Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen elcsesztem a házasságom, mit tegyek?
vmi oka van, hogy nem veletek van hétvégén
tudsz másról is beszélni mint a pelenkákróül? mozgosz a való életben? (barátnő, mozi, újság stb.)
talán annyira mégsem akarta a gyerekeket, vagy akarta, de foglalkozni nem
na a (kipróbált) tanács a következő : egy órára sétálni megyek! - felkiáltással elmész. Hazatérsz egy útközben vásárolt szép szál virággal (1 szál, papír nélkül) és dudolászva vízbe teszed.
Kérjük a jelentést, milyen képet vágott a férj, hogy nézegetett, pislogott. Természetesen nem kell semmit hazudni, ha kérdezné (nem fogja) 'honnan'? 'Vettem'.
örülünk,ha a hónap végén eszünk, nem hogy bébiszitter..ma mégis Scooter koncertre ment,utólsó pillanatban vett jeggyel,ami 6ezer forint
érzed ez ellentmondás?
RÁTOK nincs pénz
NEKI van
ennyi.
szerintem a kicsit add bölcsibe, menj dolgozni és akkor nem kell sakkozni hónap végén.
A számítógépoes játok nem hobbi...
És akkor most konkrétan mit nem étesz abból, hogy TE EGYEDÜL IS ELMEHETNÉL ÁM OTTHONRÓL, pl. barátnőkkel, ha vannak, és ez idő alatt a FÉRJED VIGYÁZNA A GYEREKEKRE: DE biztos te is olyan anya vagy, aki még a saját férjére sem meri otthagyni a gyereket 5 percre sem.
Legyen már basszus saját életed is! EGYEDÜL menj el otthonról néha, gyerekek nélkül. Az apuka meg vigyázzon a srácokra. SZokja meg ő is, hogy neked is igényed van erre (ha egyáltalán igényed van erre), és akkor ő is megtapasztalhatja, hogy milyen amikor ő mkarad otthon a gyerekekkel, amíg te szórakozol.
Ezt a verziód próbáltad már valaha is?
van 2 verzió
ad1 régen is ilyen volt, de azt hitted változik
ad 2 nem volt felkészülve egy gyerekre, bekattant, te meg szültél erre még egyet
szóval melyik? ilyen volt régen is ugye? azthitted megváltoztatod?
"20 hónapos a kisfiam..tervezett volt mindkettő.."
Értem én, de az másfél éves, ne kicsinyítsd.
A leírásodból kitűnik, hogy ha alapvetően kevésbé is vagy szociálisabb az átlagembernél (megértem, én is így vagyok), a 6 év otthonlét téged már rég kikészített. Fáraszt, hogy nincs társaságod, felnőtt beszélgetőpartnered.
Ezen egyedül az segítene, ha visszamennél dolgozni, ismét sikeres lennél a munkádban, megismernél új embereket, eljárnál otthonról.
Bezárkózva, a férjedtől remélve a megoldást nem fog menni.
Egyébként igen, szerintem kb. 1, max 1,5 évet normális otthon lenni teljes időben a gyerekekkel, mert tapasztalatból mondom, ezután minden anyuka elkezd becsavarodni. Plusz a gyereknek is jót tesz, ha anyuka jókedvű és érdeklődő, ráadásul sikeresnek érzi magát. A gyereknek pedig szintén társaságra van szüksége! Méghozzá korabelire. Nem mondom, hogy élből 40 órában menj vissza dolgozni, de legalább félmunkaidőben vagy 6 órában nem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!