Ha nem költözünk el tönkremegy a kapcsolatunk a Kedvesemmel, mert a családja nem hagy minket békén. A párom ezt nem akarja belátni és nem akar költözni mit tegyek?
Figyelt kérdés
Állandóan engem fúrnak a hátam mögött és hallottam már többször hogy kibeszélnek.míg nem voltam Párom mindig rendelkezésre állt otthon,szerintem (és a közös barátaink szerint is) a családtagjai kihasználták.
Most hogy vagyok neki már nincs annyit otthon ez nem tetszik a családnak, szálka lettem a szemükbe, mert nincs akit ugráltassanak otthon. Mondtam neki hogy költözzünk össze de nem hajlandó belátni hogy a családja szét fog minket szedni,ha sokáig ott fogunk lakni.
Nekem pedig már nagyon elegem van a családjából. Mit tegyek?? A helyzetet többen is így látjuk de ő nem látja be. Már barátaink is mondták neki hogy költözzön el. Szerintem abban reménykedik hogy a családja megváltozik velem szemben.
2013. dec. 20. 13:53
11/14 anonim válasza:
Hasonló a helyzet nálunk is. Csak mi ha akarunk sem tudunk költözni annyira össze vannak építve a házak. A párom pár év alatt annyit már fejlődött, hogy megtanult nemet mondani, de ebben az esetben sokat nem lehet tenni. Ha a párodnak így megfelel és homokba dugja a fejét akkor úgysem változik semmi. Egyetértek az előttem szólókkal, ha ennyire nem bírod már akkor költözz el, és ha tényleg fontos vagy neki akkor majd jön utánad.
12/14 A kérdező kommentje:
ha igazán magamba nézek legbelül félek attól hogy nem jönne.
2013. dec. 20. 15:18
13/14 anonim válasza:
A párod a hunyó, mert nyámnyila, határozatlan alak, nem áll ki magáért és hagyja. Én a helyedben inkább azon gondolkodnék el, miért akarok egy ilyen emberrel együtt lenni? Felnőtt fejjel már nehogy a szülőket hibáztassuk. Magáért felelős.
14/14 Nádszálkisasszony válasza:
Ha most ilyen milyen lesz/lenne majd egy házasságban? Erővel nem rángathatod magadhoz, mert belátásod szerint-és szerintem is-jobb lenne, mert Ő ilyen. Az családja fontosabb és ezt mindig te vagy az aktuális kapcsolata fogja megsinyleni. Komolyan mondom, menekülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!