19-25 éves fiúk. Mit gondoltok egy 16 éves, pici, melletlen, duci lányról? (bővebben)
Figyelt kérdés
152 cm, magas vagyok, 45 kiló, nagyon kicsi mellem van kb mint egy fiúnak, eléggé nagy fenekem szóval aránytalan vagyok, kevés csúnya festett vörös hajam és nagyon csúnya vagyok. 19-25 éves kockás hasú, magas fiúk tetszenek. Nincs barátom sajnos, és nem tudom hogy miért. Ennyre csúnya lennék? Az érdekelne hogy 16 éves "kis lányok " szóba jöhetnek ilyen fiúknál? Kor is írjatok2014. júl. 24. 19:24
1/26 anonim válasza:
Te nagyon unatkozhatsz, ha ennyi hülyeséget kitalálsz :DD
3/26 A kérdező kommentje:
mi a hülyeség ? Komolyan mondom jó lenne ha normálisan válaszolnál
2014. júl. 24. 19:27
4/26 anonim válasza:
Én szeretem a ducikat, szal ha van kedved ismerkedhetünk!
25/F
5/26 anonim válasza:
Ez leginkább attól függ,hogy mennyire vagy érett.
6/26 anonim válasza:
Szóval te nem sportolsz, de a srác legyen kockás hasú.. értem.
7/26 A kérdező kommentje:
sportolok!! csak ilyen az alkatom
2014. júl. 24. 19:35
8/26 anonim válasza:
45 kilóval duci vagy? Na ne! :D Nem lenne veled bajom, de túl fiatal vagy hozzám. 26F
9/26 A kérdező kommentje:
nagyon vastagok a combjaim és hiába sportolok edzek vagy nem eszek, meg van hasam
2014. júl. 24. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!