Ha nem költözünk el tönkremegy a kapcsolatunk a Kedvesemmel, mert a családja nem hagy minket békén. A párom ezt nem akarja belátni és nem akar költözni mit tegyek?
Állandóan engem fúrnak a hátam mögött és hallottam már többször hogy kibeszélnek.míg nem voltam Párom mindig rendelkezésre állt otthon,szerintem (és a közös barátaink szerint is) a családtagjai kihasználták.
Most hogy vagyok neki már nincs annyit otthon ez nem tetszik a családnak, szálka lettem a szemükbe, mert nincs akit ugráltassanak otthon. Mondtam neki hogy költözzünk össze de nem hajlandó belátni hogy a családja szét fog minket szedni,ha sokáig ott fogunk lakni.
Nekem pedig már nagyon elegem van a családjából. Mit tegyek?? A helyzetet többen is így látjuk de ő nem látja be. Már barátaink is mondták neki hogy költözzön el. Szerintem abban reménykedik hogy a családja megváltozik velem szemben.
Gondolod ha elkoltoztok onnantol bekenhagy? Akkor majd naponta szol a telefon es ugraltatjak ide oda, pokol lesz az elete, meg rosszabb lesz mint eddig.
Direkt igy neveltek hogy mindent megtegyen nekik, itt nincs kiut amig elnek.
Amiben van jelenleg azt erzelmi zsarolasnak hivjak. Ha te ugyanezzel valaszolsz, es ket tuz koze kerul, az semmit nem old meg.
Sajnos nem latom hogy mi lenne a megoldas.
Ugyanebben a helyzetben voltam és sajnos el kell, hogy keserítselek, mert addig fúrtak engem is, míg nem voltam képes elmenni a közös családi eseményekre, annyira kimerített idegileg a szitu.
Pár hónapig ment, hogy csak a párom járt egyedül.
Érdekes módon azt nem vette észre, hogy az anyja folyton kritizál és megpróbál lealacsonyítani és a testvérei sem voltak valami barátságosak, de azt igen, hogy én nem vagyok kíváncsi az anyjára meg a családjára. Pedig mindennek oka van.
Nem tudom, hogy lehet ennyire elvakult egy ember.
Mindegy, én utoljára elmondtam mindenkinek mi a problémám és hogy ha nem változtatnak, ünnepeljenek csak nélkülem, mert én ilyen társaságban nem érzem jól magam.
Én lettem ejtve, kis családja és a mama szoknyája maradt...
Ez csak az én példám, remélem Neked sikerül jobb belátásra bírni a párod.
Ha nem, akkor meg bármennyire is fáj engedd el, mert ez csak felőröl.
Mit jelent az ugráltatás?
"Kisfiam, nyakig úszik a bakapihe( a szőr,kosz) a lakásban, porszívózz fel, moss fel, halomban áll a szennyes, moss ki, vasald ki a vasalatlant!"(ilyen típusú a cseszegetés)
Vagy inkább ilyen lótifutiztató, hogy "menj el cukorért". "Mama, hazajöttem!Itt a cukor." Áh, most meg nincs itthon olaj... tehát szállítószolgálatot várnak el tőletek, vagy házimunkát(porszívózás, felmosás...stb.)
Vagy csak egyszerűen téged szekálnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!