Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vigyáznom kellene néha a gyerekekre?
3 gyerekünk van, én dolgozom, a feleségem van otthol velük. Feleségem folyton azért nyüstöl hogy vigyázzak a gyerekekre pár órát, mert ő ki akar kapcsolodni. Más nincsen aki tudna vigyázni rájuk csak én. Ő forászhoz kozmetikushoz akar menni. Valami idegomlás szerü dolgot produkált tegnap amikor ivott pár pohárral hogy 3 éve nem volt fodrásznál és menni akar. Oké belátom tényleg ráférne. Nem értem gyerekekkel mért nem megy. Azt mondja úgy fárasztó. Egész nap a házba van, néha megy csak át a 10 pecre lévő boltba.
A lényeg hogy ha én vigyáznék a gyerekekre akkor pihenőt kéne kivennem ugyanis én úgy dolgozom hogy délután 2kor elmegyek otthonrol és hajnal 6kor érek haza és ez inden nap.
Azt hiszem, ezzel az utolsó válaszoddal mindent elmondtál. "Nem az én hibám."
Nagyon jó tanácsokat adtak neked a hozzászólók, válassz egyet a sok közül. Össze is foglalom neked, mert ilyen porcukormókus vagyok:
- Vegyél autót.
- Vegyél robogót.
- Költözzetek közelebb.
- Szerezz egy ismerős bébisintért, aki heti pár órára vigyáz a gyerekekre.
- Menjenek a kölkek bölcsibe -oviba.
- Legyen valami felnőtt társasága a feleségednek, ha tud, menjen el dolgozni a sarki közértbe napi pár órában, miután a gyerekek bölcsibe- oviba mentek, és ő is tudott magára fordítani egy kis időt.
- Ne várd el a feleségedtől, hogy a 3 gyerekkel menjen el kikapcsolódni. Igen, a feleséged már ott tart idegileg, hogy egy nyomorult fodrász kikapcsolódást jelent neki. Légy férfi, intézd el, hogy mehessen.
- Férfiként nem csak az a dolgod, hogy hazaadd a pénzt. Apa ként és férjként is vannak kötelességeid, amiket ez mellett a munkahely mellett nem tudsz teljesíteni. Ezt alaposan gondold át, beszéljétek meg az asszonnyal.
"nem az én hibám"
Majd ha kibukik a feleséged és 2 hónapra kórházba kerül, az viszont a Te hibád lesz. És akkor ha tetszik, ha nem, otthon kell lenned hónapokat, ami kb. a munkahelyed elvesztésével is jár majd.
Inkább most áldozz fel 1-1 napot néha, minthogy az egész életetek, családotok tönkremenjen.
De látom, hogy 50 ember sem tud meggyőzni erről, úgyhogy kezd érdekelni, hogy egyáltalán miért tetted fel a kérdést? Ugye nem gondoltad, hogy majd melléd állunk? De innentől úgy teszed tönkre a házasságodat, ahogy akarod! Csak az a baj, hogy a feleséged és a 3 gyerek issza meg az ostobaságod levét.
Akkor hadd kérdezzem meg de most őszinték legyetek.
Férfiak nektek a feleségetek havi hány órát tölt kikapcsolódással? És eközbe ki vigyáz a gyerekekre?
Nem az én hibám...
Mondd csak te tényleg ennyire sötét vagy, vagy teszed az idiótát ?!
Mer' szted nem lesz közöd a gyerekedhez?! Kinek lesz akkor? A postásnak?
Most már ennyi dilettáns marhaság után csak remélni tudom h inkább egy unatkozó troll vagy, mert az sokkal ijesztőbb, h vki ennyi ésszel meg tovább szaporodjon.
És miért kell gyógyszert szednie? Na miért?
Szép kis házasság az, amit csak szedálva lehet elviselni.
Mert akkor nagyobb eséllyel terhes lesz!!!
Terhes, tudod; baba ... Baba aminek van egy apja... Aki elvileg te lennél...
Így sem kapisgálod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!