Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, a duci nőket tényleg el akarták venni a férjeik, vagy csak rájuk maradtak?
A baráti társaságban felmerült tegnap este ez a téma, minden barátunknak a vékony nők tetszenek (mindig csinos nőkkel járnak/jártak, őket is vették el). Igazából a kettőnk családjában se vett el senki duci nőt. Nyilván nem a soványról van szó, hanem a vékonyakról.
Vagy van olyan, akinek nem az tetszik, ha egy nő vékony, hanem az, ha duci/kövér? De ha ez így van, miért tömik az ember fejét azzal, hogy ha kövér vagy, egyedül maradsz?
Ha ti ducik vagytok, a férjeiteket nem érte emiatt támadás, hogy "nem kaphattál jobbat?", vagy akármi?
A kérdés nem provokációnak készült, csak kíváncsi vagyok idegenek véleményére, mert a mi baráti körünk elég széles, mégsem akad benne ilyen férfi:)
engem bevallom, a duci férfiak jobban zavarnak, mint a duci nők, hiszen én nő vagyok, és így nekem fontosabb, hogy a férfiak szebbek legyenek. a toka+sörhas párosításról nekem a lustaság, tohonyaság jut eszembe.
molett nő kevésbé zavar, de a nagyon kövér nőről is a lustaság jut az eszembe, erre asszociálok, meg a mohóságra. hogy valaki nem tudja kordában tartani az ösztöneit.
én pl. egyáltalán nem vagyok irigy a kövér nőkre, ahogy itt valaki feltételezi, hogy a vékony nők így gondolkodnának. ha valaki boldog valakivel, én nem irigykedek, legyenek boldogok, én örülök neki, ha valaki párt talál magának.
nem vagyok szilikonmellű, műkörmös nő sem. még a hajamat sem festettem be soha. vékony nőben sem csak valósághős létezik.
természetes, vékony nő vagyok, akinek fontos az egészsége, ennyi. és egyébként azt is szeretném, ha az ország összképe is valami egészséges-féle lenne, és ne mi lennénk az eu legelhízottabb nemzete például. ne mondja már senki, hogy ez jó így. azért vagyunk ilyen kövérek, mert az az általános hozzáállás, hogy a kövér ember a jó ember. itt is ez látszik.
aztán esszük a chipset, isszuk a kólát. mert úgyis a belső értékek a fontosak.
Én pl azért gondolom azt, hogy a kérdező nő, amiért itt már valaki leírta. Te vékony, csinos nőnek tartod magadat, mégis én azt veszem ki az írásaidból, hogy bizonyos szinten irigykedsz, mert esetleg egy duci nő elvette azt aki neked kellett volna?
Nem állítom hogy így van, csak olyanok az írásaid, olyan a kérdésed is, úgy lenézed a duci nőket mintha vesztettél volna ellenük, és ahogy itt írták, mivel kevesebbre tartod őket magadnál, még megalázóbb ha veszítesz egy ilyen nővel szemben.
Nem kell megértened hogy vannak férfiak akiknek a duci nők jönnek be, csak fogadd el hogy ez van.
A férjem baráti körében is van egy csaj, aki évek óta tartó barátság után, pont az esküvőnk előtt néhány nappal, bepróbálkozott a férjemnél.
Én pl nem azért röhögtem ki a próbálkozást mert utálom a vékony nőket, nem utálom. (jó nekik hogy annyit esznek amennyit akarnak mégsem híznak), ez a lány is 174 centi és 50 kiló.
Hanem azért nevettem ki mert egyrészt talán az előtt kellett volna próbálkoznia hogy velem összejött a férjem = tisztességesebb lett volna, másrészt pedig azt hitte hogy csak mert ő vékony, őt fogja választani....lenézett engem, nem tartott ellenfélnek, és végül ő koppant, de nagyon csúnyán. Pedig szerintem az a lány szebb nálam. A férjem szerint meg én vagyok szebb. Ennyi:)
Ja és ő csak egy haverja. A személyisége sose tetszett a férjemnek annyira hogy egyáltalán megpróbáljon vele összejönni, még amikor én nem voltam képben....akkor se próbálkozott nála. Persze addig a lánynak se kellett:) csak tőlem akarta elvenni. Amúgy ezt másik 2 sráccal is megcsinálta a bandából. Mindkettő foglalt, mindkettőre rá akart mászni. Egyik merénylet se jött össze végül.
Én elhiszem hogy te sokkal szebbnek képzeled magad egy kövér nőnél, biztos így is van, mert amúgy is az a divat, hogyha valaki nem 50 kiló akkor már dagadt, de ez egy férfinak kevés ha mást nem lát benned.
Egy vékony nő is lehet rendes, aranyos, cuki, biztos te is az vagy, de ha te pl egy ducikat kedvelő férfinál próbálkozol be, akkor ne sértődj meg, ha nem te kellesz neki.
A férjem is kinevette és szánalmasnak nevezte a próbálkozást egyébként. Emellett visszautasította. Anyósom egyenesen fel is háborodott amikor meséltük neki...nem írom minek nevezte a csajt, hogy egy foglalt, ráadásul házasodni készülő pasira mozdult rá.
Kinek mi a vonzó. Férfi vagyok, fiatal, 25 éves. Számomra a telt, molett, duci nő vonzóbb, mint az átlagos vagy sovány nő. Ez szingli koromban is így volt:) Illetve most már 1 nő van aki az én mindenem:) és soha nem cserélném le olyanra aki nekem nem felel meg. (átlagos testalkatú, vagy sovány lányok)
Sok más férfi van még aki a kerek nőket szereti, csak vannak akik nem merik felvállalni mert a haverok véleménye szent... és lenézik az ízlése miatt.
Az ilyen férfiak gyávák és csak szánni tudom őket amiért mások véleménye miatt nem olyan nővel vannak akit valóban vonzónak tartanak.
A baráti társaság nálunk vegyes. Vannak akik a vékonyakat szeretik, vannak akik a ducikat. Értelmes emberek vagyunk, nem cseszegetjük a másikat a választottja miatt. Nem ért támadás soha. Addig élt volna fogakkal az illető...
Aki ezt csinálja az amúgy is primitív, és csak magát minősíti.
Azért van különbség a telt, a duci, a molett és az elhízott között. Amiket belinkeltek többen, azokak nagy része tényleg nagyon csinos. De azért az árulkodik a válogatásról, hogy a duci nőkről szépen beállított, előnyös képeket raktak fel a vékonyakról meg a lehető legelőnytelenebb képeket.
Szerintem is nőiesebbek a szépen telt lányok, főleg azok,akik ezt tudják úgy viselni, ahogy kell, mint a belinkelt nők péládja. Van egy teltkarcsú barátnőm, akinek olyan istennő kisugárzása van, hogy minden férfi olvad utána. Vannak vékonyak közt is ilyen ismerőseim.
De ahogy az elöl deszka hátul léc nők sem szépek szerintem, úgy a röcögő hájas elhízott nők sem. De ahogy a vékonyak között is vannak szép mellű, szép fenekű, szépen domborodó nők, úgy a ducik között is vannak szépvonalú nők. [link] de érdekes, akkor ilyen képet miért nem tettek be molett nőkről, ha vékonyakról ilyeneket találtak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!