Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, a duci nőket tényleg el akarták venni a férjeik, vagy csak rájuk maradtak?
A baráti társaságban felmerült tegnap este ez a téma, minden barátunknak a vékony nők tetszenek (mindig csinos nőkkel járnak/jártak, őket is vették el). Igazából a kettőnk családjában se vett el senki duci nőt. Nyilván nem a soványról van szó, hanem a vékonyakról.
Vagy van olyan, akinek nem az tetszik, ha egy nő vékony, hanem az, ha duci/kövér? De ha ez így van, miért tömik az ember fejét azzal, hogy ha kövér vagy, egyedül maradsz?
Ha ti ducik vagytok, a férjeiteket nem érte emiatt támadás, hogy "nem kaphattál jobbat?", vagy akármi?
A kérdés nem provokációnak készült, csak kíváncsi vagyok idegenek véleményére, mert a mi baráti körünk elég széles, mégsem akad benne ilyen férfi:)
Ó, kérdező. Szinte látom a barátaidat. Akiknek a kilók száma fordított arányosságban áll az ember értékével. Az olyan emberek véleménye nem számít semmit.
Emlékezz, hogy ha valaki azt mondja neked, hogy nem érdemelsz meg valamit a külsőd miatt, hogy azok az emberek nem számítanak. Senkik.
Egyébként milyen szexista. A pasik mások? Miért?
41: gondolom, ez olyasmi, hogy a férfiak lehetnek szőrösek, szerintem a hízás is ilyen. Az ideális férfi nem vékony, de az ideális nő vékony:)
És na vajon milyennek "látod" a barátaimat? Mondjuk, talán az igazuk rájuk, hogy sznobok, de nem tudom, ez befolyásolja-e az ízlésüket, vagy pedig valójában a hájra buknak, de nem mernek nekünk szólni róla...
Az ideális férfi nem vékony? Kinek? Nekem nagyon sok férfi/női ismerősöm van, mindnek más jön be, ezért soha nem hallottam "ideálról".
És a "nem vékony" rögtön azt jelenti, hogy el lehet hízva? Nekem inkább azt, hogy izmos.
Mellesleg szerintem a szőrös férfi undorító. Látod? Ízlések és pofonok.
Nem épp sznobnak képzeltem el őket. (Olyannak képzelem őket, akikkel ha találkozol, nehéz különválasztani őket, mert egyformán néznek ki.) De ha saját bevallásod szerint azok, akkor igen. A sznobok ugyanis azt szeretik, amit szeretni KELL, nem azt, ami igazán tetszik. Tudják mindennek az árát, de semminek az értékét.
Na én meg a meztelencsiga ágyából fordulnék ki:D És azt is nehezen viselném, ha szúrna a csontjaival :D
Látod kérdező, nem vagyunk egyformák, még a "férfiakban" sem értünk egyet. :D
"Az ideális férfi nem vékony, de az ideális nő vékony:)"
Szerinted!
De mások nem így látják. Mi olyan érthetetlen ezen?
Neked az tetszik, meg a barátaidnak is, nekem meg nem.
Én pl imádom a szakállt, és nekem a szőrös férfi tetszik, látod fentebb meg a csupaszt preferálják.
ÍZLÉSEK ÉS POFONOK!
Amúgy senkit se érdekel hogy nektek a vékony nők tetszenek, de az zavaró, hogy ezt kész tényként közlöd (tehát hogy az "ideális" nő vékony), és hogy a dundi nők "rajta maradnak" mint valami maradék a pasikon egyenesen SÉRTŐ!
Elég legyen neked annyi, hogy nincs igazad, nem kell értened mit esznek a dundikon azok a pasik akik a telt nőket szeretik, elég ha elfogadod.
Ha ez sem megy, akkor a vita meddő, felesleges folytatni.
Nem hiszem, hogy sok ember HÁZASODIK olyan alapon, hogy "ez jutott, jobb nincs.... na akkor elveszem."
Nem azt mondom, hogy nem ismerek ilyet, de nem ők vannak többségben.
És tudod, én még pl kapcsolatot sem tudnék kialakítani olyannal, aki nem tetszik, csak azért, mert nincs jobb. Inkább kivárom a jobbat, de a "ha nincs ló, jó a szamár is" felfogás nálam nem játszik. Főleg párkapcsolatban. (Házasságról ne is beszéljünk.)
Am nő vagyok, 165/65, ha ez már duci, hát legyen, de én megengedem magamnak, hogy válogassak, megalkuváson alapuló párkapcsolatra nincs igényem. És ez oda-vissza érvényes. Vagyis nem kell olyan, akihez nem vonzódom, de olyan se, aki beéri velem, mert nem kap jobbat, de valójában másra csurgatja a nyálát.
Rendben, elfogadom a véleményeteket, lehet, hogy valakinek valóban a ducik tetszenek (én nem ismerek ilyet, de ugye bélyeggyűjtőket sem ismerek, mégis léteznek).
Persze azt gondolom, hogy a kövérek azért nem felszínesek, mert nem tehetik meg, nyilvánvalóan azok lennének, ha szép emberként születnek, ez nehezen elkerülhető, hogy az ember a szemével éljen.:)
A 165/65-re nem tudom, hogy kövér-e, mondjuk nekem ez még simán vékony és nem duci: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!