Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek? Tönkre akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tönkre akarja tenni a ex szeretőm a házasságom!

Figyelt kérdés

Mielőtt elitelnetek, olvassatok végig.

A férjemmel kb egy éve remesen megromlott a viszonyunk. Állandóan számon kért, piszkalodott, veszekedett, gyötört.

Én pedig szeretetet hajtva összejöttem egy férfival. Mikor úgy tűnt, mindennek vége a férjemmel, majdnem össze is jöttem vele. De megláttam az igazi arcát: egy troger és folyamatosan mártírkodik. A " kapcsolatunk" mindössze két hónapig tartott, és ez idő alatt szinte tojáshéjon lépkedtem, nehogy megbantsam. Közben a férjemmel sokat beszélgettünk. Hianyoztunk egymásnak. Úgy döntöttünk hogy újra megpróbáljuk.

Azóta az ex folyamatosan zaklat. Irogat, hivogat, megjelenik a munkahelyemen. A főnököm majdnem kirugott miatta.

Azzal zsarol, hogyha nem szexelek vele, akkor mindent elmond a férjemnek, szétdúlja a családom. Hol könyörög, hol fenyegetőzik. Volt hogy késekről, gyógyszeres fiolakrol küld fotókát, meg hogy megöli magát.

Folyamatosán rettegek, mikor bukkanik fel a házam előtt, a munkahelyemen, vagy a vasúton. Volt hogy kaptam egy fotót arról, hogy a lányunkát viszem az oviba, vagy ahogy a férjemmel és a kislanyommal ülünk egy étteremben hármasban.

KönYörgöm, segítsetek, mert ebbe beleőrülök.

2014. márc. 19. 10:19
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
meg azért tegyük hozzá, hogy ezeknél mint irja a cikk is nem történt fenyegetés, ezért kapott csak pénzbüntetést. és valszeg ezért nem vonták be az elmeorvosi szakértőt. Szóval nálatok amennyiben megmaradtak a bizonyítékok tuti elrendelnék a vizsgálatot.
2014. márc. 19. 11:39
 22/39 A kérdező kommentje:

Kedves karorvendok: nem azért nem mondom el a férjemnek, mert elvalna. Tudom, hogy megbocsátana, de az én bűnöm miatt szenvedne. Szerintem baromi önző dolog lenne, hogy csak azért, hogy könnyítsek a lelkiismeretemen, elmonjam neki, ezzel fájdalmat okozva.

Elég ha én szenvedek.

A boldogtalanságom oka pedig az alkohol és néhány"jó" barát suttogasa.

Kis híján tönkrementünk.

2014. márc. 19. 11:57
 23/39 anonim ***** válasza:
61%

Jó hagyjuk ezt az "azért nem mondom el, hogy neki könnyebb legyen" dolgot. Elég szánalmas ezzel nyugtatni magad.

Viszont ha később kiderül, márpedig kifog, főleg egy ilyen idiótával mint a szeretőd, akkor lehet nem fogja csak úgy megbocsátani, mint ahogy te azt képzeled.

Egyébként nem tudom milyen válaszra vársz. Menj jelentsd fel és kész.

2014. márc. 19. 12:39
 24/39 anonim ***** válasza:
39%
Mondd meg annak a fenyegetőző baromnak, hogy a legjobb barátnőd unokatestvérei, Kolbász és Bohóc ma lépik át az ukrán-magyar határt, úgyis jöttek látogatóba, de most egyéb apropója is van az érkezésüknek. Aztán kérdezd meg, hogy mikor szokott otthon lenni.
2014. márc. 19. 12:59
 25/39 anonim ***** válasza:
80%
De joga van tudni hogy a felesége egy nyomorék könnyűvérű ribi.
2014. márc. 19. 13:35
 26/39 anonim ***** válasza:
24%

Én nem ítélkezem, mert nem tudom, hogy és miért fajultak addig a dolgok, hogy a kérdező egyszer lefeküdt a fenyegetőzővel.

Csalni bűn, de a csalás is ok-okozat eredménye.

2014. márc. 19. 13:40
 27/39 anonim ***** válasza:
61%

"Kedves karorvendok: nem azért nem mondom el a férjemnek, mert elvalna. Tudom, hogy megbocsátana, de az én bűnöm miatt szenvedne. Szerintem baromi önző dolog lenne, hogy csak azért, hogy könnyítsek a lelkiismeretemen, elmonjam neki, ezzel fájdalmat okozva.

Elég ha én szenvedek. "

Anyukám, te nem azért nem mondod el, hogy a férjed ne szenvedjen, hanem azért hallgatsz mint a sír, mert így nem kell neked szembenézned a saját tetteddel, és így tetszeleghetsz a szegény kis ártatlan, a semmiért "zaklatott" nő szerepében! Ergo tudsz mártírkodni, mint ahogy tetted is a kérdésben "Mikor úgy tűnt, mindennek vége a férjemmel, majdnem össze is jöttem vele. "

Aztán a kommentedben csak leírtad, hogy 1szer lefeküdtetek! De gyanítom 2 hónap alatt nem csak egy volt...

Lehet lepontozni, de ezt a helyzetet csak és kizárólag magadnak köszönheted! a megcsalás az más téma, ott lehet hogy a férjed is hibás volt!

2014. márc. 19. 14:04
 28/39 anonim ***** válasza:
55%

74%- Neked fogalmad sincs milyen zaklatás áldozatának lenni. Elmondom, nem egyszerű, nem is vidám.

Más erőszakos bűncselekmény áldozatával is így szoktál viccelődni?

Azért mert azt hiszed, nálad van a bölcsek köve? Nézz magadba.

2014. márc. 19. 14:18
 29/39 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó! Magamba néztem, érdekes engem nem zaklatnak ilyen fickók, pedig volt egy- kettő nem normális az életemben! Én is költöztem másik városba az egyik miatt, de nem kellett a párom elöl titkolóznom, ugyanis nem csináltam semmit! Ellenben a kérdező azért titkolózik, mert vaj a füle mögött!

A kérdező elég nyámnyila és nem meri face to face megmondani a szeretőjének, hogy vége van! Mert fél, hogy megtudja a férje, ennyi!

2014. márc. 19. 14:24
 30/39 anonim ***** válasza:
71%

74%- Gondolkozz már egy kicsit! Rossz volt a kapcsolatuk, úgy volt elválnak, a nő félrelépett. Ez egy dolog. Lehet kritizálni, kővel dobálni, stbstb.

De a ZAKLATÁS, FENYEGETÉS, ZSAROLÁS büntetendő cselekvéssorozat, amelynek célkeresztjében lenni iszonyatos. BÁRKI kerülhet hasonló helyzetbe, hiszen tele a világ őrültekkel, nem kell ahhoz semmit sem tenned. Erre én vagyok a példa. Engem pl. megtalált egy ilyen, pedig nem tettem semmit. Nem is ismertem. Elmondhatatlan, mit él át az ember a zaklatás során. A rendőrség tehetetlen.

74% nem kívánom, hogy pedagógiai célzatból te, vagy a gyereked, vagy a szüleid átéljenek hasonlót ahhoz, hogy beinduljanak a fogaskerekek a fejedben, de továbbra is javaslom, nézz magadba.

2014. márc. 19. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!