Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a gázabb? Egy duci lány vagy egy vézna fiú?
Rajtam van 15 kiló felesleg, szóval nem vagyok hű de mennyire elhízott, mégis sokszor kapom a megjegyzést, hogy nézzek már tükörbe, és legtöbbször olyan fiúktól akik gyengék, izomtalanok. Szerintetek nem igazságtalan ez kicsit a részükről?
Szerintem egy kisfiús testalkatú srác nem sokkal marad le cikiség tekintetében egy teltebb lánytól. Ti hogyan vélekedtek?
Egyik sem gáz!
De, aranyom, igazságtalan, az emberek mindig kritizálni fognak, ha kövér nő vagy, akkor, ha izmos nő vagy, azért, ha vékony pasi, azért, ha vékony nő, akkor meg azért, ha meg izmos pasi vagy, akkor meg azt hiszik, buta vagy. De, igazságtalan, viszont lehet hogy nem jófejség veled szemben az, hogy lekövéreznek, de a te részedről sem jófejség, hogy őket cikized. Foglalkozzon mindenki a saját dolgával, és ne úgy próbálja meg jobban érezni magát, hogy a beszólásaival másokat elbizonytalanít.
22:36
Szerintem joga van kritikával illetni azt, aki őt cikizi, és megnézni, hogy mire fel szekálják.
Egybéként gondolom irigyelhetnek is, hogy rajtad legalább van valami, ők meg nem tudnak erősödni.
Lányként a férfiak érdekelnek, és egy nálam sokkal vékonyabb, esetleg alacsonyabb fiúra nem tudok férfiként tekinteni, ez nem zárja ki, hogy beleszeressek, de ha kezdeményeznék, nem náluk kezdeném.
Így lányként szebbnek látom a kis túlsúllyal rendelkezőket, mint a soványakat, kifejezetten taszít, ha valakinek rés van a combjai között, de ez már az én heppem, nem ítélek el senkit emiatt, csak kiráz a hideg a látványtól.
Vezna paliktol en is ockodom.
Eddig ahanyszor veznat lattam hat....nem akarok bunkozni,de tenyleg nem kellemes a szemnek.Ha beteg akkor ertheto.De maskepp eroltesse meg magat.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!