Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok, a duci nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, a duci nőket tényleg el akarták venni a férjeik, vagy csak rájuk maradtak?

Figyelt kérdés

A baráti társaságban felmerült tegnap este ez a téma, minden barátunknak a vékony nők tetszenek (mindig csinos nőkkel járnak/jártak, őket is vették el). Igazából a kettőnk családjában se vett el senki duci nőt. Nyilván nem a soványról van szó, hanem a vékonyakról.

Vagy van olyan, akinek nem az tetszik, ha egy nő vékony, hanem az, ha duci/kövér? De ha ez így van, miért tömik az ember fejét azzal, hogy ha kövér vagy, egyedül maradsz?

Ha ti ducik vagytok, a férjeiteket nem érte emiatt támadás, hogy "nem kaphattál jobbat?", vagy akármi?

A kérdés nem provokációnak készült, csak kíváncsi vagyok idegenek véleményére, mert a mi baráti körünk elég széles, mégsem akad benne ilyen férfi:)

2014. szept. 9. 09:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/124 anonim ***** válasza:
73%

Ó, kérdező. Szinte látom a barátaidat. Akiknek a kilók száma fordított arányosságban áll az ember értékével. Az olyan emberek véleménye nem számít semmit.

Emlékezz, hogy ha valaki azt mondja neked, hogy nem érdemelsz meg valamit a külsőd miatt, hogy azok az emberek nem számítanak. Senkik.

Egyébként milyen szexista. A pasik mások? Miért?

2014. szept. 9. 20:23
 42/124 A kérdező kommentje:

41: gondolom, ez olyasmi, hogy a férfiak lehetnek szőrösek, szerintem a hízás is ilyen. Az ideális férfi nem vékony, de az ideális nő vékony:)

És na vajon milyennek "látod" a barátaimat? Mondjuk, talán az igazuk rájuk, hogy sznobok, de nem tudom, ez befolyásolja-e az ízlésüket, vagy pedig valójában a hájra buknak, de nem mernek nekünk szólni róla...

2014. szept. 9. 20:46
 43/124 anonim ***** válasza:
81%

Az ideális férfi nem vékony? Kinek? Nekem nagyon sok férfi/női ismerősöm van, mindnek más jön be, ezért soha nem hallottam "ideálról".

És a "nem vékony" rögtön azt jelenti, hogy el lehet hízva? Nekem inkább azt, hogy izmos.

Mellesleg szerintem a szőrös férfi undorító. Látod? Ízlések és pofonok.

Nem épp sznobnak képzeltem el őket. (Olyannak képzelem őket, akikkel ha találkozol, nehéz különválasztani őket, mert egyformán néznek ki.) De ha saját bevallásod szerint azok, akkor igen. A sznobok ugyanis azt szeretik, amit szeretni KELL, nem azt, ami igazán tetszik. Tudják mindennek az árát, de semminek az értékét.

2014. szept. 9. 21:05
 44/124 A kérdező kommentje:
43: rendben van, egyébként igen, nagyjából igazad van, nálunk adnak magukra az emberek, ezért jól néznek ki, pedig nem kifejezetten sportoló a közeg, csak valahogy így alakult.:)
2014. szept. 9. 21:09
 45/124 anonim ***** válasza:
96%
ez a megjegyzésed, hogy a férfiak ilyen téren mások, mérhetetlenül szexista és bunkó volt, ugye tudod? és nem, az ideális férfi a te ideális nődhoz nem a nem vékony kategória, hanem izmos. bizony. ha a nők fogyókűráznak és tornáznak, akkor ha ilyen felszínes és sértő módon ítélitek meg a barátaiddal az embereket, akkor lehet lehúzni az edzőterembe, és villogtathatod a kockáidat. utána majd beszélhetünk a dologról. szánalmasan felszínes emberek vagytok felnőtt létetekre. mielőtt beszólnál, én világéletemben karcsú voltam, most is minden nap tornázok, és voltam már ducibb (nem, nem mackós, hájas) pasival, mert szerettem. és ha erre az a válaszod, hogy a "pasik esetében ez más" akkor ne gyere hozzám élőben beszélgetni, emrt nem vagyok kedves ember. ti, felszínes pasik órákat tudtok álmodozni a tökéletes, feszes testű, tökéletesen kerek (gyakran mű) mellű nőről, és észre sem veszitek, hogy a csajok izma látványosabb, mint a tietek, vagy hogy a a hasatok bizony már nem egy apró kis domborulat. nézz először tükörbe, mielőtt sértő és hímsoviniszta módon nyilatkozol. HA pedig megfelelsz az izmos kategóriájú pasinak, akkor közlöm, hogy akármilyen szépre gyúrtad magad, ilyen hozzállással csak a magukat megalázni imádó nőknek fogsz ŐSZINTÉN kelleni (nem, nem érdekel hány barátnőd volt eddig, és hány egy éjszakás kapcsolatod, és - és innen szerintem sokan - még egy italt sem bírnánk veled együtt meginni)
2014. szept. 9. 21:14
 46/124 anonim ***** válasza:
26%
Fúj:D Egy pasi ne legyen szőrös,rosszul vagyok,ha szex közben nem tudom csókolgatni a mellkasát,mert állandóan a szőrt kell kiszedni a számból :S Vagy ha a zuhanytálcán ott göndörödik rendszeresen egy-két szőrszál,engem nagyon taszít,úgy ahogy az a pasi is akinek pocakja van,itt most nem a nagy hasról beszélek csak,hanem a hájacskáról a hason,rossz megsimogatni,valami puha,rezgős izét,olyan mint a kelt tészta :D
2014. szept. 9. 21:27
 47/124 anonim ***** válasza:
94%

