Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőm össze akar velem költözni! Mit tegyek?
Ezt úgy tudnád megoldani, ha mindketten elválnátok szépen csendben, eltelik utána 1-2 hónap és utána találkoztok.
Nem feltétlen addig, amíg kimondják a válást, az lehet több idő is, de költözz el otthonról és mondd el, hogy azért, mert, nem figyel rád, már nem érdekel, a szex sem jó, nem érzed jól magad a kapcsolatban.
Ezzel odaállsz a férjed elé, hogy szeretőd van, azzal megalázod, további konfliktusokat generálsz és az nem vezet jóra, a környezeted is el fog ítélni emiatt látatlanban is.
Simán elmész albérletbe egyedül, vársz 1-2 hónapot, a szeretőd is elköltözik és aztán már lehettek együtt gond nélkül, mindenki el fogja fogadni a döntést.
Minél tovább vártok a "nyilvánossággal", annál kevésbé lesz feltűnő, miért is váltatok el.
Mondom ezt férfiként, én így oldanám meg.
Melyik a pénzesebb?
Azzal maradj.
az a baj az erdekesseg az izgalom az uj hamar elmulik jon a szurek hetkoznapi mamor es ott vagy ahol voltal.
egy pasi ua mint a masik nem erdemes kilepni a hazassagbol
hagyd a fenebe a szeretot szeressd ujra a ferjed
Nemigen tudsz ebből jól kijönni. Mindkettőtök családja sérülni fog, akár magatoktól vállaljátok fel a kapcsolatot akár máshogy bukik ki a dolog, és az ő fájdalmukhoz képest hidd el, el fog törpülni az, hogy rátok emiatt furcsán néznek majd az emberek.
Ha úgy érzed menthetetlen a házasságod, és már harcolni sem érdemes érte, akkor fogadd el a szeretőd ajánlatát, és fütyülj mások véleményére. Hosszabb távon az elhagyottaknak is jobb lesz, hogy nem olyan emberekkel élnek együtt, akik folyamatosan a szemükbe hazudnak, és mások után vágyakoznak.
Az kicsit fura, hogy nincs lelkifurdalásod. Valami bűntudatnak azért kéne lennie, főleg, ha még pislákol benned némi szeretet a férjed iránt. Nem azért mert így illik, hanem mert szegényt elég durván megalázod ezzel, és kizártnak tartom, hogy egészséges lélekkel ezen csak úgy simán túl lehessen lépni.
Szerintem ezt hagyni kellene.Nekem is volt ilyen "szeretőm".Én leléptem tőle pedig hosszú hosszú évekig megvolt(8).
Kiléptem a hivatalos kapcsolatomból is.Lett egy párkapcsolatom egy 3.személlyel akit nem csaltam meg.1 éve a féjem és 4 éve vagyunk együtt.
Szóval hagyd mindkettőt és keress egy 3.
Mert ha a szeretőt választod őt is megcsaltad már a férjeddel nem?Na én ezért nem maradtam benne egyikben sem hanem egy teljesen új lappal indultam egy másikban.
Jaaa és hozzáteszem a nős pasi a mai napig a feleségével van,csak annyira akart válni :-D
Az ilyenek csak félnek hogy elveszítenek,de lépni valójában nem fognak soha.
Valj el a ferjedtol es soha tobbet ne menj ferjhez. Ha Neked megfelel "masodiknak" lenni, akkor egeszsegedre.
Aztan meg hol van garancia arra, hogy ez a gavaller szereto nem tart melletted meg egyet, vagy dobni fog par honap mulva?
Most azt érzed a szeretőddel amit a férjeddel annak idején?
Szerintem igen.
Ez nem más mint az újdonság varázsa,a tiltott gyümölcs mindig édesebb.Hidd el ez is el fog múlni,ha nem tesztek ellene.
Az így elvált nők nagy része nem áll meg a 2. pasinál vagy ha igen akkor még magának sem fogja beismerni pár év után,hogy ugyan ott tart az új kapcsolata mint a régi pár évvel azelőtt.
Más a szererői viszony és más valakivel együtt élni amikor ha jönnek as szürke hétköznapok.
Próbáld meg rendbehozni a házasságodat ha csak nem alapvető problémáid vannak a férjeddel:alkoholista,verekedős.
Gondolkozz és ne hazudj senkinek sem,pláne saját magadnak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!