Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vigyáznom kellene néha a gyerekekre?
Figyelt kérdés
3 gyerekünk van, én dolgozom, a feleségem van otthol velük. Feleségem folyton azért nyüstöl hogy vigyázzak a gyerekekre pár órát, mert ő ki akar kapcsolodni. Más nincsen aki tudna vigyázni rájuk csak én. Ő forászhoz kozmetikushoz akar menni. Valami idegomlás szerü dolgot produkált tegnap amikor ivott pár pohárral hogy 3 éve nem volt fodrásznál és menni akar. Oké belátom tényleg ráférne. Nem értem gyerekekkel mért nem megy. Azt mondja úgy fárasztó. Egész nap a házba van, néha megy csak át a 10 pecre lévő boltba.
A lényeg hogy ha én vigyáznék a gyerekekre akkor pihenőt kéne kivennem ugyanis én úgy dolgozom hogy délután 2kor elmegyek otthonrol és hajnal 6kor érek haza és ez inden nap.
2 gyereknél városon laktunk és időbe otthol tudtam lenni igy eltudott járni szoliba körmöshöz meg fodrászhoz meg a többi helyre. Több gyerekekt nem akartunk mert ugy terveztük hogy ő is dolgozni fog de aztán spirál mellett terhes lett a harmadikkal és az istennek se akarta elvetetni. Aztán volt egy lehetőség hogy tudtunk falun házat venni. aztán jöttünk. Nem akartunk albérletben rohadni.
2015. jan. 3. 14:05
82/127 A kérdező kommentje:
Figyelj mivel 1 órát vagyok ébren otthol, máshogy nem tudtam megkérdezni mert a fülembe ültettétek a bogarat sajna ez van
2015. jan. 3. 14:06
83/127 anonim válasza:
Kérdező, de miféle munkahely ez? Normális munkahelyeken heti két nap otthon plusz kB 25 szabadnap.
2015. jan. 3. 14:33
84/127 A kérdező kommentje:
Sajnos ez ilyen. Ferrosüt kft. 2 ember helyet melózok mert a hülye főnök gyikokat alkalmaz akik szart sem értenek a munkájukhoz.
2015. jan. 3. 14:45
85/127 anonim válasza:
Miért emelted ki a kérdést? Nem kaptál elég választ? Nem voltak egyértelműek?
Akkor egy egyszerű válasz: IGEN! Vigyáznod kéne rájuk!
2015. jan. 5. 15:49
86/127 anonim válasza:
Még azt tudnám hozzá tenni, hogy egy kivula
2015. jan. 5. 16:25
87/127 anonim válasza:
Kívülálló szemével nézve ti elkepesztoen rosszul éltek. Te két ember munkáját végzed egy abnormális munkarendben, feleséged meg ott van falun bezarva három gyerekkel, úgy, hogy egy nyomorult rokon, vagy barátnő nincs, aki segítene neki. Neki pszichés problémái vannak, te szemmel láthatóan nem torodsz vele és nem tiszteled őt. A gyerekeiteket is sajnálom, komolyan mondom.
2015. jan. 5. 16:28
88/127 anonim válasza:
Nem kellett volna akkor 3 gyereket csinálni! Te gyerekeid is,nem csak a feleségedé!
Nyilvánvaló h kikapcsolodásra vágyik...
2015. jan. 5. 16:34
89/127 A kérdező kommentje:
Igen rosszul élünk ez így nagyon nem jó. De nekem nincs időm letenni a jogsit pedig évek óta tervezem. A feleségem is dehát ő se tud a gyerekektől. Amúgy ilyenkor egyedül a picivel van otthol a nagyok oviba vannak. 1 gyerekkel azért elmehetne nem? Mondjuk innen a közlekedés is szar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!