Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mire gondoltok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mire gondoltok, mikor egy duci lány bikinit vesz fel a strandon?

Figyelt kérdés

Taszít titeket vagy pont hogy leszarjátok?

[link]

Ilyesmi testalkaton egy hasonló bikini pánttal:

[link]

Undorítónak tartanátok?

2013. jún. 18. 12:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
szerintem még belefér! Nem leszel nevetséges, hogyha az utolsó bikinik közül választasz!
2013. jún. 18. 13:47
 22/33 anonim ***** válasza:

Csak azokat nézem meg, akik tetszenek, a többiek nem érdekelnek, akármilyen igénytelen lehet!

Menj nyugodtan bikiniben, ha úgy szeretnél!!! :)

2013. jún. 18. 15:25
 23/33 anonim ***** válasza:

Egyik sem undorító, sőt a 2. kifejezetten szép :)

A legfontosabb, hogy minden lány olyan bikinit vegyen, amilyen a testalkatához illik (ducibbaknak nem ajánlott a feszülősebb).

2013. jún. 18. 16:38
 24/33 anonim ***** válasza:
Nem érdekelne. Csak viccesnek tartanám egy jót mosolyognék rajta :)
2013. jún. 18. 17:57
 25/33 anonim ***** válasza:

Vegyen bikinit csak ne falatnyit.

Tartsa a melleit - az szornyu amikr ilyen bandeu van rajtuk es a hasanal van a nagy melle. Azt hagyjak meg a mini mellu lanyoknak mint en :/

A masik kritikus:

Ne vagjon be oldalt, elol a bugyi! Ha 42-es kell akkor ne azon hisztizzen az ember lanya hogy oh inkabb a 40-est.. Akkor a 42-es kell, kesz!

Azon kivil nem kell shortban lenni, csak meretben legyen okes. Es ne vagjon be...

2013. jún. 18. 21:02
 26/33 anonim ***** válasza:

Nem értem mi van ezzel a világgal. Strandolni akarsz menni, a strandolás öröméért, nem azért hogy rajtad legeltessék mások a szemüket. Vagyis olyasmit vegyél fel amiben jól érzed magad, ennyi.

Itt mindenki azért jár strandra hogy a lányok idomait vizslassák? A sok nagyszájú közül nemtudom hányan mennek el egyedül strandra, csak a nézelődés kedvéért, akik meg a barátnőjükkel mennek, ott pedig a lányt sajnálom hogy ilyen a barátja hogy a nőket nézegetni megy vele.

27F

2013. jún. 19. 09:55
 27/33 anonim ***** válasza:
Mit vegyen fel szerencsétlen akkor? Búvárruhát vagy mit?
2013. jún. 19. 13:31
 28/33 anonim ***** válasza:
Azt, hogy Bleeeeeeeeeeeeee....
2013. jún. 19. 16:21
 29/33 anonim ***** válasza:

Hát ha nagyon durvát látok akkor:MEGVAKULTAM SEGÍTSÉG MEGVAKULTAM.

De ha nem 200 kilós akkor nincs nagyon baj.

2013. jún. 20. 18:15
 30/33 anonim ***** válasza:
Igen, a probléma a bikinivel van, ahogy már előttem írták. Ez a fajta bikini a vékony, kis-közepes mellméretű lányoknak való.
2013. jún. 22. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!