Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy nemtetszésemet fejeztem ki, mert a húgom visszavonta válási szándékát a gyerekekre is hivatkozva?
Nagyon megsértődött ,hogy én miért akarom annyira,hogy váljon.
Szerintem szánalmas,hogy egy ilyen dolgot visszavon valaki miután panaszkodott előtte ,hogy biztosan válik.
Ha megkérdezte a véleményedet, akkor jól tetted, hogy elmondtad. Persze, nyilván kérdés, hogy ezt milyen stílusban tetted. Ha kioktattad, én is megsértődtem volna.
Ha nem, akkor bunkóság beleszólni más életébe. Nincs hozzá túl sok közöd, hogy ő mit csinál a sajátjával.
Neked nagyjából annyi ebben az ügyben a feladatod, hogy támogatod őt, mellette állsz és segítesz neki, amennyit tudsz és amennyit akarsz.
Házas vagy, van gyereked, ha igen, voltál már házassági-párkapcsolati válságban? Te is egyből eldöntötted, hogy elválsz vagy elhagyod a párod és meg is tetted egyből és nem gondoltad meg magad?
Egy házasság, ami nem boldog, de van gyerek, akiért érdemes helyrehozni, újra megpróbálni, akkor miért ne lehetne megtenni? Aztán ha tényleg nem lehet rendbe hozni, akkor meg utána el lehet tényleg válni. Lehet hogy a tesódék eddig meg sem próbálták helyrehozni, most jutottak el oda, a válás felhozása kellett ahhoz esetleg, hogy a helyzet változzon.
Ha még nem voltál ilyen helyzetben, akkor ne ítélkezz mások felett!
De ha még voltál is ilyen helyzetben, az nem jelenti azt, hogy egy másik kapcsolatnak is csak ugyanaz lehet a végkimenetele, mint a tiédnek volt.
Hogy jossz te ahhoz, hogy sepregess mas udvaran???
Mert "Szerintem szánalmas"!
Igaza van a húgodnak! Miért kellene mindenáron elválnia? Csak azért, mert ez ma divat?
A gyerekek érdeke az, hogy együtt maradjanak mindkét szülőjükkel. Az ő dolguk, hogy rendbe tegyék a házasságukat.
Igen házas vagyok 3 gyerekkel,voltunk válságban miután megcsalt a férjem,de túljutottunk rajta.
A sógorom a pénzügyekben felelőtlen,nem tiszteli a hugomat és azon nem változtat az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!