Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, a duci nőket tényleg el akarták venni a férjeik, vagy csak rájuk maradtak?
A baráti társaságban felmerült tegnap este ez a téma, minden barátunknak a vékony nők tetszenek (mindig csinos nőkkel járnak/jártak, őket is vették el). Igazából a kettőnk családjában se vett el senki duci nőt. Nyilván nem a soványról van szó, hanem a vékonyakról.
Vagy van olyan, akinek nem az tetszik, ha egy nő vékony, hanem az, ha duci/kövér? De ha ez így van, miért tömik az ember fejét azzal, hogy ha kövér vagy, egyedül maradsz?
Ha ti ducik vagytok, a férjeiteket nem érte emiatt támadás, hogy "nem kaphattál jobbat?", vagy akármi?
A kérdés nem provokációnak készült, csak kíváncsi vagyok idegenek véleményére, mert a mi baráti körünk elég széles, mégsem akad benne ilyen férfi:)
De ha már ekkora az arcod, legalább tudnánk mire fel.
Ez a kérdés amúgy áttért sértőbe.
kérdező: azért kíváncsiak rád külsőre, mert elég nagy az "arcod" ahhoz hogy más ember külsejét leszóld... és ezt olyan embernek főleg nem kéne tennie akinek nem tökéletes az alakja, mert semmi joga.
Az utolsó képen a csaj duci, te jól néz ki, ez még egyáltalán nem kövér. Ahol a fehér fürdőruhás nő van, az egy tök normális nő, nem túlsúlyos és nem duci és nem kövér. Eléggé elferdült az ízlésed a modellképek miatt, ha a fehér fürdőruhás nőt ducinak tartod.
Szerintem a kérdező szimplán csak hül.ye. Nem jutott még el arra a szintre, hogy rájöjjön: mindenkinek más a szép.
Teljesen mindegy ki hány kiló...hány centi magas...milyen hosszú a haja...stb...így is, úgy is tetszhet valakinek, aki baromira nem csak azért veszi el, mert jobb nem jut...
Már ez a feltételezés is teljesen nonszensz, ostoba és értelmetlen. Ennyi.
Sajnos sok gebe nő azt hiszi, hogy etalon, miközben olyan feje van, amitől az oroszlán se venné ki a húst a szájából. Valószínűleg a kérdező is ilyen lehet. Mutatok néhány nőt, akik szerinted biztos dagadtak, de előbb döntené meg akármelyik férfi őket, mint téged és a kis elől deszka, hátul léc barátnőidet.
Az egyetlen, örök szexistennő, Marilyn Monroe is ciki lehet köreitekben, de mégis több ezer pasinak kint van a falán még 50 évvel a halála után is.
Az a ciki, ha nincs szép arcod, túl kicsi a melled és lapos a feneked, na az ilyen nőket inkább elveszik, úgysem szedi el tőlük utána senki más.
Kérdező, ha szerinted pl a fehér fürdőruhás nő duci és nagydarab, akkor gondolom neked az ilyen nő a csinos...és ha így van akkor vak vagy, a haverjaiddal egyetemben.
109: nyilván nem, de nagyon tetszett a keresőszó:) tényleg, nem is hatásvadász! már linkeltem képet, hogy számomra milyen a vékony nő (még véletlenül sem a sovány!), de megteszem újra (ő pl. nem elől deszka, hátul léc szerintem, mégis nagyon csinoska): [link]
Szóval vékony alatt számomra még az átlagos lányok bőven értendők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!