Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok, a duci nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, a duci nőket tényleg el akarták venni a férjeik, vagy csak rájuk maradtak?

Figyelt kérdés

A baráti társaságban felmerült tegnap este ez a téma, minden barátunknak a vékony nők tetszenek (mindig csinos nőkkel járnak/jártak, őket is vették el). Igazából a kettőnk családjában se vett el senki duci nőt. Nyilván nem a soványról van szó, hanem a vékonyakról.

Vagy van olyan, akinek nem az tetszik, ha egy nő vékony, hanem az, ha duci/kövér? De ha ez így van, miért tömik az ember fejét azzal, hogy ha kövér vagy, egyedül maradsz?

Ha ti ducik vagytok, a férjeiteket nem érte emiatt támadás, hogy "nem kaphattál jobbat?", vagy akármi?

A kérdés nem provokációnak készült, csak kíváncsi vagyok idegenek véleményére, mert a mi baráti körünk elég széles, mégsem akad benne ilyen férfi:)

2014. szept. 9. 09:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/124 anonim ***** válasza:
97%
Ti nem tudtok elszakadni a vékony nőideáltól, csak vastagabb testben:D Ezek a nők szépek, de valószínűleg nem ilyenek a valóságban, retusáltak. Mint ahogy a vékony nőket is retusálják a fotókon. De van, akinek tényleg tetszenek a hurkák, egyéb gömbölyű formák, mackós nőismerősöm is ment már férjhez, olyan gömbölyű ismerőseim is találtak már párt, akik abszolút nem a homokóra típusba tartoznak..minden nőtípus tetszik valakinek! Én egyszer megkaptam egy férfitól, hogy tökéletes lennék neki, de ő nem a homokórára bukik, hanem az alma típusú nőkre. Akiknek pedig a telt nők jönnek be, nem feltétlen van alkati problémájuk.. nem azért ilyen az ízlésük, mert jobb nem jut. Hogy tudna hozzányúlni, ha nem tetszene neki..? Emlékszem 12 évesen össze akartak hozni az osztály kövér fiújával, mert nekem biztos ő tetszik.. hát nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Miért gondolják az emberek, hogy a testalkat befolyásolja azt, hogy mit tart vonzónak az illető? Egészséges mentalitású ember pedig nem áll össze olyannal, aki nem tökéletes számára mindenben. Aki mégis megteszi, azok nem feltétlen kövérek, csúnyák, hanem egyszerűen csalódottak, buták vagy kihasználják a másikat. Ilyen a telt és vékony nők/férfiak között is előfordul. Én, mint telt nő, mindig válogathattam a nekem tetsző és nem tetsző férfiak tömkelegében, és természetesen a nekem leginkább tetszőt választottam. (Nem csak kívülről, belülről is.) Én az átlagos testalkatú, természetesen sportos férfiakat tartom vonzónak kívülről. Mindig voltak csinos nők, akik el akarták venni tőlem a páromat, mert ugyebár én nem vagyok ellenfél.. És mindig koppantak, amikor a párom kitartott mellettem, hiszen ő ugyanúgy kiválasztott engem az összes szóba jöhető nő közül, akivel helyettem lehetett volna.. A kémiát semmivel nem lehet befolyásolni, és kizárt, hogy az ember megértse, mit esznek mások a kövéreken/soványakon/barnákon/szőkéken, ha neki más az ízlése. Nem tudom, genetika, neveltetés, gyerekkori élmény, vagy mi dönti el, ki kihez vonzódik, de ezt felnőtt fejjel nem lehet befolyásolni, max elfojtani.
2014. szept. 10. 13:46
 62/124 anonim ***** válasza:
95%

"Persze azt gondolom, hogy a kövérek azért nem felszínesek, mert nem tehetik meg, nyilvánvalóan azok lennének, ha szép emberként születnek, ez nehezen elkerülhető, hogy az ember a szemével éljen.:)"

Miért ne lehetne egy kövér ember is felszínes? Nem egyet ismerek...

