Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tönkre akarja tenni a ex szeretőm a házasságom!
Mielőtt elitelnetek, olvassatok végig.
A férjemmel kb egy éve remesen megromlott a viszonyunk. Állandóan számon kért, piszkalodott, veszekedett, gyötört.
Én pedig szeretetet hajtva összejöttem egy férfival. Mikor úgy tűnt, mindennek vége a férjemmel, majdnem össze is jöttem vele. De megláttam az igazi arcát: egy troger és folyamatosan mártírkodik. A " kapcsolatunk" mindössze két hónapig tartott, és ez idő alatt szinte tojáshéjon lépkedtem, nehogy megbantsam. Közben a férjemmel sokat beszélgettünk. Hianyoztunk egymásnak. Úgy döntöttünk hogy újra megpróbáljuk.
Azóta az ex folyamatosan zaklat. Irogat, hivogat, megjelenik a munkahelyemen. A főnököm majdnem kirugott miatta.
Azzal zsarol, hogyha nem szexelek vele, akkor mindent elmond a férjemnek, szétdúlja a családom. Hol könyörög, hol fenyegetőzik. Volt hogy késekről, gyógyszeres fiolakrol küld fotókát, meg hogy megöli magát.
Folyamatosán rettegek, mikor bukkanik fel a házam előtt, a munkahelyemen, vagy a vasúton. Volt hogy kaptam egy fotót arról, hogy a lányunkát viszem az oviba, vagy ahogy a férjemmel és a kislanyommal ülünk egy étteremben hármasban.
KönYörgöm, segítsetek, mert ebbe beleőrülök.
Mond azt a ferjednek, hogy csak baratkoztal vele mert meghallgatott es neked jol esett kicsit beszelni valakivel.
De a pasas orult es halucinacioi is vannak, bebeszelte maganak hogy tobb volt koztettek mint baratsag es most zaklat....
Igen, két dolgot tehetsz.
Az első, hogy a férjed elé állsz, és elmesélsz mindent. Hogy miért volt másik kapcsolatod, lezártad, vele akarod folytatni...stb.
Szerintem jobb, ha a te verziódat hallja előbb, mint egy zakkant emberét.
A másik dolog, hogy ez tényleg zaklatás, amit művel. Szóval legyen bizonyítékod ellene, és tedd meg a szükséges jogi lépéseket. Ne azt lássa rajtad, hogy ezzel nyomást tud gyakorolni, hanem azt, hogy hiába fenyeget, semmi értelme.
Iszonyatosán jó a meggyőző képessége, ezért lett oda majdnem a munkám. A férjem tudja, hogy van, azt mondtam h csak barátkoztam vele, pedig egyszer le is feküdtem vele. Életem végéig bánni fogom.
Az exevel sikerült felvennem a kapcsolatot. Ő Angliáig menekült előle. Ezt én nem tehetem meg. Itt a szívbeteg édesapám, a lányom, a munkám, az egész életem.
Apám abba majdnem belerokkant, mikor azt hitte, válunk.
"Szeretetet hajtva"na akkor megkaptad a nagy szeretetet.Most másszál ki,ahogyan belemásztál.Remélem a férjed repiteni fog, de az ilyen nõknek sajnos mindig rendes férjük van.
Lehet lepontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!