Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tönkre akarja tenni a ex szeretőm a házasságom!
Mielőtt elitelnetek, olvassatok végig.
A férjemmel kb egy éve remesen megromlott a viszonyunk. Állandóan számon kért, piszkalodott, veszekedett, gyötört.
Én pedig szeretetet hajtva összejöttem egy férfival. Mikor úgy tűnt, mindennek vége a férjemmel, majdnem össze is jöttem vele. De megláttam az igazi arcát: egy troger és folyamatosan mártírkodik. A " kapcsolatunk" mindössze két hónapig tartott, és ez idő alatt szinte tojáshéjon lépkedtem, nehogy megbantsam. Közben a férjemmel sokat beszélgettünk. Hianyoztunk egymásnak. Úgy döntöttünk hogy újra megpróbáljuk.
Azóta az ex folyamatosan zaklat. Irogat, hivogat, megjelenik a munkahelyemen. A főnököm majdnem kirugott miatta.
Azzal zsarol, hogyha nem szexelek vele, akkor mindent elmond a férjemnek, szétdúlja a családom. Hol könyörög, hol fenyegetőzik. Volt hogy késekről, gyógyszeres fiolakrol küld fotókát, meg hogy megöli magát.
Folyamatosán rettegek, mikor bukkanik fel a házam előtt, a munkahelyemen, vagy a vasúton. Volt hogy kaptam egy fotót arról, hogy a lányunkát viszem az oviba, vagy ahogy a férjemmel és a kislanyommal ülünk egy étteremben hármasban.
KönYörgöm, segítsetek, mert ebbe beleőrülök.
Szerintem meg ne offold szét a kérdést!
Nekem ez a véleményem, neked meg az! Én nem akarlak meggyőzni az igazamról, légyszíves te se tedd ezt! :)
Lépj tovább, én is ezt teszem!
Ha kötekedni akarsz, keress másik válaszolót, nem csak én írtam olyat, ami a kérdezőnek és úgy látszik neked sem tetszik! Szép Napot! :)
Brávó! Hol volt ebben az off, te fárosz?
A gondolatmenetedet továbbfűzve, akit szerelemféltésből halálra szúrkálnak, aki nem nézett szét eléggé és elüti az autó, akinek nyitott a gyereke és pedofillal barátkozik, aki megerőszakolja, azok puff, így jártak, mert megérdemlik...
Hihetetlen szellemi magasságokban jársz, 74%-os. Szép napot!
Sikerult leallitani vegul?elmondtad a ferjednek?
Ugy latszik nem csak a nok bosszuallok...engem a ferjem exnoje zaklatott kozossegi oldalakon anno...teloszamot csereltem.
Letiltottam mindenhonnan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!