Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi lesz, ha tönkremegy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz, ha tönkremegy a házasságom a műtét miatt?

Figyelt kérdés
Hétfőn nőgyógyászati műtétem lesz. Félek, hogy ez tönkreteszi a kapcsolatunkat a párommal. Volt valaki ilyen helyzetben?
2014. ápr. 4. 21:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Miért gondolod ezt? Ha egy nőgyógyászati műtét tönkre tud tenni egy kapcsolatot, akkor ott a felek között már eleve gond van (szerintem).
2014. ápr. 4. 21:12
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Miért tenné tönkre? Már bocs, de az inkább ne is legyen a párod, aki nem tud támogatni egy ilyen komoly helyzetben.
2014. ápr. 4. 21:12
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Hát,ne haragudj,meg hogy ezt írom,de ha ezért tönkremegy,megette a fene azt a kapcsolatot.Szülés után ált.6 hétig tartózkodni kell az aktustól.Azért 1-2x tudsz segíteni máshogy a párodon gondolom.
2014. ápr. 4. 21:13
 4/18 A kérdező kommentje:
Hüvelyi műtétem lesz, lehet, hogy nem olyan lesz mint amilyen most.
2014. ápr. 4. 21:15
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha csak ezen múlik egy házasság, akkor az már rég halálra van ítélve! úgy gondolom, hogy az teheti tönkre a kapcsolatotokat, ha tele beszéled hülyeséggel a fejedet!
2014. ápr. 4. 21:20
 6/18 anonim ***** válasza:
78%
Nyugi, ha valamit elrontanak, ma már hüvely plasztika is van, ha ez neked/nektek ilyen fontos.
2014. ápr. 4. 21:22
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
A barátod nem a hüvelyed miatt van veled, remélem...
2014. ápr. 4. 21:29
 8/18 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom, milyen műtéted lesz pontosan.

Nekem is volt már nőgyógyászati műtétem, de mindegy, akármilyen műtét lehetett volna, mert végül is minden műtét után kell egy kis pihenés. Arra gondolsz, hogy nem lehet szexelni és azért megy tönkre a kapcsolat? :S

Ez bármikor előfordulhat, akár egy kisebb betegség miatt is.

Mi ebből nem csináltunk ügyet, sőt ez volt a legkisebb bajunk, inkább a műtét miatt aggódtunk. Párom kedves volt, türelmes, ápolgatott. Aztán amikor rendben jöttem, ugyanúgy volt szex, mint előtte. De nem erőltette, megvárta, amíg úgy érzem, hogy most már jó lenne.

2014. ápr. 4. 21:32
 9/18 anonim ***** válasza:
42%

"A barátod"

A kérdésben van egy bűvös szó: "házasságom".

2014. ápr. 4. 21:34
 10/18 anonim ***** válasza:
56%
JAJ istenem, már megint te?!
2014. ápr. 4. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!