Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mire gondoltok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mire gondoltok, mikor egy duci lány bikinit vesz fel a strandon?

Figyelt kérdés

Taszít titeket vagy pont hogy leszarjátok?

[link]

Ilyesmi testalkaton egy hasonló bikini pánttal:

[link]

Undorítónak tartanátok?

2013. jún. 18. 12:27
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
96%

mindenkinek szíve joga. nekem semmi közöm hozzá..

am meg nem tartanám undorítónak.

2013. jún. 18. 12:28
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, de azért válaszolok:

A bikinivel nincs gond, nem mondanám, hogy egybe fürdőruhát kellene venni, vagy mindent eltakarni, mert egy kicsit húsosabb valaki. De azért tisztában kell lenni az embernek az adottságaival. Ha egy picit ducibb valami, akkor ne tenyérnyi bikinit vegyen magára, hanem amibe belefér a feneke, egy picit följebb is jön derékban, hogy ne buggyanjon ki a pocak. Konkrétan itt a két fotónál: az 1. képen lévő hölgy is nagyon csinos, de a 2. fotón lévő bikini nem állna jól neki

2013. jún. 18. 12:30
 3/33 anonim ***** válasza:

Mindenki szíve joga ki miben van.

Én viszonylag vékony vagyok, a fenék-mell kerek, azt mondják, ezzel dicsekedni kéne, de én mégis törölközőbe bugyolálva mászkálok.

Jó..engem a vízből elég nehéz kirángatni, szal nem kell félnem.

18/L

2013. jún. 18. 12:31
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan lány vagyok,de ez a fürdőruha nem épp neked való. Nem bántásból írom,csak ez a fürdő ruha a vékony kis mellű lányoknak való! :)
2013. jún. 18. 12:34
 5/33 anonim ***** válasza:
50%

Az a baj,hogy általában egyáltalán nem ilyen bőre van egy duci lánynak.

Mivel ezt névtelen oldal így őszintén leírom a véleményem.Nem szívesen nézem az ilyen lányokat....

Tényleg mindenkinek szíve joga azzal úgy megjelenni ahogy akar.De nekem nem szép látvány.

Tudom nem kell oda nézni.Mert jönnek majd ilyen válaszok.csukot szemmel csak nem lehet strandolni...

2013. jún. 18. 12:36
 6/33 anonim ***** válasza:

Arra gondolnak,hogy egy duci lány bikinit vett fel :D

DE ide inkább nem írom le,hogy valójában mire.

2013. jún. 18. 12:37
 7/33 anonim ***** válasza:

Amúgy tanács.

A barna-kék-fekete színűeket keresd, és azokat, amelyek alsó része mintha francia bugyi lenne. Ezek jól állnak a teltebb lányoknak ;)

2013. jún. 18. 12:37
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
milyen jo nez ki a csaj
2013. jún. 18. 12:38
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen az a csaj jól néz ki.De a legtöbb duci lány fényévekkel nem ilyen jó...
2013. jún. 18. 12:39
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Már, hogy ne nézhetnének ki így? Van ilyen ismerősöm, nem is egy aki a szó szoros értelmében teltkarcsú. Tehát duci, de formás, mert arányosan van elosztva a felesleg és nem narancsbőrös, ha erre gondoltál. De láttam már az ellenkezőjét is, tök vékony lányon narancsbőrt a kritikus részeken, ez is alkati kérdés. Nem vagyunk egyformák. Én hiszek benne, hogy a szépség testalkattól független dolog. :) Biztatnálak, (de én se a képen látható szabású bikinire, mondjuk ezt már írtam)
2013. jún. 18. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!