Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem költözünk el tönkremegy...

Ha nem költözünk el tönkremegy a kapcsolatunk a Kedvesemmel, mert a családja nem hagy minket békén. A párom ezt nem akarja belátni és nem akar költözni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Állandóan engem fúrnak a hátam mögött és hallottam már többször hogy kibeszélnek.míg nem voltam Párom mindig rendelkezésre állt otthon,szerintem (és a közös barátaink szerint is) a családtagjai kihasználták.

Most hogy vagyok neki már nincs annyit otthon ez nem tetszik a családnak, szálka lettem a szemükbe, mert nincs akit ugráltassanak otthon. Mondtam neki hogy költözzünk össze de nem hajlandó belátni hogy a családja szét fog minket szedni,ha sokáig ott fogunk lakni.

Nekem pedig már nagyon elegem van a családjából. Mit tegyek?? A helyzetet többen is így látjuk de ő nem látja be. Már barátaink is mondták neki hogy költözzön el. Szerintem abban reménykedik hogy a családja megváltozik velem szemben.

2013. dec. 20. 13:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hasonló a helyzet nálunk is. Csak mi ha akarunk sem tudunk költözni annyira össze vannak építve a házak. A párom pár év alatt annyit már fejlődött, hogy megtanult nemet mondani, de ebben az esetben sokat nem lehet tenni. Ha a párodnak így megfelel és homokba dugja a fejét akkor úgysem változik semmi. Egyetértek az előttem szólókkal, ha ennyire nem bírod már akkor költözz el, és ha tényleg fontos vagy neki akkor majd jön utánad.
2013. dec. 20. 15:16
 12/14 A kérdező kommentje:
ha igazán magamba nézek legbelül félek attól hogy nem jönne.
2013. dec. 20. 15:18
 13/14 anonim ***** válasza:
A párod a hunyó, mert nyámnyila, határozatlan alak, nem áll ki magáért és hagyja. Én a helyedben inkább azon gondolkodnék el, miért akarok egy ilyen emberrel együtt lenni? Felnőtt fejjel már nehogy a szülőket hibáztassuk. Magáért felelős.
2013. dec. 20. 17:39
 14/14 Nádszálkisasszony ***** válasza:
Ha most ilyen milyen lesz/lenne majd egy házasságban? Erővel nem rángathatod magadhoz, mert belátásod szerint-és szerintem is-jobb lenne, mert Ő ilyen. Az családja fontosabb és ezt mindig te vagy az aktuális kapcsolata fogja megsinyleni. Komolyan mondom, menekülj!
2013. dec. 20. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!