Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek? Tönkre akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tönkre akarja tenni a ex szeretőm a házasságom!

Figyelt kérdés

Mielőtt elitelnetek, olvassatok végig.

A férjemmel kb egy éve remesen megromlott a viszonyunk. Állandóan számon kért, piszkalodott, veszekedett, gyötört.

Én pedig szeretetet hajtva összejöttem egy férfival. Mikor úgy tűnt, mindennek vége a férjemmel, majdnem össze is jöttem vele. De megláttam az igazi arcát: egy troger és folyamatosan mártírkodik. A " kapcsolatunk" mindössze két hónapig tartott, és ez idő alatt szinte tojáshéjon lépkedtem, nehogy megbantsam. Közben a férjemmel sokat beszélgettünk. Hianyoztunk egymásnak. Úgy döntöttünk hogy újra megpróbáljuk.

Azóta az ex folyamatosan zaklat. Irogat, hivogat, megjelenik a munkahelyemen. A főnököm majdnem kirugott miatta.

Azzal zsarol, hogyha nem szexelek vele, akkor mindent elmond a férjemnek, szétdúlja a családom. Hol könyörög, hol fenyegetőzik. Volt hogy késekről, gyógyszeres fiolakrol küld fotókát, meg hogy megöli magát.

Folyamatosán rettegek, mikor bukkanik fel a házam előtt, a munkahelyemen, vagy a vasúton. Volt hogy kaptam egy fotót arról, hogy a lányunkát viszem az oviba, vagy ahogy a férjemmel és a kislanyommal ülünk egy étteremben hármasban.

KönYörgöm, segítsetek, mert ebbe beleőrülök.

2014. márc. 19. 10:19
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
44%
2. vagyok. Én nem mondom, hogy lecsukják, de mostanában olvashattál cikkeket arról, hogy bírósági szakaszba került vkinek az ügye aki 11 ezer SMS-t küldött az őt kikosarazó leánynak. Csak azért nem feljelenteni, mert esetleg úgysem törénik semmi kár lenne. Lehet, hogy az első idézéstől észhez tér. A paragrafust meg azért ismerem, mert volt nekem is egy névtelen SMS-es zaklatóm, aztán egyszer visszaküldtem neki ezt a szöveget, utána hirtelen eltűnt.
2014. márc. 19. 10:42
 12/39 anonim ***** válasza:
26%

Mond azt a ferjednek, hogy csak baratkoztal vele mert meghallgatott es neked jol esett kicsit beszelni valakivel.

De a pasas orult es halucinacioi is vannak, bebeszelte maganak hogy tobb volt koztettek mint baratsag es most zaklat....

2014. márc. 19. 10:44
 13/39 anonim ***** válasza:
64%

Igen, két dolgot tehetsz.

Az első, hogy a férjed elé állsz, és elmesélsz mindent. Hogy miért volt másik kapcsolatod, lezártad, vele akarod folytatni...stb.

Szerintem jobb, ha a te verziódat hallja előbb, mint egy zakkant emberét.

A másik dolog, hogy ez tényleg zaklatás, amit művel. Szóval legyen bizonyítékod ellene, és tedd meg a szükséges jogi lépéseket. Ne azt lássa rajtad, hogy ezzel nyomást tud gyakorolni, hanem azt, hogy hiába fenyeget, semmi értelme.

2014. márc. 19. 10:44
 14/39 anonim ***** válasza:
64%
Ezért kell lezárni egy kapcsolatot és utána belemenni egy másikba hogy nehogy így vagy hasonló módon járjon az ember. Mond el te a férjednek mi volt és mi a mostani helyzet és tegyétek meg a megfelelő lépéseket együtt ha kibírja a kapcsolatotok egyáltalán. Vagy élhetsz félelemben meg hazugságban ameddig nem leszel idegbeteg van nem történik tényleg valami, mert nem lehet ezt sem kizárni annyi f*$zkalap meg idegbajos pics* szaladgál már a világban hogy az nem is igaz. Te ismered a tagot hogy milyen ember.
2014. márc. 19. 10:50
 15/39 A kérdező kommentje:

Iszonyatosán jó a meggyőző képessége, ezért lett oda majdnem a munkám. A férjem tudja, hogy van, azt mondtam h csak barátkoztam vele, pedig egyszer le is feküdtem vele. Életem végéig bánni fogom.

Az exevel sikerült felvennem a kapcsolatot. Ő Angliáig menekült előle. Ezt én nem tehetem meg. Itt a szívbeteg édesapám, a lányom, a munkám, az egész életem.

Apám abba majdnem belerokkant, mikor azt hitte, válunk.

2014. márc. 19. 10:57
 16/39 anonim ***** válasza:
34%

"Szeretetet hajtva"na akkor megkaptad a nagy szeretetet.Most másszál ki,ahogyan belemásztál.Remélem a férjed repiteni fog, de az ilyen nõknek sajnos mindig rendes férjük van.

Lehet lepontozni!

2014. márc. 19. 11:18
 17/39 anonim ***** válasza:

# 11/17

nemkötekedésből, csak a téves tájékoztatás végett, de a 11 ezer smst pont a hölgy küldte :)

de most történt egy újabb hasonló eset fordított szerepkörben

történetekről cikkek:

[link]

[link]

2014. márc. 19. 11:24
 18/39 anonim ***** válasza:
38%
Te főzted...
2014. márc. 19. 11:31
 19/39 anonim ***** válasza:
59%
Kárörvendők,attól gazdagabbak lesztek ah "repteti a férje?"Te meg maradj annál verziónál csak haverkodtatok!Nincs róla fénykép 1 szer megtörtént.1 állítás egy tagadással szemben,megöli magát?Nagy cucc csak szivességet tesz neked.Ne pánikolj ne hagyd magad zsarolni.Nézz át rajta mintha nem is lenne.De keményíts be neki nem koccol le rólad meg emlegeti a napot is megszületett
2014. márc. 19. 11:31
 20/39 anonim ***** válasza:
Jogos, csak a szalagcím rémlett. Mindenesetre van rá példa, hogy csinálnak is vmit, az más kérdés, hogy olyan ritkán, hogy újságcikk lesz belőle.
2014. márc. 19. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!