Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vigyáznom kellene néha a gyerekekre?
3 gyerekünk van, én dolgozom, a feleségem van otthol velük. Feleségem folyton azért nyüstöl hogy vigyázzak a gyerekekre pár órát, mert ő ki akar kapcsolodni. Más nincsen aki tudna vigyázni rájuk csak én. Ő forászhoz kozmetikushoz akar menni. Valami idegomlás szerü dolgot produkált tegnap amikor ivott pár pohárral hogy 3 éve nem volt fodrásznál és menni akar. Oké belátom tényleg ráférne. Nem értem gyerekekkel mért nem megy. Azt mondja úgy fárasztó. Egész nap a házba van, néha megy csak át a 10 pecre lévő boltba.
A lényeg hogy ha én vigyáznék a gyerekekre akkor pihenőt kéne kivennem ugyanis én úgy dolgozom hogy délután 2kor elmegyek otthonrol és hajnal 6kor érek haza és ez inden nap.
Szerintem tényleg megérdemelne 1-2 havonta egy ilyen napot a feleséged. Komolyan gondolod, hogy fodrászhoz és kozmetikushoz 3 gyerekkel menjen?
Picit hagyd már élni, mert nem lesz jó vége.
Cseréljetek, aztan rájössz.
Nem néha, hanem rendszeresen kellene a gyerekekkel törődnödm és valtozatosságot nyújtanid a feleségednek is.
A gyerekek közösek, nem a feleségedé egyedül.
0-24 ben mások igényei alapján élni fárasztóbb, mint 12 őrázni, heti 5 napot..
Szerintem mar a délelőtt és a hetvége/ szabadnap is elég lenne..nem kell pihenőnap.
Mi lenne ha elválnátok? Sosem latnád a gyerekeid? Nah ugye, hogy akkor megoldanád.
Én azt nem étem,mhogy minek vállatatok gyereket, ha te nem akarod kivenni a részed a nevelésből. Nem csak megcsinálni kell tudni.. Ráadásul3-at is..
Csak egyszer 1 napor csinálj vegig a gyerekekkel úgy, hogy afeleséged egyáltalan nem aegít, nincs otthon, de nem 10őrat, hanem az esti fürdetéssel, mindennel, az 50-edszer felolvasott mondőkaval együtt, azzal, hogy nem tudsz anwlkül pisilni sem, hogy. Amásik oldalt ne nyúznának, vagy ne amiatt aggódnál, hogy addig törtenik valami...és akkor meg a nagywcről nem is beszéltünk..
Mindezt segítség nélkül, 0-24ben
Ha te nem akarsz, akkor fizessetek bébiszittert...
Ha így folytatődik a feleséged kórházba kerül idegösszeomlással,maztán pár honapig muszáj leszel megoldani tenyleg teljesen egyedül a gyerekeket
Azt mondod,hogy van 3 gyereketek és te sose vigyázol rájuk?? Igazából most annyi mindent írhatnék de csak ennyit fogok: Gratulálok, igazi apa vagy! :)
Egy hónapban egy napot nem tudsz rájuk áldozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!