Na én meg a meztelencsiga ágyából fordulnék ki:D És azt is nehezen viselném, ha szúrna a csontjaival :D

Látod kérdező, nem vagyunk egyformák, még a "férfiakban" sem értünk egyet. :D

2014. szept. 9. 21:33
 48/124 anonim ***** válasza:
96%

"Az ideális férfi nem vékony, de az ideális nő vékony:)"

Szerinted!

De mások nem így látják. Mi olyan érthetetlen ezen?

Neked az tetszik, meg a barátaidnak is, nekem meg nem.

Én pl imádom a szakállt, és nekem a szőrös férfi tetszik, látod fentebb meg a csupaszt preferálják.

ÍZLÉSEK ÉS POFONOK!

Amúgy senkit se érdekel hogy nektek a vékony nők tetszenek, de az zavaró, hogy ezt kész tényként közlöd (tehát hogy az "ideális" nő vékony), és hogy a dundi nők "rajta maradnak" mint valami maradék a pasikon egyenesen SÉRTŐ!

Elég legyen neked annyi, hogy nincs igazad, nem kell értened mit esznek a dundikon azok a pasik akik a telt nőket szeretik, elég ha elfogadod.

Ha ez sem megy, akkor a vita meddő, felesleges folytatni.

2014. szept. 9. 23:16
 49/124 anonim ***** válasza:
94%

Nem hiszem, hogy sok ember HÁZASODIK olyan alapon, hogy "ez jutott, jobb nincs.... na akkor elveszem."

Nem azt mondom, hogy nem ismerek ilyet, de nem ők vannak többségben.

És tudod, én még pl kapcsolatot sem tudnék kialakítani olyannal, aki nem tetszik, csak azért, mert nincs jobb. Inkább kivárom a jobbat, de a "ha nincs ló, jó a szamár is" felfogás nálam nem játszik. Főleg párkapcsolatban. (Házasságról ne is beszéljünk.)

Am nő vagyok, 165/65, ha ez már duci, hát legyen, de én megengedem magamnak, hogy válogassak, megalkuváson alapuló párkapcsolatra nincs igényem. És ez oda-vissza érvényes. Vagyis nem kell olyan, akihez nem vonzódom, de olyan se, aki beéri velem, mert nem kap jobbat, de valójában másra csurgatja a nyálát.

2014. szept. 10. 00:08
 50/124 A kérdező kommentje:

Rendben, elfogadom a véleményeteket, lehet, hogy valakinek valóban a ducik tetszenek (én nem ismerek ilyet, de ugye bélyeggyűjtőket sem ismerek, mégis léteznek).

Persze azt gondolom, hogy a kövérek azért nem felszínesek, mert nem tehetik meg, nyilvánvalóan azok lennének, ha szép emberként születnek, ez nehezen elkerülhető, hogy az ember a szemével éljen.:)

A 165/65-re nem tudom, hogy kövér-e, mondjuk nekem ez még simán vékony és nem duci: [link]

2014. szept. 10. 07:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!