Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mire gondoltok, mikor egy duci lány bikinit vesz fel a strandon?
Taszít titeket vagy pont hogy leszarjátok?
Ilyesmi testalkaton egy hasonló bikini pánttal:
Undorítónak tartanátok?
Csak azokat nézem meg, akik tetszenek, a többiek nem érdekelnek, akármilyen igénytelen lehet!
Menj nyugodtan bikiniben, ha úgy szeretnél!!! :)
Egyik sem undorító, sőt a 2. kifejezetten szép :)
A legfontosabb, hogy minden lány olyan bikinit vegyen, amilyen a testalkatához illik (ducibbaknak nem ajánlott a feszülősebb).
Vegyen bikinit csak ne falatnyit.
Tartsa a melleit - az szornyu amikr ilyen bandeu van rajtuk es a hasanal van a nagy melle. Azt hagyjak meg a mini mellu lanyoknak mint en :/
A masik kritikus:
Ne vagjon be oldalt, elol a bugyi! Ha 42-es kell akkor ne azon hisztizzen az ember lanya hogy oh inkabb a 40-est.. Akkor a 42-es kell, kesz!
Azon kivil nem kell shortban lenni, csak meretben legyen okes. Es ne vagjon be...
Nem értem mi van ezzel a világgal. Strandolni akarsz menni, a strandolás öröméért, nem azért hogy rajtad legeltessék mások a szemüket. Vagyis olyasmit vegyél fel amiben jól érzed magad, ennyi.
Itt mindenki azért jár strandra hogy a lányok idomait vizslassák? A sok nagyszájú közül nemtudom hányan mennek el egyedül strandra, csak a nézelődés kedvéért, akik meg a barátnőjükkel mennek, ott pedig a lányt sajnálom hogy ilyen a barátja hogy a nőket nézegetni megy vele.
27F
Hát ha nagyon durvát látok akkor:MEGVAKULTAM SEGÍTSÉG MEGVAKULTAM.
De ha nem 200 kilós akkor nincs nagyon baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!