Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vigyáznom kellene néha a gyerekekre?
3 gyerekünk van, én dolgozom, a feleségem van otthol velük. Feleségem folyton azért nyüstöl hogy vigyázzak a gyerekekre pár órát, mert ő ki akar kapcsolodni. Más nincsen aki tudna vigyázni rájuk csak én. Ő forászhoz kozmetikushoz akar menni. Valami idegomlás szerü dolgot produkált tegnap amikor ivott pár pohárral hogy 3 éve nem volt fodrásznál és menni akar. Oké belátom tényleg ráférne. Nem értem gyerekekkel mért nem megy. Azt mondja úgy fárasztó. Egész nap a házba van, néha megy csak át a 10 pecre lévő boltba.
A lényeg hogy ha én vigyáznék a gyerekekre akkor pihenőt kéne kivennem ugyanis én úgy dolgozom hogy délután 2kor elmegyek otthonrol és hajnal 6kor érek haza és ez inden nap.
Nekem meg nincs gyerekem, de a barataink gyerekeire havi 2 napot mi vigyázunk délután, hogy legyen egymásra idejük.
Iskolai/ óvodai/ bölcsődei szünetben pedig a felét 200 km re nagyszülőknél töltik a gyerekek.
Mar az anyuka is dolgozik, így FELVÁLTVA mennek tappénzre ha betegek.
Előtte pedig minden héten 1 nap a feleségé volt, ahogy a férjé is.l egyébként ők mndig megosztoznak a hevekésen, és meg így is volt, hogy a baratnőm kiborult a gyerekeken, besokall, amikor épp a dac korszakuk volt...
Masik barátnőm mesélte, hogy ő a érje kezébe nyomta a kisbabájukat, higy vugye a közeléből, mertt nem birja tovább, bántani nem akarja, de fogja, mert nem birja továbba. Bőgést..
1,5 őra alatt helyreállta. Lelkibékéje csak azzal, hogy békénhagyták..
Baromi sok a0-24 ben egy gyerek is nemhigy 3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!