Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, a duci nőket tényleg el akarták venni a férjeik, vagy csak rájuk maradtak?
A baráti társaságban felmerült tegnap este ez a téma, minden barátunknak a vékony nők tetszenek (mindig csinos nőkkel járnak/jártak, őket is vették el). Igazából a kettőnk családjában se vett el senki duci nőt. Nyilván nem a soványról van szó, hanem a vékonyakról.
Vagy van olyan, akinek nem az tetszik, ha egy nő vékony, hanem az, ha duci/kövér? De ha ez így van, miért tömik az ember fejét azzal, hogy ha kövér vagy, egyedül maradsz?
Ha ti ducik vagytok, a férjeiteket nem érte emiatt támadás, hogy "nem kaphattál jobbat?", vagy akármi?
A kérdés nem provokációnak készült, csak kíváncsi vagyok idegenek véleményére, mert a mi baráti körünk elég széles, mégsem akad benne ilyen férfi:)
1. A kövérek is lehetnek felszínesek.
2. Szép nem egyenlő a nem kövérrel. Ahogy a sovány sem a széppel.
A szépség és a súly nem függ össze. Az sem igaz, hogy aki telt, az igénytelen, ez iszonyat nagy ferdítés...
Mutatok én is pár példát.
Megjegyzem az utolsó lány, Elly Mayday rákos. Szerencséjére nem lett csont sovány, mivel tudott miből fogyni. Mert ugyebár a rák rengetegszer fogyással jár, így legalább a tartalék ami a testén volt, az fogyott el, nem ő maga, mint egy vékony lány esetében történt volna.
Sajnos azt sokan elfelejtik a nagy nyálhabzás, és mások életében való turkáláskor, hogy egy kis felesleg nem növeli a betegségek kockázatát, épphogy segít átvészelni a nagyon kritikus időszakot.
De ugyebár a szépségről volt szó, tehát itt egykét arckép:
és most, hogy beteg:
Akiknek ezek a nők csúnyák, azoknak baj van a fejével. Most nem azt mondom, hogy tetsszen mindenkinek a zsír, hiszen ízlések és pofonok. De azért visszább az agarakkal, a világ nagy része nem zsírfóbiás, még ha hatalmas nagy biznisz is a fogyi ipar. Szerintetek miért van ekkora reklámja a vékonyságnak? Mert abban van a pénz. Személyi edzők, tanácsadók, fogyókúrás termékek, és még sorolhatnám, mind azért van ennyire nyomatva, mert ebben van a pénz. Köszönöm nekem nem ez fogja meghatározni az ízlésemet. Attól, mert a csapból is az folyik, hogy mi az ideális, meg a tökéletes, engedtessék már meg, hogy eltérjen a véleményem, és ne üldözzenek vasvillával, mert más tetszik.
"Persze azt gondolom, hogy a kövérek azért nem felszínesek, mert nem tehetik meg"
Ezzel arra célzol, hogy szerinted, egy duci nő nem válogathat, és elégedjen meg minden jöttmenttel? Akár olyannal is aki nem tetszik neki?
Mert ha igen, el kell keserítselek. Ez nincs így. Egy nem átlagos testalkatú nő is válogathat. Én is megtettem:D és akivel végül összekötöttem az életem, ő a leghelyesebb pasi akivel valaha találkoztam. És nem én vagyok az egyetlen akinek bejön...többször kikezdtek már vele munka közben, de még a baráti körből is akadt jelentkező az esküvőnk előtt. A munkatársaim, volt osztálytársaim közül is megjegyezték páran, hogy jó pasi.
Egyébként visszatérve a szőr nem szőr témára. Nekem nem jönnek be a meztelencsiga pasik. Bennem a szőrtelenített pasik homoszexuális hatást keltenek. Ha ilyet látok, mindig az jut eszembe először, hogy meleg. Egy férfi (szerintem) legyen szőrös. Még az arcon is a borostát szeretem. 2 véglet zavar. Ha össze van nőve az illető szemöldöke, bár ilyennel még nem találkoztam, illetve a hát szőrössége. Ilyet csak ismerek személyesen, de vele nem kerültünk közelebbi kapcsolatba. Szóval ez se lehet túl gyakori.
ki mondta, hogy nem vehet föl bikinit. én ilyet hol írtam szerinted?
csakhogy a profi photoshoppolt portrék voltak összevetve egy vékony nőről készült bikinis, amatőr nem photoshoppolt képpel. így jó vicc, hogy melyik kép tűnik tetszetősebbnek.
a duci fürdőruhás képek is mind photoshoppoltak.
nem tudom, mire jó ez, persze önigazolásnak mindenképpen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!