Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz, ha tönkremegy a házasságom a műtét miatt?
igen, voltam, többször leírtam, hogy másfél év szexmentességet kibírt a házasságunk, bár nem nőgyógyászati műtét, hanem súlyos baleset miatt, és mindössze 23 éves voltam, a férjem meg 28.
Éppen ma írtam le máshova, ahol valaki szt a szex a házasság alapja, hogy igen, ahol az az alap, ott jön egy terhesség vagy betegség, aztán apu szépen félrelép...
11 - igen, ha valakinek kicsi a p.cse, annak ez aggasztó lehet. Szülni nehogy engedd a nejed, ki tudja mi milyen lesz utána.
Normál mérettel rendelkezőknek viszont kizárt, hogy gondot okozna, főleg, hogy az orvos is arra fog törekedni, hogy a mostani állapotot megtartsa.
Kérdező, ha nem nemátalakító mütétre készülsz, és jó a kapcsolatotok akkor nem hiszem, hogy ez gondot okozhat.
Miféle hüvelyi műtéted lesz ( a plasztikát kivéve), ami után már nem leszel olyan mint előtte?
Hacsak nem hüvelytágítást kértél, nem értem az aggodalmat!4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!