Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tönkre akarja tenni a ex szeretőm a házasságom!
Mielőtt elitelnetek, olvassatok végig.
A férjemmel kb egy éve remesen megromlott a viszonyunk. Állandóan számon kért, piszkalodott, veszekedett, gyötört.
Én pedig szeretetet hajtva összejöttem egy férfival. Mikor úgy tűnt, mindennek vége a férjemmel, majdnem össze is jöttem vele. De megláttam az igazi arcát: egy troger és folyamatosan mártírkodik. A " kapcsolatunk" mindössze két hónapig tartott, és ez idő alatt szinte tojáshéjon lépkedtem, nehogy megbantsam. Közben a férjemmel sokat beszélgettünk. Hianyoztunk egymásnak. Úgy döntöttünk hogy újra megpróbáljuk.
Azóta az ex folyamatosan zaklat. Irogat, hivogat, megjelenik a munkahelyemen. A főnököm majdnem kirugott miatta.
Azzal zsarol, hogyha nem szexelek vele, akkor mindent elmond a férjemnek, szétdúlja a családom. Hol könyörög, hol fenyegetőzik. Volt hogy késekről, gyógyszeres fiolakrol küld fotókát, meg hogy megöli magát.
Folyamatosán rettegek, mikor bukkanik fel a házam előtt, a munkahelyemen, vagy a vasúton. Volt hogy kaptam egy fotót arról, hogy a lányunkát viszem az oviba, vagy ahogy a férjemmel és a kislanyommal ülünk egy étteremben hármasban.
KönYörgöm, segítsetek, mert ebbe beleőrülök.
Kedves karorvendok: nem azért nem mondom el a férjemnek, mert elvalna. Tudom, hogy megbocsátana, de az én bűnöm miatt szenvedne. Szerintem baromi önző dolog lenne, hogy csak azért, hogy könnyítsek a lelkiismeretemen, elmonjam neki, ezzel fájdalmat okozva.
Elég ha én szenvedek.
A boldogtalanságom oka pedig az alkohol és néhány"jó" barát suttogasa.
Kis híján tönkrementünk.
Jó hagyjuk ezt az "azért nem mondom el, hogy neki könnyebb legyen" dolgot. Elég szánalmas ezzel nyugtatni magad.
Viszont ha később kiderül, márpedig kifog, főleg egy ilyen idiótával mint a szeretőd, akkor lehet nem fogja csak úgy megbocsátani, mint ahogy te azt képzeled.
Egyébként nem tudom milyen válaszra vársz. Menj jelentsd fel és kész.
Én nem ítélkezem, mert nem tudom, hogy és miért fajultak addig a dolgok, hogy a kérdező egyszer lefeküdt a fenyegetőzővel.
Csalni bűn, de a csalás is ok-okozat eredménye.
"Kedves karorvendok: nem azért nem mondom el a férjemnek, mert elvalna. Tudom, hogy megbocsátana, de az én bűnöm miatt szenvedne. Szerintem baromi önző dolog lenne, hogy csak azért, hogy könnyítsek a lelkiismeretemen, elmonjam neki, ezzel fájdalmat okozva.
Elég ha én szenvedek. "
Anyukám, te nem azért nem mondod el, hogy a férjed ne szenvedjen, hanem azért hallgatsz mint a sír, mert így nem kell neked szembenézned a saját tetteddel, és így tetszeleghetsz a szegény kis ártatlan, a semmiért "zaklatott" nő szerepében! Ergo tudsz mártírkodni, mint ahogy tetted is a kérdésben "Mikor úgy tűnt, mindennek vége a férjemmel, majdnem össze is jöttem vele. "
Aztán a kommentedben csak leírtad, hogy 1szer lefeküdtetek! De gyanítom 2 hónap alatt nem csak egy volt...
Lehet lepontozni, de ezt a helyzetet csak és kizárólag magadnak köszönheted! a megcsalás az más téma, ott lehet hogy a férjed is hibás volt!
74%- Neked fogalmad sincs milyen zaklatás áldozatának lenni. Elmondom, nem egyszerű, nem is vidám.
Más erőszakos bűncselekmény áldozatával is így szoktál viccelődni?
Azért mert azt hiszed, nálad van a bölcsek köve? Nézz magadba.
Utolsó! Magamba néztem, érdekes engem nem zaklatnak ilyen fickók, pedig volt egy- kettő nem normális az életemben! Én is költöztem másik városba az egyik miatt, de nem kellett a párom elöl titkolóznom, ugyanis nem csináltam semmit! Ellenben a kérdező azért titkolózik, mert vaj a füle mögött!
A kérdező elég nyámnyila és nem meri face to face megmondani a szeretőjének, hogy vége van! Mert fél, hogy megtudja a férje, ennyi!
74%- Gondolkozz már egy kicsit! Rossz volt a kapcsolatuk, úgy volt elválnak, a nő félrelépett. Ez egy dolog. Lehet kritizálni, kővel dobálni, stbstb.
De a ZAKLATÁS, FENYEGETÉS, ZSAROLÁS büntetendő cselekvéssorozat, amelynek célkeresztjében lenni iszonyatos. BÁRKI kerülhet hasonló helyzetbe, hiszen tele a világ őrültekkel, nem kell ahhoz semmit sem tenned. Erre én vagyok a példa. Engem pl. megtalált egy ilyen, pedig nem tettem semmit. Nem is ismertem. Elmondhatatlan, mit él át az ember a zaklatás során. A rendőrség tehetetlen.
74% nem kívánom, hogy pedagógiai célzatból te, vagy a gyereked, vagy a szüleid átéljenek hasonlót ahhoz, hogy beinduljanak a fogaskerekek a fejedben, de továbbra is javaslom, nézz magadba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!