Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy nemtetszésemet fejeztem ki, mert a húgom visszavonta válási szándékát a gyerekekre is hivatkozva?
Nagyon megsértődött ,hogy én miért akarom annyira,hogy váljon.
Szerintem szánalmas,hogy egy ilyen dolgot visszavon valaki miután panaszkodott előtte ,hogy biztosan válik.
Nem tetted jól, az ő élete.
Anyuka gyerekekkel a nyakán nem kell a mai singli férfiaknak, egy elvált kiégett új fazonnal fog együtt megöregedni.
Jobb a régi férjével kibékülni.
Tudod másoknál meg pont a megcsalás alapjában véve már válóok. És hát ha valaki egyszer megcsinálta, nincs rá garancia, hogy többet nem fogja. Lehet nem idén, lehet hogy nem jövőre, hanem mondjuk 3 év múlva. De lehet hogy soha többet.
A húgod férje meg felelőtlen pénzügyileg. Lehet fog változni ez a dolog, de lehet hogy nem. És ha fog változni?
Szóval bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejű!:)
Nem Kérdező, egyáltalán nem tetted jól... egy másik ember párkapcsolatába vagy nem szólunk bele, vagy ha beleszólunk, azt csak is általánosságban, és a béke pártján állva, mittudomén "üljetek le, és beszéljétek meg őszintén egymással" vagy ilyesmi.
Az szerintem egyszerűen szanalmas.hu amikor valaki valakit a szakításra, válásra, háborúskodásra uszít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!