeretem ha hozzámér fizikailag, nem szeretek beszélni vele, utálom is magam ezért, de egyszerűen irritál.
Szóval ha azt akarod hogy a gyermekeid jó környezetben nőjenek fel, a feleséged (akit NEM nevezünk asszonynak mert az lekicsinylő és hímsoviniszta) boldog legyen, vegyél annyi fáradtságot, hogy a munkahelyen való gürizést kihagyva üldögélj egy kicsit otthon a kanapén.
Mert én is bennmaradhatnék az iskolában nyolctól hajnali négyig, de nem tudom anyám mit szólna.
ma 22:39
ne jáccunk itten gréccsilászlót, kérem!
Az "itthol" és a "pihenő" ugyan nem hochmagyarszkij, de használatos, érthető és helyes.
Kérdező, nagyon buta kérdést tettél fel. Mégis kinek kellene vigyáznia a gyerekeidre? Igen, annak, aki csinálta. Úgy ám, jól emlékszel, te is ott voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!