Az meg, hogy valaki kövér nem egyenlő azzal, hogy ronda is. Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy aki szemüveget hord, az ronda. Pusztán azért, mert nekem maga a szemüveg nem jön be............ Pedig azért mert valakin van egy szemüveg, még lehet csinos pofija és bombázó alakja, nem?? Ugyanígy igaz ez a kövérségre is. Azért, mert itt ott domborodnak a hurkák, még lehet szexi és formás...a pofi meg csini... ;)

2014. szept. 10. 13:47
 63/124 anonim ***** válasza:
6%
most mondom, hogy a NEM photoshoppolt, AMATŐR képet veti össze a kedves duci válaszoló a durván photoshoppolt duci nőkkel. mit nem lehet ezen érteni?
2014. szept. 10. 13:48
 64/124 anonim ***** válasza:
82%
Kiegészítem: Gondolom a csinos lányok minden ujjára 10x annyi férfi jut, mint az enyémre valaha. De nem irigylem tőlük.. Nagy részük úgyis csak a külsőségekre megy. 19 évesen sikerült szabványra fogynom, és óriásira nőtt a forgalom körülöttem. Aztán rájöttem, hogy ők nem, mint ember néznek rám, hanem mint felpróbálható ruhadarabra.:S Mikor ismét kigömbölyödtem, el is tűntek, kizárólag külsőségek érdekelték őket. Nem tartom veszteségnek, hogy ennek a típusnak így nem sikerül felkeltenem az érdeklődését. Még tanultam is belőle, hogy mindkét oldalon jártam már.:)
2014. szept. 10. 13:51
 65/124 anonim ***** válasza:
85%
Ez a fórum már átmegy felesleges meddő vitába :D ... sőt én az veszem észre ,hogy a vékony hölgyemények nem bírják megemészteni ,hogy hiába gyötrik magukat az edzőteremben , mert a férfiak többségének (persze vannak kivételek ) ha bevallják ha nem ,igenis a telt ,gömbölyded nők jönnek be .Így vagyok ezzel jómagam megannyi férfitársammal és kollégámmal karöltve ... ;-) Nőiességet nem lehet edzőteremben és sebészkés által faragtatni ... el kell fogadni vannak plus size hölgyek ,akik vállalják önmagukat ezáltal vonzóbbá is lesznek azoknál a nőknél ,akik napi minimál kalórián ,kecskéknek való étrenden tengetik az életüket :D
2014. szept. 10. 13:54
 66/124 anonim ***** válasza:

Tessék, photoshop nélkül:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 10. 23:03
 67/124 anonim ***** válasza:
17%

hm némelyik azért nem duci, csak itt-ott szélesebb.

mindenesetre hát én ezt nem látom szépnek.

de én nem vagyok férfi.

nőként magammal kapcs. más elvárásaim vannak.

2014. szept. 10. 23:09
 68/124 A kérdező kommentje:
De a duci nők miért jönnek mindig azzal, hogy felszínes férfiak buknak a vékony nőkre, meg úgy beszélnek, mintha a szép embereknek nem is lehetnének belső értékeik. Van, akinek csak egy jut, van, akinek kettő is. Vannak szép, vékony és normális emberek. Nekem csak az a megdöbbentő, ha valaki ezek helyett egy Tóth Verát választ...
2014. szept. 10. 23:26
 69/124 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, olyan egyszerű vagy, mint egy faék... és kb. ezzel meg is lehet magyarázni a 'véleményedet'
2014. szept. 11. 00:12
 70/124 anonim ***** válasza:
73%
A kérdező magát nagyon szépnek tartja ... :D .Ajjaj .. mi lesz veled ,ha 2-3 gyerek vagy egy esetleges betegség miatt ducivá válsz ?! -.- Ugye azt te is vágod ,hogy a duciság nem csak a falánkság következménye lehet ??? Légy őszinte téged tényleg zavar ,hogy nem minden férfi hódol be a -vékony nő a jó nő -sztereotípiának ?
2014. szept. 11. 06:23
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!