Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tönkre akarja tenni a ex szeretőm a házasságom!
Mielőtt elitelnetek, olvassatok végig.
A férjemmel kb egy éve remesen megromlott a viszonyunk. Állandóan számon kért, piszkalodott, veszekedett, gyötört.
Én pedig szeretetet hajtva összejöttem egy férfival. Mikor úgy tűnt, mindennek vége a férjemmel, majdnem össze is jöttem vele. De megláttam az igazi arcát: egy troger és folyamatosan mártírkodik. A " kapcsolatunk" mindössze két hónapig tartott, és ez idő alatt szinte tojáshéjon lépkedtem, nehogy megbantsam. Közben a férjemmel sokat beszélgettünk. Hianyoztunk egymásnak. Úgy döntöttünk hogy újra megpróbáljuk.
Azóta az ex folyamatosan zaklat. Irogat, hivogat, megjelenik a munkahelyemen. A főnököm majdnem kirugott miatta.
Azzal zsarol, hogyha nem szexelek vele, akkor mindent elmond a férjemnek, szétdúlja a családom. Hol könyörög, hol fenyegetőzik. Volt hogy késekről, gyógyszeres fiolakrol küld fotókát, meg hogy megöli magát.
Folyamatosán rettegek, mikor bukkanik fel a házam előtt, a munkahelyemen, vagy a vasúton. Volt hogy kaptam egy fotót arról, hogy a lányunkát viszem az oviba, vagy ahogy a férjemmel és a kislanyommal ülünk egy étteremben hármasban.
KönYörgöm, segítsetek, mert ebbe beleőrülök.
Btk. 222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Aki félelemkeltés céljából
a) mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vagy
b) azt a látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be,
vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) Aki a zaklatást
a) házastársa, volt házastársa, élettársa vagy volt élettársa sérelmére,
b) nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt álló személy sérelmére, illetve
c) hatalmi vagy befolyási helyzetével visszaélve
követi el, az (1) bekezdésben meghatározott esetben két évig, a (2) bekezdésben meghatározott esetben bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Keress par embert akik eltorik mind ket labat.
A mobilszamod meg csereld le.
-Cserélj telszámot
-Jelentsd fel rendőrségen
-Veresd meg.
Elmondanám a férjemnek, mert ez már beteges. Félteném a férjemet és a gyerekemet is, így jobb ha tudják, hogy mire számíthatnak.
Aztán ketten már könnyebb is kitalálni valamit, hogy oldjuk meg. Bár gondolom, az a tény, hogy nem tud zsarolni, mert elmondtad a férjednek, talán önmagában is elég lehet, hogy abbahagyja ez.
De ha folytatja, akkor meg rendőrség, mert ez már zaklatás.
Egyébként előbb-utóbb úgy is minden kiderül, szerintem jobb, ha a férjed tőled tudja meg és nem valami balhé kapcsán bukik ki a dolog.
1. mond el a férjednek hogy van egy elmebeteg zaklatód, aki zsarol, de nem tudod miért nézett ki magának.
2. mond el az összes itt leírt dolgot hogy fényképet küld stvb
3. tedd meg a feljelentést rendőrségen, ahogy a btk-t leíró jelezte.
ha te hamarabb mondod el a férjednek a dolgot akkor nem tud mivel zsarolni... Nem kell azt mondani hogy a szeretőd volt, se azt hogy összejöttél vele, max annyit hogy honnan ismered, de azt is ferdítheted.
Mutasd meg a fényképeket a szövegeket amiket ír. ha látja a férjed hogy tényleg elmebeteg a csóka akkor az mondhat neki bármit ugyse fogja elhinni
2, ez igy leirva szep es jo csak a gyakorlatba nem mukodik.
A volt parommal semmit nem csinaltak, egyszer vittek be es 2 ora mulva mar kint is volt.
"Én pedig szeretetet hajtva összejöttem egy férfival. Mikor úgy tűnt, mindennek vége a férjemmel, majdnem össze is jöttem vele."
Gondolom nem feküdtél le vele, mert akkor nem lenne ekkora a motiváció.
Így hát nem csaltad meg a férjedet, legalábbis nem feküdtél le mással, így lehetsz őszinte. Ülj le, mondj el neki mindent, és menjetek be az összes üzenettel, képpel a rendőrségre.
Legközelebb meg ne tegyél olyat, amit titkolni kell. Akkor is lenne félnivalód, hiszen szemmel láthatólag nem százas ez az ürge, de legalább a családod miatt nem kellene aggódnod.
Tudja bizonyítani, hogy a szeretőd volt?
Ha nem, akkor mondd meg a férjednek, hogy van egy őrült pasi, aki szó szerint zaklat téged, és tartasz tőle, hogy esetleg a kislányotokon áll bosszút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!