Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok, a duci nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, a duci nőket tényleg el akarták venni a férjeik, vagy csak rájuk maradtak?

Figyelt kérdés

A baráti társaságban felmerült tegnap este ez a téma, minden barátunknak a vékony nők tetszenek (mindig csinos nőkkel járnak/jártak, őket is vették el). Igazából a kettőnk családjában se vett el senki duci nőt. Nyilván nem a soványról van szó, hanem a vékonyakról.

Vagy van olyan, akinek nem az tetszik, ha egy nő vékony, hanem az, ha duci/kövér? De ha ez így van, miért tömik az ember fejét azzal, hogy ha kövér vagy, egyedül maradsz?

Ha ti ducik vagytok, a férjeiteket nem érte emiatt támadás, hogy "nem kaphattál jobbat?", vagy akármi?

A kérdés nem provokációnak készült, csak kíváncsi vagyok idegenek véleményére, mert a mi baráti körünk elég széles, mégsem akad benne ilyen férfi:)

2014. szept. 9. 09:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/124 anonim ***** válasza:
68%
Van benne némi igazság :P : [link]
2014. szept. 9. 10:09
 22/124 anonim ***** válasza:
100%
Na és ,hogy teljes legyen a kép : [link]
2014. szept. 9. 10:10
 23/124 anonim ***** válasza:
56%

szerintem az a gáz, ha elvesz a pasi egy akármilyen nőt, aztán felszed vagy 20kg-t mert Ő HÁZAS

egyik ismerösöm csinálta most ezt, 25 éves, most kb 40-nek néz ki, igénytelen lett

2014. szept. 9. 10:11
 24/124 anonim ***** válasza:
94%
23-as: nem erről szól a kérdés :D
2014. szept. 9. 10:20
 25/124 anonim ***** válasza:
100%

Én sose voltam vékony, átlagos felső határán, és a duci alsó határán ingázok.

De 16 éves korom óta nem volt egy teljes évem, mikor szingli lettem volna.

Minden ego nélkül mondom, engem nagyon szeretnek a pasik.

Olyan munkahelyen dolgozom, ahol akaratlanul is le kell szereljek párat, olyan napi 3-4-szer.

Megjegyzem ez a folyamatos udvarolgatás elég kellemetlen. Tököm teli van a nyomulással.

Megjegyzés 2: Tudom, hogy itt divat azt mondani, hogy a facebook nem is létezik, de van egy fb csoport, ami kifejezetten a telt lányokról és kedvelőiről szól és 28 181 tagja van a csoportnak.

2014. szept. 9. 10:22
 26/124 A kérdező kommentje:
25: és ez a számadat valamit elmond? hány magyar férfi van a facebookon? hány használja rendszeresen? hány nézi aktívan a csoportot? milyen korosztály ők? stb stb. ebből a számból semmit sem tudunk meg sajnos önmagában.
2014. szept. 9. 10:30
 27/124 anonim ***** válasza:
96%

Hány éves korú srácok vannak a baráti társaságodban? Mert én inkább azt tapasztaltam, a pasik később nőnek fel annyira, hogy nem szégyenlik a haverjaik előtt, hogy nem egy Barbie babával akarnak összejönni, hanem igazi nővel.

Ami meg a "csinos" kitételt illeti, erősen szubjektív kifejezés, én nő vagyok, és pl. női szemmel nem tartok csinosnak egy olyan nőt, akinek nincs semmi melle (mint pl. a divatbemutatókon a modellnek). Ami meg a férfiakat illeti, szakállas-bajuszos pasit meg sem nézek hosszabban, de tudom, hogy van, akinek pont az tetszik.

2014. szept. 9. 10:31
 28/124 anonim ***** válasza:
100%

Én sem voltam soha vékony,160cm vagyok, általában (régebben) 60-65kg közt mozogtam, mégis mindig volt több pasi is, akinek kellettem (én meg nem választottam ;) ) a város egyik legjobb pasijával "jártam össze", csak rajtam múlt, hogy nem rendes kapcsolat lett.

Már férjnél vagyok, sajnos most 75kg körül mozgok, de a mai napig meg tudom fogni azt a pasit, akit akarok.

Nem a testsúlyon múlik, nem mindegy, milyen formába van öntve az a kg, milyen arc, haj, szem, személyiség párosul, hogy tudja kezelni, használni a testét egy nő.

2014. szept. 9. 10:31
 29/124 A kérdező kommentje:
27-36 éves korúak a barátaink:)
2014. szept. 9. 10:37
 30/124 anonim ***** válasza:
100%

Én júliusban nősültem. A feleségem nem vékony, de bomba alakja van. Igaz a mai tinédzserek és talán te is kérdező azt mondanátok, hogy a feleségem duci. 160 cm és 66 kiló.

Imádom úgy ahogy van. A barátaim, kollégáim sem a ducit látják benne (a legjobb haveromban azt bírim, hogy nyersen őszinte, de ő is azt mondja, hogy Andi dögös csaj..) Van mit fogni rajta. Szép mellei vannak, van egy picinyke hasa, szép feneke van, csinosan meg tud jelenni bárhová megyünk. Az életem. De tévedés azt hinni, hogy valakit azért veszünk el mert vékony vagy duci. Ez már rég nem számít, mert akkor már sokkal több minden van ami fontosabb. pl:

Nem hisztis. Van humora, okos.

Engem az se fog érdekelni ha 90 kilós lesz ha esetleg gyerekszülés után elhízna. Mert már a lelkét szeretem nemcsak a testét..

Mellesleg, minden vékony lesz egyszer duci.. ha nem is 30 évesen, de 40-50 évesen akár.. Akik ekkor is vékonyak azok genetikailag vékonyak..

2014. szept. 9. 10:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!