Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi lesz, ha tönkremegy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz, ha tönkremegy a házasságom a műtét miatt?

Figyelt kérdés
Hétfőn nőgyógyászati műtétem lesz. Félek, hogy ez tönkreteszi a kapcsolatunkat a párommal. Volt valaki ilyen helyzetben?
2014. ápr. 4. 21:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
Egyedül én kérdeztem rá előtted, hogy milyen műtét lesz, mert ugye az nem derült ki, és én lettem a legjobban lepontozva :D
2014. ápr. 4. 22:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

igen, voltam, többször leírtam, hogy másfél év szexmentességet kibírt a házasságunk, bár nem nőgyógyászati műtét, hanem súlyos baleset miatt, és mindössze 23 éves voltam, a férjem meg 28.

Éppen ma írtam le máshova, ahol valaki szt a szex a házasság alapja, hogy igen, ahol az az alap, ott jön egy terhesség vagy betegség, aztán apu szépen félrelép...

2014. ápr. 4. 22:36
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

11 - igen, ha valakinek kicsi a p.cse, annak ez aggasztó lehet. Szülni nehogy engedd a nejed, ki tudja mi milyen lesz utána.

Normál mérettel rendelkezőknek viszont kizárt, hogy gondot okozna, főleg, hogy az orvos is arra fog törekedni, hogy a mostani állapotot megtartsa.

Kérdező, ha nem nemátalakító mütétre készülsz, és jó a kapcsolatotok akkor nem hiszem, hogy ez gondot okozhat.

2014. ápr. 5. 07:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Legyen szó bármilyen betegségről vagy műtétről,ez egy jó próbája a kapcsolatnak.Aki ilyen nehéz helyzetben hátat fordít neked,az valójában nem a társad,a párod.A kapcsolat sem az igazi,ha emiatt megy tönkre.Elvonatkoztatva attól,milyen jellegű a műtét,és hogy fogsz kinézni utána,mert ez csak felszíni dolog,külsőség.A rosszabb fizikális állapot javulását meg kitudja várni az,aki tényleg szeret.Mondhat bárki bármit,itt a kapcsolat minősége kap nagy hangsúlyt,és igenis,fontos a megértés ilyenkor az ember házastársa,vagy akárkije részéről.
2014. ápr. 5. 08:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha egy műtét tönkre tudja tenni a kapcsolatodat, akkor azért nem is kár!!!
2014. ápr. 5. 09:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem, ha valami oknál fogva nem jön össze a normál együttlét, vannak más megoldások ( kéz, szàj). Gondolom ez úgy is csak átmeneti.
2014. ápr. 5. 12:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
3 nőgyógyászati műtétem volt. Mindegyik más-más kapcsolatom alatt. Egyik pasim sem neheztelt, támogattak :) Ha a párodon a kétely legcsekélyebb lángját látod: dobd ki!
2014. ápr. 7. 21:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Miféle hüvelyi műtéted lesz ( a plasztikát kivéve), ami után már nem leszel olyan mint előtte?

Hacsak nem hüvelytágítást kértél, nem értem az aggodalmat!4

2014. ápr. 8. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!