Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mire gondoltok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mire gondoltok, mikor egy duci lány bikinit vesz fel a strandon?

Figyelt kérdés

Taszít titeket vagy pont hogy leszarjátok?

[link]

Ilyesmi testalkaton egy hasonló bikini pánttal:

[link]

Undorítónak tartanátok?

2013. jún. 18. 12:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, és szíve joga mindenkinek azt felvenni, amit akar. Ha lenne ott egy irtó kövér pasi, akkor sem hisztiznék rajta, hogy hogy képzeli, nyilván nem őt figyelném, hanem próbálnám jól érezni magam a barátaimmal, ennyi.

Bikinit viszont tényleg válassz másikat, nagyobb mellre ez nem jó. Válassz olyat amúgy, ami kiemeli a melledet(pl fodros), de az alsó része legyen inkább sima.

17/L

2013. jún. 18. 12:43
 12/33 anonim ***** válasza:
Ezt a fajta bikinit eszedbe ne jusson felvenni, rém nevetséges leszel benne!!!! Nem bántásból, én is telt vagyok (165/68) és vagy tankinit hordok, vagy magasan szabott bugyisat, erős melltartó résszel. Merthogy egy telt nőnek a melleit ez ezer% hogy nem tartja meg! Rengeteg olyan bikini van, ami előnyös lehet Neked is, de ez amit linkeltél, ez a legelőnytelenebb!
2013. jún. 18. 12:45
 13/33 anonim ***** válasza:

Nézd: [link]

Ilyesmi jó lenne. Ez például most szemérmetlenül olcsó, veszek is egyet mindjárt. :)

2013. jún. 18. 12:48
 14/33 anonim ***** válasza:
43%

Azt vesz fel amit akar.

Az már más kérdés, hogy kiröhögném, mint a szart.

2013. jún. 18. 12:59
 15/33 anonim ***** válasza:

egyszerű ne ezzel foglalkozzál

Pierce Brosnan-t is piszkálták, nézd meg a mostani feleségét és milyen fürdőruhát hord néha, ( Keely Shaye Smith )

na őket nem zavarja, akkor Téged se zavarjon, nyugi N

2013. jún. 18. 13:03
 16/33 anonim ***** válasza:
jól teszi, én megnézném :D
2013. jún. 18. 13:15
 17/33 anonim ***** válasza:
Semmire nem gondolnék. Számtalan ducit lehet látni a parton, és akkor mi van? Akinek az jön be, biztos nézni fogja, akinek meg nem, mint nekem sem, egynél többször biztos nem nézek rá.
2013. jún. 18. 13:23
 18/33 A kérdező kommentje:

ilyesmi bikini is nagyon előnytelen lenne?

[link]

[link]

[link]

nem ilyen színekben, hanem csak fazonra

2013. jún. 18. 13:25
 19/33 anonim ***** válasza:
Ezek jók!!!! Ezeket mind felveheted szerintem. (Azért ha nagyon nagy a súlyfelesleged, akkor gondold át, mondjuk 44-es méret fölött ciki!)
2013. jún. 18. 13:32
 20/33 A kérdező kommentje:
44es a méretem, 170 cm vagyok kb
2013. jún. 18. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!