Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen elcsesztem a házasságom, mit tegyek?
"ő dolgozik, te igenis csak mereszted 6éve!!! 6!!!! "
már bocs de 2 kisgyerekkel otthon plusz a háztartás,stb annak a napja nem a "meresztésből" szokott állni!
és ha most jelenleg dolgozna is-attól a probléma ugyanúgy fennállna..
a férjjel kell leülni és komolyan megbeszélni a dolgokat
"ez a lehetőség kizárva,örülünk,ha a hónap végén eszünk, nem hogy bébiszitter.."
"Tényleg? Én menjek vissza dolgozni,csak azért mert ő minden mással foglalkozik,mint velünk. Még több ideje lesz a másik életét élni,és engem titkolni. De köszi,h a kérdésre válaszoltatok"
????????????? AZÉRT MENJ VISSZA DOLGOZNI, HOGY TUDJANAK MIT ENNI A GYEREKEID!!! úristen...
A bölcsibe gondolom, akkor adhatod be, ha van munkád. Jól értem, ugye, hogy ezt írtad? Tehát ha nincs munkád, nem veszik be a bölcsibe?
És mondjuk ha otthonról végezhető munkát keresnél? Tudom, hogy ez nem egyszerű. Két gyerekkel meg pláne nehéz.
Mondjuk tényleg le kéne ülni a férjeddel beszélni, hogy ha nem álltok jól anyagilag, akkor ő mégis mi jogon megy el koncertre (Bár erre valószínűleg az lesz a válasza, hogy ő keres, ő dolgozik, így megérdemli, hogy abból a pénzből menjen bulizni)
No, a másik dolog az, hogy az egy fityingbe sem kerül, ha elmész például egyedül egyet sétálni. Ez nem kerül pénzbe. Addig meg maradjon otthon a férjed a gyerekekkel. A lényeg, hogy megtudja, hogy milyen otthon lenni a gyerekeket ellátva, miközben a másik meg kikapcsolódik.
A megjegyzéseid irtózatos nagy butaságról árulkodnak. Nem is csodálom, hogy nem akar a férjed se veled lenni, se mutogatni...csak leégetnéd.
Ahogy előttem írták, azért menj vissza dolgozni hogy legyen mit ennie a gyerekeidnek, ha már a pénzhiány ellenére felelőtlenül megszülted mindkettőt.
Gondolom, mivel ő keres, ezért nem engedné, hogy ezt a pénzt te kezeld.
Így viszont továbbra is kitartott leszel, és ha nem teszel ellene, akkor ezt főzted, ezt kell enned.
A 20 hónapos másfél éves, mindjárt 2. Igenis mehget bölcsibe. Az cswaki kifogás, hogy azért nem teszed bölcsiobe és azért nem akarsz munkába állni, mert akkor pauka még több pénzt elbulizna. Szerintem meg ha te is dolgozó nő lennél, akinek nem csak a pelenka-mosás-főzés lenne az élete, akkor a férjes számára is izgalmasabb lennél. Visszakapná a feleségét, aki nem csak enyűtt anyuka lenne, hanem NŐ is. Lehet akkor nem menekülne ennyire otthonról. Azt már meg sem kérdezem, hogy mikor szeretkeztetek egy jót utoljára... Mert az anyukáknak bizotsan azt sem illik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!