Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok, a duci nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, a duci nőket tényleg el akarták venni a férjeik, vagy csak rájuk maradtak?

Figyelt kérdés

A baráti társaságban felmerült tegnap este ez a téma, minden barátunknak a vékony nők tetszenek (mindig csinos nőkkel járnak/jártak, őket is vették el). Igazából a kettőnk családjában se vett el senki duci nőt. Nyilván nem a soványról van szó, hanem a vékonyakról.

Vagy van olyan, akinek nem az tetszik, ha egy nő vékony, hanem az, ha duci/kövér? De ha ez így van, miért tömik az ember fejét azzal, hogy ha kövér vagy, egyedül maradsz?

Ha ti ducik vagytok, a férjeiteket nem érte emiatt támadás, hogy "nem kaphattál jobbat?", vagy akármi?

A kérdés nem provokációnak készült, csak kíváncsi vagyok idegenek véleményére, mert a mi baráti körünk elég széles, mégsem akad benne ilyen férfi:)

2014. szept. 9. 09:21
 71/124 anonim ***** válasza:
79%
Szőke vagy életem ?! :D Na te is példa vagy arra a hozzászólásaid alapján ,hogy normális tartós kapcsolatra miért inkább igazi NŐKET választunk (még ha az duci is ! ) ,míg a hozzád hasonlóak max 5 percre kellenek egy férfinak . Remélem érted ??? És igen .. sok férfi csak státusszimbólumnak választ divatos ,vékony csajt ..aztán ha megkomolyodik és családalapításon töri a fejét már a belső értékek válnak fontosabbá ,ha ez speciel Tóth Vera ,akkor ő ,megjegyzem vele semmi probléma ,normális ,értelmes .. és még vonzó is !
2014. szept. 11. 06:34
 72/124 anonim ***** válasza:
94%
66 .köszi ! Nagyon jók a képek ,bejönnek a hölgyemények ,főleg az utolsó ... ;-) .Semmi gond velük :) !!
2014. szept. 11. 06:37
 73/124 anonim ***** válasza:
100%
.. bár az 1 . és a 3 .is igazán vonzó ! ;)
2014. szept. 11. 06:39
 74/124 anonim ***** válasza:
95%
Na ez az kérdező! A duciknak jutott minden! A szépség és a lelki tartalom is. Szóval akkor ezért bánt téged és a barátaidat az, amikor kövér nőt látnak boldog párkapcsolatban..így már érthető. Simán irigyek vagytok. :D
2014. szept. 11. 08:01
 75/124 A kérdező kommentje:
Nem bánt engem (minket) semmi, csak kíváncsi vagyok a világra, és ez egy érdekes szelete, ez ihlette a kérdést:)
2014. szept. 11. 08:39
 76/124 anonim ***** válasza:
94%
Mondd te honnan veszed, hogy a duci nőket a belső értékeikért veszik el?! 8 oldalon keresztül magyarázzák neked, hogy sokan ezt tartják szexinek, nem pedig a vékony nőket. Tehát ők alapból a ducik között keresgélnek, és ha találnak olyat, akihez vonzódnak, megismerik őt, hogy belülről is alkalmas-e párkapcsolatra. Pont, mint a vékonyabbaknál. Olyan nővel egyetlen férfi sem próbálkozik, aki nem vonzó számára már az elején. Nem csak kibékülnek velük, hogy "legalább belülről jó lesz.." El vagy tájolva. Ne gondold, hogy aki duci nővel jár, az vékony nőket nézeget álmodozva a utcán.. Ha (helytelenül..) nőket nézeget, azok duci nők lesznek. És ha neked megtetszik egy közülük, és téged választ, te leszel az élő példa rá, akit a belső értékek alapján választottak, mert kívülről nem az ideál.. Persze ő nem fog elhagyni, ha két gyerek után meghízol.. Miért olyan nehéz ezt elfogadni? Megérteni úgysem fogod más ízlését!
2014. szept. 11. 10:56
 77/124 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, te férfi vagy, vagy nő? én végig férfinek hittelek, de látom, itt vannak, akik vékony, csinos nőnek hisznek.
2014. szept. 11. 11:07
 78/124 anonim ***** válasza:
15%

A válaszolók hozzáállásáról: rengeteg gyűlölet van benne a vékony nők iránt. ez vajon miért van?

akiben gyűlölet van, az mitől jobb belülről, annak mitől többek a lelki értékei?

nem felszínes dolog úgy megítélni embereket, hogy csak mert valaki vékony, csinos, akkor már üres belül?

2014. szept. 11. 11:10
 79/124 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, hidd el, biztosan van, aki RÓLAD és a társaságodról gondolja, hogy nem kelletek senkinek igazán, csak "rajta maradtatok"

(ahogy rólam és mindenki másról is)

2014. szept. 11. 11:13
 80/124 anonim ***** válasza:
75%
Én azt gondoltam, a kérdező vékony nő. Nem találkoztam még férfival, akit az aggasztott volna, más miért választ olyan nőt, aki neki nem tetszik.. Gyakoribb, hogy egy nő ne értse, miért választanak neki tetsző férfiak olyan nőt, aki szerint jobbat érdemelnének (vagy akinél ő jobb lenne), mert a nő szerinte csúnya (mert kövér). Minden provokáció nélkül. A vékony nőknek nincs oka azon kívül a duci nők ellen lenni, mit az, hogy néhányan így is elvisznek az orruk elől olyan férfit, aki nekik is kellene, és ezt igazságtalannak/érthetetlennek tartják. Ha ennyivel kevesebb lenne a konkurencia, a vékony nők egyenesen imádnák a duci nőket. Ha a ducik "szamarak" lennének, akitől a vékony nő bármikor elviheti a pasit, nem lennének ilyen viták. De vannak férfiak, akiket csak ducit tudnak megszerezni, mert csak ők tetszenek nekik, és ezt nehéz elfogadnia a csinos/vékony nőknek, mert mindenhol ennek az ellenkezője folyik a csapból. A média szerint a duci csúnya/rossz, senkinek sem kell, kevesebbet ér a csinosnál. A valóság viszont nem akar erről tudomást venni. Vereséget szenvedni egy kevesebbre tartott nőtől pedig elég megalázó tud lenni.
2014. szept. 11. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!