Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek? Tönkre akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tönkre akarja tenni a ex szeretőm a házasságom!

Figyelt kérdés

Mielőtt elitelnetek, olvassatok végig.

A férjemmel kb egy éve remesen megromlott a viszonyunk. Állandóan számon kért, piszkalodott, veszekedett, gyötört.

Én pedig szeretetet hajtva összejöttem egy férfival. Mikor úgy tűnt, mindennek vége a férjemmel, majdnem össze is jöttem vele. De megláttam az igazi arcát: egy troger és folyamatosan mártírkodik. A " kapcsolatunk" mindössze két hónapig tartott, és ez idő alatt szinte tojáshéjon lépkedtem, nehogy megbantsam. Közben a férjemmel sokat beszélgettünk. Hianyoztunk egymásnak. Úgy döntöttünk hogy újra megpróbáljuk.

Azóta az ex folyamatosan zaklat. Irogat, hivogat, megjelenik a munkahelyemen. A főnököm majdnem kirugott miatta.

Azzal zsarol, hogyha nem szexelek vele, akkor mindent elmond a férjemnek, szétdúlja a családom. Hol könyörög, hol fenyegetőzik. Volt hogy késekről, gyógyszeres fiolakrol küld fotókát, meg hogy megöli magát.

Folyamatosán rettegek, mikor bukkanik fel a házam előtt, a munkahelyemen, vagy a vasúton. Volt hogy kaptam egy fotót arról, hogy a lányunkát viszem az oviba, vagy ahogy a férjemmel és a kislanyommal ülünk egy étteremben hármasban.

KönYörgöm, segítsetek, mert ebbe beleőrülök.

2014. márc. 19. 10:19
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem meg ne offold szét a kérdést!

Nekem ez a véleményem, neked meg az! Én nem akarlak meggyőzni az igazamról, légyszíves te se tedd ezt! :)

Lépj tovább, én is ezt teszem!

Ha kötekedni akarsz, keress másik válaszolót, nem csak én írtam olyat, ami a kérdezőnek és úgy látszik neked sem tetszik! Szép Napot! :)

2014. márc. 19. 14:37
 32/39 anonim ***** válasza:
25%

Brávó! Hol volt ebben az off, te fárosz?

A gondolatmenetedet továbbfűzve, akit szerelemféltésből halálra szúrkálnak, aki nem nézett szét eléggé és elüti az autó, akinek nyitott a gyereke és pedofillal barátkozik, aki megerőszakolja, azok puff, így jártak, mert megérdemlik...

Hihetetlen szellemi magasságokban jársz, 74%-os. Szép napot!

2014. márc. 19. 14:41
 33/39 anonim ***** válasza:
63%
Akit védeni lehet csakis a gyereke és a férje, szegény kérdezõ a férje egy évig nem törõdött vele, és máris más karjaiban találta magát!
2014. márc. 19. 14:45
 34/39 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem megérdemli a kérdező, idióta 3,14csa.
2014. márc. 19. 14:46
 35/39 anonim ***** válasza:
24%
Mennyi gonosz szarka lelkű ember van itt. Megérdemel valaki egy erőszakos bűncselekménysorozatot?! Hogy lehet ilyet mondani? Ki érdemel ilyet? Milyen lélek kell ehhez? Fúj, de undorító.
2014. márc. 19. 14:48
 36/39 anonim ***** válasza:
Istenem, te szegény! Annyira sajnàlom:,(
2014. márc. 19. 16:09
 37/39 anonim ***** válasza:
2014. márc. 20. 09:16
 38/39 anonim válasza:
Ha a férjed megértő mondd el neki hogy megcsaltad.Próbáljatok együtt kitalálni valamit (pl. veressétek meg). Cseréld le a telefonszámodat, ha továbbra is zaklat jelentsd fel.
2015. jan. 6. 10:41
 39/39 anonim ***** válasza:

Sikerult leallitani vegul?elmondtad a ferjednek?

Ugy latszik nem csak a nok bosszuallok...engem a ferjem exnoje zaklatott kozossegi oldalakon anno...teloszamot csereltem.

Letiltottam mindenhonnan....

2015. jan. 6. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!